Проклятието на красивата жена

• 76 143
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 260
И като как с три тона грим - пише - натурал  newsm78
Не знам как така пише, може нещо вида грим така да се казва, но си личи, че е красавица.
То ако си грозен и 10 тона грим не могат да те направят красив. Това е мое мнение.
Иначе вярно има страшно красиви туркини.

Вили, да сещам се за коя говориш, но за име не знам.

# 1 261
  • София/Горна Оряховица
Ох, като се заговори за турските актриси – не знам името – ама ужасно се кефя на онази дето беше съпругата с любовник – племенника, от филма нещо...Забранена любов ли...Как обясних само  Joy
Сещате ли се?

Оная от филма, дето преди го даваха на мястото на този, който дават сега ли ?

Оф, ебати обяснението вкарах  hahaha .

# 1 262
За един милионер с млада съпруга, която се залюби с племенника му и накрая се самоуби, защото племенника се ожени за дъщерята на милионера...

# 1 263
Берен Саат се казва актрисата.

# 1 264
  • Бургас
Берен Саат, а филмът е "Забранения плод", ако не се лъжа, нали - съвършени черти, но някак обикновена. Много е сладка и тялото е перфектно иначе. Но е прекрасна актриса, вече партнира на Моника Белучи в нов проект, доколкото знам.

# 1 265
# 1 266
Аз пък не харесвам жената с най-секси дупе в Бг Биляна Йотовска, повече ми допада мъжът и.

# 1 267
От турските актриси, Берен Саат е номер едно- абсолютна красавица дори и без капка грим

# 1 268
Оооо, caffeine, последната е направо приказка - видях подобна в една арабска група при Ягодинската пещера - с мъжа ми изгубихме ума и дума, той веднага извади Канон-а, но аз го спрях - ще ни погнат арабските мъже, после иди обяснявай възхищението си.  Laughing Точно такава приказка беше - зеленоока красавица, с дълги черни мигли, изписани вежди, съвършено източно лице - красота, направо като излязла от "Приказки от 1001 нощ" принцеса. Беше със забрадка, едно фино телце, направо ми е пред очите момичето, а беше преди почти 7 години.

И аз за "Приказки от 1001 нощ" си мисля като ги гледам тези жени. Ето я пак тази зеленоока красавица:

Скрит текст:

# 1 269
caffeine, уникално красива е  Crazy Как се казва?

# 1 270
Jessica Kahawaty се казва. 50% австралийка 50% ливанка.
Между другото австралийките също са истински красавици.  Peace

# 1 271
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Има нещо много мистично в южните жени. Но и студените северни красавици имат своя чар.

# 1 272
В предна подобна тема се стигна до извод, че Белучи е рядко тъпа, така че явно е застигната от проклятието Grinning
съфорумки от Италия казаха , че тя там е с имиджа на много тъпа .

# 1 273
Аз се напрягам да се сетя за още две красавици, които ще допаднат тук на форума, но нещо не мога да си спомня как се казваха. Едната е гъркиня, певица с голям хит от 90-те (световен хит, не просто балкански). Клипът е с един кон, а тя с красиво украшение на главата.
Другата е пак италианка, висока, слаба, с огромни сини очи и дълга кестенява коса. Беше рекламно лице на Indesit и казваше "Oh, yeah Indesit!"
Помагайте ако се сещате за тези двете.

# 1 274
И аз за "Приказки от 1001 нощ" си мисля като ги гледам тези жени. Ето я пак тази зеленоока красавица:
Скрит текст:

хубава е много , за защо толкова фотошоп , то като изкуствена са я направили
иначе пак е много красива
ето я   пак

Общи условия

Активация на акаунт