Екобебета и деца V

• 95 889
  • 518
  •   1
Отговори
# 345
Ами тези, които взех днес, са бели, но дали винаги са бели - не знам.

# 346
  • София, България
Намерих и във Фантастико - има бели на Ангелов /бяла кутия с полянка и кокошки/ на цена около 3.80 за 10 броя. Има и на Хармония био се водят - но са много скъпи - 6 броя около 5 лв мисля. И не са бели.

# 347
  • София
Знаете ли къде се продават яйца от свободни кокошки освен в Хит  newsm78 Много ми е далече. А за Великден вече боядисвам само от тях - бели са и са по-здрави от другите.
Купувам от Билла, но не са бели. Всъщност може и бели да има, но не съм проверявала специално, обикновено взимам от кафявите.

# 348
В Kaufland има бели яйца, но не знам дали са "еко"

# 349
# 350
  • София, България
Да ви рекламирам нещо, което ме изненада /отдавна нищо в магазина не беше ме изненадвало/ и много допадна на всички в къщи - пресован 100% сок от ябълки - без вода, захар, консерванти и каквото там се сетите още. Чист сок. В кутия с кранче - за да не се окислява и разваля бързо. Много свеж и хубав и съм почти сигурна, че е истински, защото и цветът му е такъв ... както когато си го изстискаш в сокоизтисквачката, не като боядисаните "натурални" сокове. В Кауфланд стои при плодовете. Цената му е съвсем прилична - 6.50 за 3 литра. Наздраве!!!!

Дано не го изтрият модераторите, не съм агент на фирмата, просто много се хареса вкъщи.

И още нещо - днес минавах по Раковска, и срещу Операта има едно магазинче  - страхотни вълнени неща бяха изложени отвън, не можах да вляза вътре - елечета, пуловери, якета ... чудни. С оня цвят и вид на истинска вълна, като от едно време. Мисля че Ими Тетевен беше производителя.

# 351
  • София
Да ви рекламирам нещо, което ме изненада /отдавна нищо в магазина не беше ме изненадвало/ и много допадна на всички в къщи - пресован 100% сок от ябълки - без вода, захар, консерванти и каквото там се сетите още. Чист сок. В кутия с кранче - за да не се окислява и разваля бързо. Много свеж и хубав и съм почти сигурна, че е истински, защото и цветът му е такъв ... както когато си го изстискаш в сокоизтисквачката, не като боядисаните "натурални" сокове. В Кауфланд стои при плодовете. Цената му е съвсем прилична - 6.50 за 3 литра. Наздраве!!!!

Дано не го изтрият модераторите, не съм агент на фирмата, просто много се хареса вкъщи.

Да не е албенският ябълков сок това, пише ли кой е производителят? Като бяхме на море на Албена преди 2г. навсякъде по хотелите имаше натурален ябълков сок, който се произвежда за комплекса и който си беше съвсем истински - кафяв, леко кисел, точно като приготвения вкъщи. Продаваха го и в кутии, ама пусто не помня как изглеждаха.

# 352
В пикадили също има такъв сок, но е на друга марка. Цената е такава пак мисля.

# 353
  • София, България
И ние сме ходили в Албена, но не сме попадали на него. Произвеждат го в кюстендилското село Багренци, мисля че Багра се казва фирмата производител.

# 354
  • София
И ние сме ходили в Албена, но не сме попадали на него. Произвеждат го в кюстендилското село Багренци, мисля че Багра се казва фирмата производител.
Аз бях прочела в албенската тема във форума за него и затова го специално го търсих като отидохме. Оказа се, че стои при безалкохолните сокчета, които се бъркат в машините и при които не припарвам по принцип. Ако не бях прочела за него, със сигурност нямаше да го видя.
По принцип не пазаруваме в Кауфланд, но задължително ще отида да взема, за да го пробваме. Благодаря за информацията. Hug

# 355
  • София, България
Снимката е от сайта на Фантастико, така че предполагам че и там го има ...

# 356
  • София
Ще проверя и там, макар че нашето Фантастико е малко и не съм сигурна, че зареждат всички продукти. Hug

# 357
  • София
Намерих английски еко летен лагер за деца на 10-13г
в района на с.Орешак
без таблети , телефони и филми
с походи и игри на английски, с 2 учители, 2-3 деца от Англия
групата е малка, храна за всякакъв хранителен режим, но здравословна
работа с естествени материали
без учене на чин, а в движение Simple Smile

голям зор да намеря такъв лагер, то и докато го намеря не е сигурно, че детето ще ходи, но го преживявам с интерес и се моля да се случи и да се повтори

# 358
ЗаСлон в една друга тема дадоха линк към лагер Вилиленд. http://www.villyland.com/ Също учат английски, а в района нямало обхват. Нямало телевизори, компютри, интернет. Само вечер се качвали на близкия хълм, за да се обадят на родителите. Ученето може би е на чин.

# 359
  • София
Сънчо, благодаря, изчела съм всичко за английските лагери в България Simple Smile Много неща ми харесват в този лагер, включително и чиновете Simple Smile

ПП допълвам - всичко съм изчела в бгмама, което за мен е равно на всичко в интернет - стана ми много смешно какво самочувствие имам (не използвам ФВ)

Общи условия

Активация на акаунт