Проклятието на красивата жена

• 76 180
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 555
И защо изобщо "оценяваме"? Това ми е малко като давам от 1 до 6. А аз просто харесвам или не харесвам. Дори не и това. Има излъчване, което е мой тип и такова, което ми е неприятно.
Профилната снимка на Белучи много ми харесва даже. Особено очите. За мен голяма част от чар, топлина и закачливост се крият в очите. Но излъчването на тази жена и цялостната визия не ми допада, въпреки, че жената от всякъде си е "правилна" и хубава. А не искам да ми се карат за това, че не харесвам някого.

Тъкмо се чудех дали някой няма да каже, че не харесва Моника Белучи, да подхванем темата за женската злоба. Laughing

# 556
Трещерица, а, аз го казах по-напред. Даже и един мъж го каза, аууууу, представяте ли си. И ме клъвнаха за злобата Wink

# 557
Забележете обаче, че оценяваме предимно лица, не тела.
А защо оценяваме каквото и да е, нали темата е дали красивата жена е прокълната, защото ни мъж, ни приятелки може да има?

Аз посочих няколко примера на красиви жени с тежка съдба. Всеки може да има приятелки и мъж, не е в това проклятието. Гадно е например да си красива и талантлива и да умреш млада, или пък да не срещнеш любов каквато ти се полага, или пък да се разболееш от нелечима болест. Или да останеш без деца и да няма на кой да предадеш красивите си гени. Да си мечта за повечето мъже от своето поколение и никога да не се почувстваш сигурна и обичана.....ей такива работи. Приятелки и мъже имат дори отбъскващо грозните. За тях стереотипа е, че не заслужават щастие, пък за красивите - че нещастието им е проклятие. Ти си социологът, давай коменирай.

# 558
  • Galaxy 13197853088
Не прикривайте проклеталъка зад мистични предначертания!
Бях чел някъде, че осъдили Н.Кембъл за това че пребила прислужничката си ...

# 559
И защо изобщо "оценяваме"? Това ми е малко като давам от 1 до 6. А аз просто харесвам или не харесвам. Дори не и това. Има излъчване, което е мой тип и такова, което ми е неприятно.
Профилната снимка на Белучи много ми харесва даже. Особено очите. За мен голяма част от чар, топлина и закачливост се крият в очите. Но излъчването на тази жена и цялостната визия не ми допада, въпреки, че жената от всякъде си е "правилна" и хубава. А не искам да ми се карат за това, че не харесвам някого.

Тъкмо се чудех дали някой няма да каже, че не харесва Моника Белучи, да подхванем темата за женската злоба. Laughing

Закъсня неимоверно с подхващането. Вече е 38 страница. Злобата откога бе на дневен ред...
Ха не си 'аресал нечия любимка- ха си обявен я за грозен, я за зъл или с комплекси.

Ми то красивите жени най- рядко харесват други красавици.  Laughing Нали по себе си мерят. И после- зли били, 'нам к'ви си. Проклятие е да си красива жена.

..................................
Понеже извън темата са 90% от писанките, да продължа и аз извън- Койна Русева не ми харесва. Ама никак. И на външен вид и като актриса.

Белучи ми харесва и в профил, и в анфас, и в гръб.

Клаудия ми харесва в тяло, но в лице- изобщо.

И трите горни лични становища нямат нищо общо с външния ми вид, злобата или добротата ми.  Laughing
Обективират вкуса ми- най- личното нещо, което всеки притежава.
Не обичам изпити кокали, зурлести носове и дебели устни, но устните на Белучи не са ми грозни, конкретно. Калистка ме ужасява. Обичам мускулатура, макар и не показваща ежеденвени фитнес тренировки. Не обичам вимета по жените. Харесвам дългите крака, хубавата лъскава и гъста коса, чистата кожа и изобщо здравият външен вид.

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 10:52 от Judy

# 560
  • Варна
Кафеин, грозните се очаква да боледуват ли? Или им се полага тази утеха - здраве?
А може и да не те разбирам, най-вероятно.

Вижте сега, напрежението спадна от момента, в който Зилизавър постна линка с нефотошопираните красавици. Много ръце се стиснаха, отдъхнахме си. Добра съфорумка, добра!

