Проклятието на красивата жена

• 76 410
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Аз пък го намирам красив и много представителен мъж, Краси Г.
И Деница също. Много я харесвам, много е ефирна, нежна и крехка, като порцеланова статуетка. Сега Шанти ще каже- в нея няма секс, ама Краси Г. е моятра зодия имежду такова изящество и финес, каквото притежава тя и откровен секс, определено и аз бих заложила на първото, не, че не уважавам секса, но не и в крещящата му налагаща се форма, честно казано.

Иначе Анелия е изключителна красавица и на живо и без капка грим. Обаче за силикона и екстеншъните мисля е ясно. Иначе има малко по-налят ханш и бедра за моя вкус, но е достатъчно висока, за да и се прости.
Райна е абсолютно натурална красавица, няма нито силикон, нито екстеншъни, нищо.

Нико Тупарев е с една мацка Катето, която между другото също е много хубава и много секси.

# 1 051
Къде го видяхте пък готин този чичко. На пътя да се сблъскам с него няма да ми направи впечатление. Ако за готиното се измерва с това колко е богат - тогава може...

Ами на мен ми харесва, де да знам- мой тип, както се казва. А за това, че бил богат- добре дошло. Дали е или не е, това не е критерий за мен кой да харесвам или не. Знам, че е пълно с такива девойки, ама не е за мен това...тц.

# 1 052
  • София
Нищо де,нека да си поклюкарим. LaughingНе е проблема там,че е старичък,аз харесвам по големи,ама си е баш чичка. Laughing Laughing

Чичак е, я, може да ми бъде баща...на възрастта на родителите ми е. Пък и имам предразсъдъци към вегетарианци. Извинете за оф топика  Sunglasses Peace.

# 1 053
чичка си е ,
тя е като една малко жабче до него ...

===

# 1 054
Темата забоксува. LaughingЧичка е.-Не е чичка. Laughing Laughing

# 1 055
  • София
Тя темата отдавна буксува в посока- всички са грозни - само ние- не Simple Smile

# 1 056
  • Колибите
Аз пък го намирам красив и много представителен мъж, Краси Г.
И Деница също. Много я харесвам, много е ефирна, нежна и крехка, като порцеланова статуетка. Сега Шанти ще каже- в нея няма секс, ама Краси Г. е моятра зодия имежду такова изящество и финес, каквото притежава тя и откровен секс, определено и аз бих заложила на първото, не, че не уважавам секса, но не и в крещящата му налагаща се форма, честно казано.

Иначе Анелия е изключителна красавица и на живо и без капка грим. Обаче за силикона и екстеншъните мисля е ясно. Иначе има малко по-налят ханш и бедра за моя вкус, но е достатъчно висока, за да и се прости.
Райна е абсолютно натурална красавица, няма нито силикон, нито екстеншъни, нищо.

Нико Тупарев е с една мацка Катето, която между другото също е много хубава и много секси.

И на мен Деница и певицата Райна ми харесват като жени. Пропуснах ги в списъка си.

Мисля си, че проклятието е по-скоро за много чувствителните жени, с лабилна психика, независимо дали с общоприети за красиви черти, по-обикновени, или пък екзотични. Те имат всякакви трудности в житейски план.

Ето - точно тези двете са добър пример, според мен. Деница се справя с живота си блестящо, докато Райна - не особено, а има всички предпоставки - талант, хубост, възможности....

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 20:41 от Розмариня

# 1 057
  • София
Защо? Какво и има на Райна?

# 1 058
  • Колибите
Защо? Какво и има на Райна?

Е, тя е много млада все още, има време да срещне истинска любов, но историите с Константин не я направиха много щастлива, според мен. Ако беше по-рационална, доста по-рано или щеше да заведе тя Коцето пред олтара, или да се раздели с него овреме.

Райна ми харесва и защото не е типичната фолк-певица, не си жертва природната красота за съмнителни подплънки. Справка - Камелия. Като младо момиче беше много нежна и красива, сега този изкуствен бюст не й стои добре.

# 1 059
Но за какво и е да води Коцето пред олтара Joy
Аз с него на кафе не бих излязла, камо ли да се омъжвам за такъв модел.  Crazy
Тя си знае. Wink

# 1 060
Гергов наистина изглежда много добре. Казвам го като човек който го е виждал неколкократно на живо. На снимките и по тв изглежда като мазен чичка, но в действителност е много внушителен и добре поддържан. Деница също съм я виждала неколкократно, за мен не е жена за Гергов. Да, вярно че е добродушна и миловидна, ама нещо до него не ми стои добре. Когато идваше в офиса, всички колежки си шушукаха" вижте, вижте новата жена на Гергов" и мигаха едно такова невярващо...Та явно не само аз съм на мнение, че не е за него. Иначе пък тя е моята зодия, но това не ме кара да я харесвам като външност. Допада ми, че е вегетарианка и се увлича по източните учения, явно е духовен човек. А Гергов, ако не се лъжа е Везни. Напълно логично едни Везни да си загубят ума по Дева. Често се случва... Laughing
За Райна също съм чувала, че не живо била хубава. На мен лично след ония лиготии в Брадъра не ми е интересна. Новата жена на Коцето ме кефи много повече, а пък Коцето хич не ме кефи, бивш наркоман и лизач на мутренски задници.

# 1 061
Коцето е ужасен селяндур. Sick

# 1 062
Нее Лейди 2, задавих се с водката вече, къде ги пишеш такива Laughing
А тоя Коцето наистина изглежда вечно пиян, такава му е физионамията просто, като на битов алкахалик Rolling Eyes

# 1 063
  • Колибите
Но за какво и е да води Коцето пред олтара Joy
Аз с него на кафе не бих излязла, камо ли да се омъжвам за такъв модел.  Crazy
Тя си знае. Wink

Така е, Коцето не е и мой тип.
Но щом е имала връзка дълго време с него, значи го е харесвала. Или се е страхувала да не остане сама, или кой знае какво...Това имам предвид, че не е от най-щастливите красиви жени, поне не на този етап. Млада е, има време да се съвземе и си подреди живота...

И ми харсва когато пее истински народни македонски песни.

# 1 064
  • Колибите
Коцето е ужасен селяндур. Sick

Е, да речем, че не наш тип  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт