Проклятието на красивата жена

• 76 156
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 245
# 1 246

На мен пък Рейчъл Уайз ми е най-любима!!!  Mr. Green

# 1 247
  • Варна
В Ливан са араби, циганя абсолютни.Пълно е тук с ливанци и сирийци, изобщо масово не изглеждат така.. Laughing
Жените са по-ужасни и от мъжете, бих казала.
Това с тези хубавици е голяма рядкост + фотошоп и професионализъм на фотографа. Wink

От типа екзотични жени харесвам София Вергара.Повече от Белучи дори, по малко изписана е, но има по секси излъчване според мен и по натурално..някак.Тази Мария Грация ми се струва доста цицеста,а ниска.Но е секси, определено.

# 1 248
  • Варна
Показаните ливанки са много красиви. Особено първата. Има хипнотичен поглед.

# 1 249
Още ливанки:

Скрит текст:

# 1 250
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я, Джена е тук Laughing

# 1 251
Много красиви.
Тази първата от последния пост малко ми прилича на Ивайла Бакалова или поне напомня.

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 16:23 от Бенджолина

# 1 252
  • Бургас
Оооо, caffeine, последната е направо приказка - видях подобна в една арабска група при Ягодинската пещера - с мъжа ми изгубихме ума и дума, той веднага извади Канон-а, но аз го спрях - ще ни погнат арабските мъже, после иди обяснявай възхищението си.  Laughing Точно такава приказка беше - зеленоока красавица, с дълги черни мигли, изписани вежди, съвършено източно лице - красота, направо като излязла от "Приказки от 1001 нощ" принцеса. Беше със забрадка, едно фино телце, направо ми е пред очите момичето, а беше преди почти 7 години.

# 1 253
# 1 254
На мен не ми е никак женствена...

# 1 255
# 1 256
# 1 257
И като как с три тона грим - пише - натурал  newsm78

# 1 258
# 1 259
Ох, като се заговори за турските актриси – не знам името – ама ужасно се кефя на онази дето беше съпругата с любовник – племенника, от филма нещо...Забранена любов ли...Как обясних само  Joy
Сещате ли се?

Общи условия

Активация на акаунт