Екобебета и деца V

• 95 891
  • 518
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Bunnie , аз поръчвам био еднократни от Амазон, тъй като в България не намерих. Засега се оправяме с тях. Марките са: Beaming Baby Biodegradable Nappies, Attitude Eco Friendly, Bambo nappies, Bio Baby Biodegradable Nappies. От всички съм доволна.

# 316
Виона имаше по-рано в Карфур; сега не знам.

Иначе на мен тези ми бяха любимите: http://www.naty.com/baby-care/nappies/
Но и цената им е съответната.

# 317
  • София
Bunnie , аз поръчвам био еднократни от Амазон, тъй като в България не намерих. Засега се оправяме с тях. Марките са: Beaming Baby Biodegradable Nappies, Attitude Eco Friendly, Bambo nappies, Bio Baby Biodegradable Nappies. От всички съм доволна.
Благодаря!
Ще разгледам и аз, но понеже закъснях с поръчката и ми се иска да си взема като начало от тук, пък после ще поръчвам и онлайн:)

# 318
  • София
В ДМ има някакви еко перилни препарати Forest, цената на опаковка за 20 пранета беше около 9 лв. Добре ли съм видяла? Струват ли си?

Скоро преживях дълбоко разочарование с най-често използвания  у дома прах -My Planet  - нищо еко няма вече в него, не знам как станаха така нещата.... има дори оптически избелители. Преди опаковките бяха други!

# 319
На въпросния прах в дм му зачетох етикета, май само на визия го докарва грийн.

# 320
На мен еко пелени би ми било трудно да купувам. Вземам Софтино от Лидл, защото ми изглеждат най-естествени с най-малко химия.

# 321
Препоръчайте детски прах за пране, който да се намира в България.
Тео Бебе има ли нещо еко в него?

# 322
Няма нищо еко и бебешко освен името. За съжаление не мога да препоръчам прах, отказах се да търся, а и трябва да ми го доставят с куриер и става прекалено скъпо. Пера с обикновен сапун настърган на ренде и дирекно в барабана. Пералнята е жива и здрава вече 3 години.

# 323
аз пера с Фрош за цветно, от ДМ го вземам също, той нали беше еко или бъркам? също е около 9-10 лв. бутилката

за бебешки май този е ок
http://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0 … 5-500-%D0%B3.2502

и този
http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D1 … %D0%BA%D0%B3.2101

за бебе съм ползвала Мио Кеър, то друго нямаше преди 5 години и беше супер, наистина са доста концентрирани. Сега не ползвам прахове,  защото всичките май леко избелват дрехите, но за бебе са супер, особено за многократни пелени.

# 324
Благодаря ви!
Дореми, откъде го вземаш този сапун?
Аз перях със сапунени ядки детски дрехи, но свършиха. Сега пера с обикновен прах, но така смърди на парфюм, че не се трае. Като го свърша, повече няма да купя тази марка.

# 325
Вкъщи използваме тези сапуни и прах за пране(течен) - http://naturalsoaps.alle.bg/
Пера винаги на 60 градуса. Последният път се изпраха петна от кръв без предврително третиране.

# 326
  • София
Няма нищо еко и бебешко освен името. За съжаление не мога да препоръчам прах, отказах се да търся, а и трябва да ми го доставят с куриер и става прекалено скъпо. Пера с обикновен сапун настърган на ренде и дирекно в барабана. Пералнята е жива и здрава вече 3 години.

Подкрепям всичко казано.
Тео бебе е много, много кофти, че даже и парфюмите са засилили!

Писала съм в някаква еко тема за прането Simple Smile , случайно си купих гръцки наистина еко препарат - ситно настърган зелен сапун, съставът е само зехтинов сапун и малко сол. Слага се директно в барабана - 2-3 супени лъжици. Пере много добре (поне не по зле от Планет)

Сънчо, мисля, че можеш за купуваш от Джъмбо такъв зехтинов сапун (натъртвам, че оттам самч това купувам Simple Smile ) , да го настържеш в една кутия и готово Simple Smile

Био сертифицираните са около 20 лв за 20 пранета. БИх си купувала, но все нямам време да изчета етикета и така и нищо не взимам.

# 327
Моят е най-обикновен сапун, един кафеникав, български от 25 ст. има парфюм в него, но изпраните дрехи не миришат на нищо. Купувам го от магазин за левче.

# 328
Аз пера с Бейби планет, ама сега прочетох, че вече не бил еко.
Друг, за който се сещам е Ейнджъл бейби.
Миокеър също се води еко.

# 329
  • София
Не знам за Бейби Планет, но предполагам, че и при него е само еко етикет.

Общи условия

Активация на акаунт