Екобебета и деца V

• 95 932
  • 518
  •   1
Отговори
# 120
Ако толкова много държиш да не са чупливи - може да погледнеш Хром Силистра. Качествена неръждаема стомана (с никел!). За по-големи количества вероятно биха направили отстъпка.
Аз бих предпочела бял порцелан. И малките деца са естети.

# 121
  • T"A

Намират ли се емайлирани съдове на прилични цени?
Аз купувам едни чешки, много красиви - изрисувани, но са ми доста скъпи, по-скъпи от тези от растителна пластмаса, които се споменаха по-назад.

(те също имат този недостатък да са чупливи, за съжаление)

# 122
Не съм се заглеждала в цените. Наскоро купувах купички, но колко бяха нямам представа.
Сега видях линка със стоманените купички. Май са по-добър вариант.По-красиви са и няма да пада емайла.

# 123
  • UK
Честита Баба Марта! (вместо запис  Embarassed)

# 124
До трети март в мол България има Expo4Kids. Има няколко вълшебни щанда:
Зеленото драконче : имаше многократни пелени и гащички, дрехи за кърмачки, разградимите еко съдове и гърне, малко Софи, платнени чанти, някои играчки...
българските бебешки дрешки от органик памук - с цени по-евтини от колкото на сайта им. За съжаление дрешките са само за бебета. Само една пижама е с размер 2-3 г
магазин дребосъче - това беше нещо ново за мен. Бях прекарала 40 мин в Хиполенд да търся два подаръка за две момиченца, без резултат и с голямо разочарование. Но след това като попаднах на щанда на дребосъче щастието беше пълно. Взех няколко игри. Цените също бяха под обявените в сайта, а и подарък ми направиха Simple Smile

# 125
  • UK
Извинете, че нахълтвам така в темата, но бих искала да привлека внимание върху тази кампания в Авааз. Събират се подписи против отглеждането на генно модифицирана сьомга в САЩ, желателно е да се съберат 1млн подписа. Моля подпишете и ако имате възможност, разпространете чрез имеил, Фейсбук, Туитер.
Нека заедно да ги спрем!   Hug

http://www.avaaz.org/en/stop_frankenfish_r/?copy

# 126
  • София
Благодаря, хикс, че пускаш линка и тук.  Hug Направих същото в други теми и във фейсбук. Трябва да има ефект...

# 127
Здравейте  Grinning "Изгониха" ме от темата за еко бременни, че бебчо се роди, та нахълтвам тук   bouquet
Вместо запис - за миене на дупето на бебо ползвам такава гъбичка вместо мокри кърпички http://www.ecobebe.bg/product_info.php?cPath=35_61&products_id=399

# 128
Привет, еко мами,  Hug

записвам се при вас. Не знам защо не съм ви намерила по-рано, но много се радвам. Сега нямам време да ви изчета, но ще започна : )

Рада се роди на 08.11.2012г : )

# 129
Да споделя за едно намаление на еко съдове за хранене и еко гърната до края на седмицата, ако някой се интересува. Ние ги имаме и ползваме и двете.

# 130
  • FRANCE
Здравейте , аз пак с болната ми тема шише за вода. вече втора година търся перфектната бутилка (писах тук вече, моля да ме извините) Да не алуминиева (за бпа и феноли е ясно). Ако може да е тип термос (тоест да задържа студено поне 6ч). Да се отваря лесно, но да не се разлива лесно Тоест като я подам отзад в колата Еми да може да си я отвори (и каката де че тя нещо не се справя с бутилките а и за училище и трябва), но ако я изпусне върху себе си да не е цялата мокра. Класическите бебешки бутилки с клапа и мека или твърда човка вобще не ги възприе. Взех уж една чаша със сламка тя пък тече от всякъде ако не е права  Confused Моля ви за помощ, че всеки път като тръгнем на някъде е мъка, благодаря

# 131
  • сф
здравейте,

интересуват ме безвредни алтернативи на слънцезащитен крем за бебе. ако някой има опит, ще ми е полезно да сподели.

благодаря предварително!

# 132
интересуват ме безвредни алтернативи на слънцезащитен крем за бебе.

Маслото от ший има естествен слънцезащитен фактор и е без мирис.

# 133
  • сф
благодаря много Simple Smile
всъщност влязох за да ви питам и за нещо против лишеи причинени от сухота, но предполагам че това масло ще свърши работа и лишеите ще се махнат след няколко намазвания...

# 134
  • София
 Сега пробвам меден вазелин с лавандулово масло, по съвет на педиатърката ни и ще докладвам дали върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт