Проклятието на красивата жена

• 76 140
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 915
О, тоя е мой. Объркала си се Wink Mr. Green
Гледай тук сега кво става  Whistling
http://www.youtube.com/watch?v=k8QQCwXyVbI

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 14:22 от $hantalche

# 916
  • София

# 917
Колин Фарел не го ли раздаваше нещо бунтар, хулиган, лошо момче? Нещо напоследък е много спретнат.

# 918
  • София
Колин Фарел не го ли раздаваше нещо бунтар, хулиган, лошо момче? Нещо напоследък е много спретнат.
Joy hahaha Joy
На такава снимка попаднах, продължава да си е раздърпан, но и в костюм не изглежда сякаш го е откраднал, значи другото е малко поза.

# 919
  • В Космоса
Мммм, Райън Гослинг... Heart Eyes

Колин Фарел ми е противен в мутрата, иначе има някак привлекателна аура. Crazy

Иначе най-силно мой за всички времена си ми остава Джони Деп.

# 920
Колин Фаръл има дарбата да изглежда некъпан, независимо къде и как е сниман - сякаш е в нескончаема профилактика на тръбите тоз човек.

# 921
Да, Колин добре седи в костюм. Поза си е, щото виж какви миловидни очи има, не хулигански.
Иначе много обичам небрежен до безобразие и изведнъж да го видя с костюм, леле!
Много си падам и по Саймън Коуел, има уникална усмивка и излъчване, има в нета една компилация само с мимики негови и преобладават усмивките. Да го изяде човек. И иначе го харесвам. Само походката малко да оправи.

# 922
  • Варна
Какви различни вкусове имаме. Simple Smile Нито един не ми е нито красив, нито секси.
Нали? Simple Smile
Красиви има, но от показаните нито един не ми е секси.
А на Джъд Лоу ми идва да му щипна бузките, такова бебешонско излъчване има. Simple Smile

# 923
Не мога да ги определя като "красиви",  а дали са проклетисани, поне да сме в тон с темата....

П.П. Опс, сега видях на Шанталчето линка.  Мда, хубавец!

# 924
luna, ми дай и ти един красив, де!  Peace

# 925
luna, ми дай и ти един красив, де!  Peace
Утро, съжалявам, но не помня имена, по тази причина не мога да изровя и фотоси.  Grinning Редактирах се  горе. Ще добавя само, че тия показаните на снимките ми изглеждат твърде измити, без достатъчно тестостероново излъчване. По женски красиви са.

# 926
  • София
Само Viggo Mortensen ми харесва. И красив, и мъжествен и интелигентен.

# 927
За мен  Джейсън Стейтъм пък е пример за секси, мъжествен, но не красив. Това да не се чете като грозен, защото съчетанието грозен, но секси, за мен е оксиморон.

# 928
За мен  Джейсън Стейтъм пък е пример за секси, мъжествен, но не красив. Това да не се чете като грозен, защото съчетанието грозен, но секси, за мен е оксиморон.

О, да, да не е красив в никакъв случай, но от него така лъха на секс, че и трима класически хубавци накуп не могат да го стигнат.

# 929
  • В Космоса
Съгласна съм с вас за Стейтъм. Хич не е хубав, но ме привлича доста. Даже мъжа ми ме бъзикна един път. Разправя на някой, че съм си падала по плешивци и аз Shocked. А той имал предвид Джейсън. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт