Проклятието на красивата жена

• 76 369
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
По-принцип, тя е отказала на Коцето да се оженят, а не той да не и предлагал.
Преценила е, че е още много млада и зелена и има още какво да прави с кариерата си и все в този дух и така са се разделили щастливо и всеки е намерил каквото му трябва- той момиче за семейство и деца, а тя- песни и танци на народите.
А той, между другото, изобщо не е селяндур. Голям е сладур. Тази другата му е братовчедка- Лиана, която се омъжи за някакъв трафикант или нещо подобно.
А другата му братовчедка е уникален сладур. Щеше да обере точките, ако беше станала и тя фолк звезда.

# 1 066
  • София
.....А Гергов, ако не се лъжа е Везни. Напълно логично едни Везни да си загубят ума по Дева. Често се случва... Laughing

Леле, сега се замислих къде е логиката. Везни съм, с мъж Дева и винаги съм си мислила, че е много нелогична комбинация Simple Smile

# 1 067
Коцето знам че е Рак, а Райна е Везни. Не е добра комбинация. така или иначе

# 1 068
По-принцип, тя е отказала на Коцето да се оженят, а не той да не и предлагал.
Преценила е, че е още много млада и зелена и има още какво да прави с кариерата си и все в този дух и така са се разделили щастливо и всеки е намерил каквото му трябва- той момиче за семейство и деца, а тя- песни и танци на народите.
А той, между другото, изобщо не е селяндур. Голям е сладур. Тази другата му е братовчедка- Лиана, която се омъжи за някакъв трафикант или нещо подобно.
А другата му братовчедка е уникален сладур. Щеше да обере точките, ако беше станала и тя фолк звезда.
Ааа, не съм съгласна. Коцето изостави Райна и се говори, че е защото тя има репродуктивни проблеми, освен разни други неща. Често казано, направо я съжалявах, кофти е да те зарежат заради това. Разбира се, всичко може да са само клюки, но е факт, че Райна страдаше много. Личеше си, а Коцето веднага цъфна с новата.
Между другото "официално" ми потвърдиха, че Николетка си е повдигала скулите и е ударила ботокс в челото Laughing. Проста жена, състари се. Преди изглеждаше много по-добре, по-естествена и с излъчване, сега прилича не лелка.

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 21:22 от LadyLady

# 1 069
  • София
Ами не знам. Ако бях Коцето или Райна щях да съм абсолютно сигурна, но това лично от него съм го чувала веднага след раздялата, но това изобщо нищо не значи, съдейки по себе си.

Бай дъ уей, бившият ми мъж, Бог да го прости се ожени точно седмица след като го напуснах.
И понеже на никой нищо не сме обяснявали за нашата раздяла, мен до ден днешен ми задават подобни въпроси хора, които за били от най-близкото ни обкръжение.

# 1 070
Коцето не е селяндур , познавам го , така си се държи , винаги така се е държал и преди да стане известен , баща му е такъв , от тоя тип хора са , които никога не се притесняват за нищо и проблемите винаги ги избягват ,
 впрочем дядо му бе професор , на Коцето дядото ....
другата му братовчедка наистина е много красива .

# 1 071
  • Stuck in a moment
Аз харесвам Даниела Тренчева от Нова Тв.
Галя Щърбева също.

От италианските красавици освен Моника Белучи, страшно красива ми е една звезда от близкото минало - Франческа Делера, невероятна, страшно сексапилна жена.

# 1 072
  • # супернатурална #
Аа, Франческа Делера, моят идол в тийнеджърските години  Laughing За съжаление не остарява красиво  Tired

Най-красивата българка, според мен

На мен Коцето ми е симпатичен  Blush Много харесвам позитивни, приказливи и енергични мъже  Laughing

Сетих се за още нещо. Видях много красив мъж, по-скоро момче в ...да кажем институция. Точно заради външния си вид буди съжаление и получава различно, по-добро отношение. Красотата винаги е коз, зависи как ще се изиграе.

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 00:21 от Г. Краули

# 1 073
  • София
Г.Краули, и за мен това е най-красивата българка, излъчване, финес и без допълнителни екстри.

# 1 074
  • София
Aз съм везни, девите са ми супер странни. Деница ми е безполова някак си, дори ми прилича на момченце.

# 1 075
Вече станала астрологична темата.
Да се актуализирам и аз.
Коя е най- проклетата и най- прокълнатата зодия, тогава?
А скорпионите на коя страна да си слагат пътя, като път не следват?
Козирозите биват ли на "бодли", без друго са рогати?
Отива ли бретон на овните, да им прикрие дебелия лоб или има и друг начин?

И Коцето е сладък! Crossing Arms

# 1 076
  • Варна
от родните сексапилни хубавици иначе харесвам Златка Райкова
красива и много секси, и на живо така ми се струва, веднъж съм я виждала, мнооого секси...
Ти пък, сега ще те убият Laughing. Златките тук са с алени букви и заточени в най-непрестижните форумски класации. Joy

хаха, сладкиш...
сещай се колко ми пука за форумското мнение.. Wink
Я да те питам, нали разбираш от комбинации, рак с рак как е ?

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 09:41 от Веси @

# 1 077
  • София

Зле.

# 1 078
  • Варна

Зле.

защо ? Laughing
я дай малко повече инфо... Crazy

# 1 079
  • София
По принцип, когато двамата са от една и съща зодия е зле, защото са много еднакви и няма допълване. Аз съм рак, имала съм връзка с рак и резултатите бяха катастрофални. Изобщо рак е възможно най-лошата зодия за мъж. Дева-везни е много добра комбинация.

Общи условия

Активация на акаунт