# 561
  • София
Айшварая Раи - последната като я видях за първи път, направо ми спря мисълта. Едно малко съвършенство е тя, красавицааа и с тези очи...

Любимка ми е, намирам я за съвършена  Peace Обаче... напоследък из мрежата циркулират множество снимки и клипове, на които е просто неузнаваема (ако изобщо е тя  Confused ) - има поне едно 20-30 килограма отгоре след раждането, и честно казано е доста далече от съвършенството...  Confused
Оу, и аз се бях потресла от нейни снимки от Кан. Там със сигурност си е тя и верно е едно 30 кила отгоре. Ама какво да прави жената сега? Ей тва е проклятие - красавицата да се сдобие с двойна брадичка.

# 562
Не прикривайте проклеталъка зад мистични предначертания!
Бях чел някъде, че осъдили Н.Кембъл за това че пребила прислужничката си ...

Струва ми се, че в нейния случай по-скоро парите я правят проклета, а не красотата. Парите правят жените(пък и мъжете, разбира се) много по-арогантни отколкото красотата. Не случайно именно на тях им викат кучки, а на красивите - просто ку..и.  Mr. Green

# 563
  • Варна
Кафеин, отклоняваш темата към проклятието на успялата жена, недей.

# 564
Ами ние неуспелите красавици не ги познаваме, кво да правя сега..... Rolling Eyes

# 565
Кафеин, грозните се очаква да боледуват ли?

Красотата е признак на добри гени. Повечето хора, които например са инвалидизирани не са красиви поради заболяването си.

# 566
  • София
А защо оценяваме каквото и да е, нали темата е дали красивата жена е прокълната, защото ни мъж, ни приятелки може да има?

Аз посочих няколко примера на красиви жени с тежка съдба. Всеки може да има приятелки и мъж, не е в това проклятието. Гадно е например да си красива и талантлива и да умреш млада, или пък да не срещнеш любов каквато ти се полага, или пък да се разболееш от нелечима болест. Или да останеш без деца и да няма на кой да предадеш красивите си гени. Да си мечта за повечето мъже от своето поколение и никога да не се почувстваш сигурна и обичана.....ей такива работи. Приятелки и мъже имат дори отбъскващо грозните. За тях стереотипа е, че не заслужават щастие, пък за красивите - че нещастието им е проклятие. Ти си социологът, давай коменирай.
Гадно е да имаш тежка съдба независимо как изглеждаш. Не виждам връзката между тежката съдба и красотата, не съм чела някой да е открил подобна зависимост. Има много тежки съди на неизвестни хора, за които никой от нас не знае нищо. Тази теория тук е утеха за не толкова красивите, че не човек не може да има всичко и те са щастливи с това, което имат, макар да не са толкова изумително красиви.
И много им е светил някой на нещастните красавици колко точно са били нещастни и защо. Все едно да жалим Елвис, който от имане на абсолютно всичко е умрял буквално от скука.

# 567
  • София

Защото тялото е безлично и не изразява нищо. Жизел Бюндхен, примерно, вероятно има перфектно тяло, но точно заради лицето не е красива.

# 568
  • n/a
Доказателства на тезата под формата на няколко частни случаи са несъстоятелни.
Смея да твърдя, че разпределението на зла участ е напълно нормално разпределение.
Т.е. има го за всички представители на популацията и не е в корелация с красотата им.
И да, не само богатите, но и красивите плачат. Но не повече от грозните, нито по-малко.

Когато бях малка ... (как звучи, а?) със съученички ходихме да съзерцаваме една
продавачка. Красота в чист вид. Няколко пъти съм се връщала към този спомен с
въпроса каква, къде и как е тя сега, години по-късно. Във времето на съвършената
ѝ красота тя беше бременна, даже успяхме да видим и нейния мъж. Симпатяга.

# 569
За първи път виждам мъж, който да не харесва Моника Белучи. И това доживях.  Laughing

Намирам я за ужасно, подтискащо студена. Мисля, че е голям темерут. Какво като е красива ако никога не се усмихва?

Общи условия

Активация на акаунт