Проклятието на красивата жена

• 76 236
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 870
Юленце, аз обичам натрапчивите неща.  Grinning Ненаттрапчивия сексапил на "момичето на Лабрадор" (?)изобщо не ме впечатлява.
"Недоразумението" Жизел обаче - да.
Различни вкусове, различни желания Peace
Тук и аз да се съглася със Шанталчо ха ха
Аз харесвам Жизел, по-нестандартна е, малко по-остри черти, но пък има излъчване!
Онова червенокосото по-горе не е мой тип също!

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 22:26 от Зеринтия

# 871
  • Galaxy 13197853088
Червенокоси трудно се намират ...
а за тази какво ще кажете?

# 872
  • Варна
ООООООООООООООООО! Тази е "тупалка", нали, Шанталче?
Лаб, би ли искал да те нашляпа? /днес е петък, да не забравяме/

# 873
  • Galaxy 13197853088
С дупето по таковата, ще може да ме шляпа колкото си иска  Embarassed

# 874
ООООООООООООООООО! Тази е "тупалка", нали, Шанталче?
Лаб, би ли искал да те нашляпа? /днес е петък, да не забравяме/
О,  това е нещо съвееем друго. Това е яката работа Whistling Heart Eyes

# 875
С дупето по таковата, ще може да ме шляпа колкото си иска  Embarassed

Crazy

# 876
  • Бургас
Тази и на мен ми допада - красота и сексапил в едно.  Flutter И аз няма да откажа да ме нашляпа нищо, че съм жена - на такова същество не се отказва.  Blush  Laughing
Princess Zvezdichka, развесели ме от сутринта.  Grinning За съжаление има много истина в разбора ти.

# 877
  • Galaxy 13197853088
ще мушна и една блондинка
Скрит текст:
и една брюнетка която мисля че и като блондинка се е подвизавала.
Скрит текст:
и стига толкова за днес.

# 878
  • Варна
Много пъти съм искала не червена, а по-скоро рижа  коса, но все смелост не ми достига
Ето такава
най много ми харесва.Иначе кожата и очите ми са такъв тип.
Кармен Електра ми е много хубава с тази оранжева коса, това е нейния цвят въпреки че е била много кратко такава.Много е секси и е екзотично червенокоса мадама, и аз ги харесвам.

# 879
  • София
Веси, ами давай, ако не се харесаш, пак ще се промениш в предишното. Това поне не е проблем.

# 880
Проклятието на красивата жена, ако е и умна (подчертвам последното) е, че трудно може да си намери (свестен) Мъж - това е.

Вариант 1:
Той изглежда добре, има и кинти, джентълмен е... уау, всичко е перфектно, НО:

a. е мухльо. "мека" китка в разновидност "толкова съм мазен и гъвкав и дипломатичен, чеее мъжествеността ми не може да изплува под тоновете лой." Mr. Green

b. е мъжкар. Както и секси мачо, който е абсолютен естет и като такъв не изпуска от поглед нито едно голо бедро, което минава покрай него, дори и в присъствие на красавицата, в случая Вие. Иначе е моногамен. Физически. Mr. Green

c. е "турчин". Свикнал е да държи юздите на кобилката, а "кобилката" е всъщност Принцеса (всяка прилика с действителните лица е случайна Laughing), но той.. хммм не е разбрал. В крайна сметка в единия случай го осъзнава, след като "кобилката" си е била шут в задницата и го е зарязала, или в другия - "Когато губиш, не знаеш какво печелиш", тоест заменя я с нещо покорно, което не само, че му държи тежкия камшик, но и се дупи подобаващо с викове "давай, давай, още!",които карат егото му да трептука под запотения мустак... в ритъма на Селска ръченица.

Вариант 2:
Той не изглежда... никак, не е нейн тип, но красивата жена и вече, разбира се препатила от THE ONE - мухльо, мъжкар и турчин, избира някой, който я Уважава (уж), пък бил той грозен, малко тъп и беден като църковна мишка.

А Любовта... ами тя явно също е подвластна на гравитацията. Wink
На високо е за миг... "о, миг поспри" са само думи... Както и самата любов. В почти всички случаи.
Блажени са "ниските"/грозните.
Амин. Mr. Green

Има и други типове мъже - има спокойни домошари, които лесно "се водят", не ходят по 4ужди жени, оби4ат приятна компания, но не се натрапват ... и то не говоря за грозни и смотани мъже само където на красивите жени не им трябват такива мъже явно ...

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 11:04 от Severina_

# 881
Много пъти съм искала не червена, а по-скоро рижа  коса, но все смелост не ми достига
Ето такава
най много ми харесва.Иначе кожата и очите ми са такъв тип.
Кармен Електра ми е много хубава с тази оранжева коса, това е нейния цвят въпреки че е била много кратко такава.Много е секси и е екзотично червенокоса мадама, и аз ги харесвам.

Ауу, хич не я харесвам тази Кармен Електра. А поне сто човека до сега са ми казвали, че приличам на нея и то независимо един от друг и без да се познават, което направо  Sick

# 882
ще мушна и една блондинка
Скрит текст:
и една брюнетка която мисля че и като блондинка се е подвизавала.
Скрит текст:
и стига толкова за днес.

Хаха, е, ти направо прекали  Crazy

Жена ти да не е в командировка, че тъй си зажаднял  Mr. Green

Виждам, че все пак си справедлив човек- да няма сърдити, от всяка боя по една  Joy

# 883
Таа страница ми оправи петъка Wink
Да добавя, залагам на червеното.

# 884
Тя и темата петъчна вече. Рядко се и намира вече някоя да проклетиса горките хубавици.

Общи условия

Активация на акаунт