Проклятието на красивата жена

• 76 256
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 855
  • Galaxy 13197853088
Няма проклятие,
градски легенди.
Проклетии са те.

# 856
Остави градските легенди измислени от селските хора, Жав Laughing, а отворете ме какво е проклятието. Не мога да изчета 50 страници, оцъствах и не съм наясно. Да  купувам ли някакви амулети, що ли?

О, не бери грижи! Красотата ти е в абсолютна безопасност, докато е обвита в загадъчност.  Peace  Виж, постнеш ли се тук, с цялата ти прелест е свършено!

# 857
  • Варна
Не вярвам в проклятия.
Но и красотата не е гаранция за щастие и успех.
Но все пак ... друго е да си хубава.  Wink

# 858
Мисля, че е вярно.

Нали знаете приказката, че красивите жени никой не ги обича - вярно е.

# 859
  • Варна
Мисля, че е вярно.

Joy hahaha Joy hahaha
Днес истински се забавлявам Joy hahaha

# 860
  • Варна
Не съм я чувала аз тази "приказка".. Thinking

# 861
Мисля, че е вярно.

Joy hahaha Joy hahaha
Днес истински се забавлявам Joy hahaha
по някакво свръхестествено съвпадение

и аз.

# 862
Не сте я чували, защото сигурно не сте красиви, и ви обичат. Пък онези, красивите - не ги. Нека им е  Joy

# 863
Яко комплекси и темата ми досади. Sick

# 864
  • София
Не сте я чували, защото сигурно не сте красиви, и ви обичат. Пък онези, красивите - не ги. Нека им е  Joy
Нека им е, я, то не може пък и да ги харесват, и да ги обичат.  Crossing Arms

Богиньо, защо днес, предишните дни да не би да си била без нет? Тук с всеки ден става все по- забавно.

# 865
  • Варна/Лондон
Ето една класация The 100 World's Most Beautiful Blondes

Не бих сложила Хайди Клум на първо място ...........
Една чернокожа не видях, що така?

# 866
  • София

Joy hahaha Joy
Ако не се шегуваш виж пак заглавието на класацията.

# 867
  • Варна/Лондон

Joy hahaha Joy
Ако не се шегуваш виж пак заглавието на класацията.
А, чукча писатель! Laughing
Кой да прочете ''блондинки'', нали пише класация и аз там. Мани-мани. Crazy

# 868
Проклятието на красивата жена, ако е и умна (подчертвам последното) е, че трудно може да си намери (свестен) Мъж - това е.

Вариант 1:
Той изглежда добре, има и кинти, джентълмен е... уау, всичко е перфектно, НО:

a. е мухльо. "мека" китка в разновидност "толкова съм мазен и гъвкав и дипломатичен, чеее мъжествеността ми не може да изплува под тоновете лой." Mr. Green

b. е мъжкар. Както и секси мачо, който е абсолютен естет и като такъв не изпуска от поглед нито едно голо бедро, което минава покрай него, дори и в присъствие на красавицата, в случая Вие. Иначе е моногамен. Физически. Mr. Green

c. е "турчин". Свикнал е да държи юздите на кобилката, а "кобилката" е всъщност Принцеса (всяка прилика с действителните лица е случайна Laughing), но той.. хммм не е разбрал. В крайна сметка в единия случай го осъзнава, след като "кобилката" си е била шут в задницата и го е зарязала, или в другия - "Когато губиш, не знаеш какво печелиш", тоест заменя я с нещо покорно, което не само, че му държи тежкия камшик, но и се дупи подобаващо с викове "давай, давай, още!",които карат егото му да трептука под запотения мустак... в ритъма на Селска ръченица.

Вариант 2:
Той не изглежда... никак, не е нейн тип, но красивата жена и вече, разбира се препатила от THE ONE - мухльо, мъжкар и турчин, избира някой, който я Уважава (уж), пък бил той грозен, малко тъп и беден като църковна мишка.

А Любовта... ами тя явно също е подвластна на гравитацията. Wink
На високо е за миг... "о, миг поспри" са само думи... Както и самата любов. В почти всички случаи.
Блажени са "ниските"/грозните.
Амин. Mr. Green

# 869
Проклятието на красивата жена, ако е и умна (подчертвам последното) е, че трудно може да си намери (свестен) Мъж - това е.

Вариант 1:
Той изглежда добре, има и кинти, джентълмен е... уау, всичко е перфектно, НО:

a. е мухльо. "мека" китка в разновидност "толкова съм мазен и гъвкав и дипломатичен, чеее мъжествеността ми не може да изплува под тоновете лой." Mr. Green

b. е мъжкар. Както и секси мачо, който е абсолютен естет и като такъв не изпуска от поглед нито едно голо бедро, което минава покрай него, дори и в присъствие на красавицата, в случая Вие. Иначе е моногамен. Физически. Mr. Green

c. е "турчин". Свикнал е да държи юздите на кобилката, а "кобилката" е всъщност Принцеса (всяка прилика с действителните лица е случайна Laughing), но той.. хммм не е разбрал. В крайна сметка в единия случай го осъзнава, след като "кобилката" си е била шут в задницата и го е зарязала, или в другия - "Когато губиш, не знаеш какво печелиш", тоест заменя я с нещо покорно, което не само, че му държи тежкия камшик, но и се дупи подобаващо с викове "давай, давай, още!",които карат егото му да трептука под запотения мустак... в ритъма на Селска ръченица.

Вариант 2:
Той не изглежда... никак, не е нейн тип, но красивата жена и вече, разбира се препатила от THE ONE - мухльо, мъжкар и турчин, избира някой, който я Уважава (уж), пък бил той грозен, малко тъп и беден като църковна мишка.

А Любовта... ами тя явно също е подвластна на гравитацията. Wink
На високо е за миг... "о, миг поспри" са само думи... Както и самата любов. В почти всички случаи.
Блажени са "ниските"/грозните.
Амин. Mr. Green

Точно това е смисъла на поговорката - красивите жени никой не ги обича, жените им завиждат, а мъжете не им вярват.

Общи условия

Активация на акаунт