Екобебета и деца V

• 95 928
  • 518
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте!

За първи път пиша във вашата темичка. Имам момченце на 2 годинки, а през октомври, живот и здраве, очакваме второ попълнение.

Видях на първа страничка линк към сайта на Elefanten. Купувала съм на детето си обувки с тази марка от DM, но там изборът и номерацията са силно ограничени, поне в Търново, където живея. Обувките, които съм купувала, винаги са били с безупречно качество. Много са удобни на малчо и смятам, че напълно си заслужават парите, въпреки че идват скъпички за българския стандарт. Въпросът ми към списващите в темата е дали някой е поръчвал директно от немския сайт, за да ми помогне малко. Имам опит с пазаруването от английски сайтове, но не и от немски. Ще ми е полезен вашият опит, ако някой изобщо има такъв! Благодаря предварително! Peace

# 301
Не съм пазарувала, но предполагам, че на адреса на Габко в Германия могат да се поръчат.

# 302
Не съм пазарувала, но предполагам, че на адреса на Габко в Германия могат да се поръчат.

Lеxie, благодаря ти! Не знаех, че Габко имат офис и в Германия. Досега разглеждах обувки за малчо и очите ми останаха в някои от моделите. Влюбих се например в тези сандалки:

Скрит текст:

Миналата година обърнах света да търся нещо подобно, но без успех.

# 303
И аз много харесвам марката, но купувам основно тук на намаления каквото има, защото 70-80 лв. са ми множко за обувки, които се носят по 2-3 месеца. Sad Иначе като модели и качество са супер.

# 304
И аз много харесвам марката, но купувам основно тук на намаления каквото има, защото 70-80 лв. са ми множко за обувки, които се носят по 2-3 месеца. Sad Иначе като модели и качество са супер.

Тези идват много скъпи, но са от новата колекция (даже с 5-те % отстъпка пак са скъпи). В сайта има и модели по 20-тина евро, при това разкошни. Има доста обувки на разпродажба. Peace

# 305
Видях ги, но нямаше номера на сина ми, за съжаление. Ще хвърлям и занапред по едно око.

# 306
Да попитам това масло http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-% … 0%B0-Bentley.1249 подходящо ли е за новородено ?

Купих иначе кокосово масло, ама е сурово, мислех да го ползвам за мазане, ама е много зърнесто и не става. Такива ли са всички сурови, води се органично сурово кокосово масло. Друг път съм купувала, пише само върджин на него и то става, но това ....

# 307
-Diva4e-, аз сега си мажа корема с кокосово и бебето живот и здраве с това ще мажа. Зърнесто е, но като се втрие в кожата си става кремообразно. Може малко да го поразтриеш между ръцете си и после да намажеш бебето. Като е топло в помещението се втечнява, така че сега като се позатопли няма да е проблем.

# 308
Еми това което съм взела сега и като се разтопи има частици кокосови стърготини и хич не е приятно за мазане. Ще трябва да взимам друго, чудя се и на бадемовото масло, още не съм решила с какво да мажа  newsm78

# 309
  • FRANCE
Моята акушерка ме беше посъветвала да взема кайсиево.

# 310
Аз лично бих те посъветвала да къпеш бебето само с вода и да не го мажеш с нищо без нужда.

# 311
Така съм намислила Simple Smile но за масажчета ще ползвам някакво масло, взела съм и сапун на веледа, който също рядко ще ползвам, но да има.
Аз самата не се къпа със сапун или душ- гел( рядко се случва) иначе шампоан си ползвам, но един път в седмицата. Така ще е и мъника, гледам, че баща му покрай мен и той така се научи  Crazy

# 312
  • София
Момичета искам да взема памперси за бебо, но да са био/еко. Какви бихте ми препоръчали.
С многократните пелени на този етап няма да се справя и затова предпочитам памперси.

# 313
Ами... няма особено голям избор на българския пазар, освен за Wiona и Babylove Nature на DM, други не се сещам да внасят вече. А и те не са особено еко, защото пак са с гел вътре.

Kaкво те притеснява относно многократните, та мислиш, че няма да се справиш?  Rolling Eyes

# 314
  • София
Тези Wiona  се опитах да намеря онлайн ама май са изчерпани
А за многократните мисля, че все пак трябва да попрошета малко и да видя какви да взема точно, после какви подложки и тн. А да си призная честно нещо не ми остава време. Та на първо време мислех да сме с еднокартни пък може после да взема и от многкратните като се пообразовам:)

Общи условия

Активация на акаунт