Проклятието на красивата жена

• 76 126
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 380

Sunglasses Благодаря. Въобще защо трябва някого да го е срам да се покаже?
Освен по една причина - че е лъгал за себе си нейде...
Аз потребителка, която е говорила много за външността си, а изобщо никога да не се е показвала не знам, но може и да не ми е направило впечатление. По мое мнение по скоро не се показват постоянно на искането покажи се покажи се, защото от какъв зор. Обикновено едни и същи само искат да гледат едни и същи, но и самите те не се показват под претекст, аз не съм интересна за да се покажа.  Laughing

# 1 381
Абсолютно е права Вилико с размазаната каляска Laughing, който в уверен в себе си не се крие, и  аз имам диапазон от познанства с доста хора, но това не ме е спирало примерно да си сложа аватарна снимка или в профила, какво като ме видят, ще остана гладна и жадна ли?!
Просто комплексарите не се показват, защото ги е страх да не се разочароват от тях другите и не са уверени в себе си! Peace

# 1 382
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Зеринтия, а на теб ти се чудя защо винаги си толкова остра, чак прекалено понякога Peace

# 1 383
Не е до форумен живот, а до житейски опит – който човек придобива с годините, без да усеща. Аз също почти не съм се лъгала в преценката си напоследък...  Peace

Пасинет - защо ли - а защо не? Общуваме тук ужасно активно така или иначе.

Зеринтия - ще се обиждаме ли сега, размазана била! Ми как да не е като е копие на копие на портрет  Laughing

# 1 384
  • Колибите
Абсолютно е права Вилико с размазаната каляска Laughing, който в уверен в себе си не се крие, и  аз имам диапазон от познанства с доста хора, но това не ме е спирало примерно да си сложа аватарна снимка или в профила, какво като ме видят, ще остана гладна и жадна ли?!
Просто комплексарите не се показват, защото ги е страх да не се разочароват от тях другите и не са уверени в себе си! Peace

ам не секи може да си форматира снимката до аватарни размери, това да ти е минавало през ум Joy.
 hahahaаз например не мога

# 1 385
Абе глупости, комплексарите не се показвали. Не искат хората и това си е, да не сме на пазара на сергия? То още малко вместо никове и с истински имена ще излезе, че трябва да се регистрираме.

# 1 386
Абе глупости, комплексарите не се показвали. Не искат хората и това си е, да не сме на пазара на сергия? То още малко вместо никове и с истински имена ще излезе, че трябва да се регистрираме.

Аз с него съм регистрирана.
Защо?
Не крада, не убивам, не правя нищо нередно - трябва ли да се крия  newsm78

# 1 387
  • Варна
Абсолютна глупост е това!

Ексхибиционизмът липса на комплекси ли се нарича?

# 1 388
Аз се показвам във форуми с тесен кръг от потребители, които в болшинство познавам лично и излизаме заедно периодично. БГ мама ми е като мътна и непозната вода и вярно се пазя от жени, които не познавам.  Simple Smile

# 1 389
  • вятър в маслините, вятър над хребета
ам не секи може да си форматира снимката до аватарни размери, това да ти е минавало през ум Joy.
 hahahaаз например не мога
Е, то това най-лесно става. Ама собствен лик на аватара някак те кара да се държиш прилично, а мен това не ме устройва Joy

Нино, нали вече може с фейсбук-регистрацията да форумстваш, ето ти регистрация с име Laughing

# 1 390

Аз с него съм регистрирана.
Защо?
Не крада, не убивам, не правя нищо нередно - трябва ли да се крия  newsm78
Красавиците се показват, грозничките и неуверени се крият. Айде, мир да има във форума любим! Grinning

# 1 391
  • Варна
Да, така е всеки сам си знае  Grinning
Аз съм ексхибиционист явно, не защото се мисля за красавица, в никакъв случай.
Да кажам, че предпочитам да се покажа, от колкото да слагам картинки.. Wink
Проклятието ми е такова  Laughing

# 1 392
  • Колибите
. Ама собствен лик на аватара някак те кара да се държиш прилично, а мен това не ме устройва Joy

Пцилютно, и мен hahaha.

# 1 393

Не разбрах какво точно питаш със защо не. Защо не мисля, че някой е длъжен на всяко искане да пуска снимки да го прави ли?Като пуснеш веднъж дваж пък стига. Така или иначе в темата никой няма да получи освен ласкателни комплименти нищо друго, няма нужда да е за ен- ти път.  Laughing А който токова много иска да види някого, с когото така или иначе активно си общува, мисля че ще се видят. Не съм чула да има откази.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.   Shocked  Joy

# 1 394
Абсолютна глупост е това!

Ексхибиционизмът липса на комплекси ли се нарича?

Joy
Браво бе, ексхибиционизъм било значи да си с твоя лик ===
Това е поредното доказателство...

Не разбрах какво точно питаш със защо не. Защо не мисля, че някой е длъжен на всяко искане да пуска снимки да го прави ли?Като пуснеш веднъж дваж пък стига. Така или иначе в темата никой няма да получи освен ласкателни комплименти нищо друго, няма нужда да е за ен- ти път.  Laughing А който токова много иска да види някого, с когото така или иначе активно си общува, мисля че ще се видят. Не съм чула да има откази.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.   Shocked  Joy

Ако върнеш и прочетеш - ще видиш дали никой не казва нищо друго, освен комплименти. Та в тази връзка точно аз не би трябвало никога да се показвам. И защо веднъж да стига?

Общи условия

Активация на акаунт