Екобебета и деца V

• 95 878
  • 518
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, чета Ви с интерес и реших да Ви споделя ние какво пием . Ето тези сокове са страхотни -открих линка им http://www.naberini.com/bg_BG/ . При нас се продават в кварталния магазин. Но вероятно ги има и на други места. Цената е около 6.65 лева за 3 литра.

# 361
Да попитам аз моя бебок почна много да се бели, много от вас казват, че не мажат, но в такъв случай с какво да мажа, имам едно био олио, мажа вечер с него, през ден.
Какво ще ме посъветвате...

# 362
На сестра ми бебето цялото се обели, с нищо него е мазала. Ако все пак прецениш, че ще го мажеш вземи например какаово масло.

# 363
Имам какаово, но не се ли води алерген ? Мажа с едно олио био от Зоя-та, но не често.

# 364
Според мен и да мажеш, и да не мажеш, все тая, но в случая е по-удачно да вземеш някакъв хидратиращ лосион или мляко, а не масло.

# 365
Можеш да мажеш с кокосово масло. А защо се бели или по-скоро колко е голямо бебчето?

# 366
новородено е  Simple Smile

# 367
Щом е новородено е нормално, няма нужда да правиш нищо. Затова попитах, но ако искаш да мажеш, вземи хубаво кокосово масло.

# 368
Здравейте,
според вас мога ли да мажа четиримесечния си син с тази слънцезащитна смес:
http://healthimpactnews.com/2013/homemade-coconut-oil-sunscreen-recipe/
Като скролнете надолу, има рецепта за слънцезащитен домашен крем.

# 369
  • София
моля, копирайте в някоя друга подходяща тема тази покана, нямам достъп до добър интернет и не ми е възможно аз да го направя
може би на сайта на Агролинк може да се види пълния текст на поканата, но аз не мога да го заредя

премиерата на първия български филм за биоградинарство.
Премиерата е на 12.05.2014 от 19 часа в Център за култура и дебат "Червената къща".
От 17 часа може да видите изложба с фотографии, рисунки, направени от децата и в биоградинката.
Техни ще са и биосладките, разсадите с билки, които може да купите. Доброволци ще дарят ръчно направени от тях предмети. Всички средства ще бъдат дарени за  работата с децата в биоградинката през 2014

# 370
Петото издание на Зелени дни ще се проведе на 10-14 май пред Паметника на Съветската армия
https://www.facebook.com/events/538319406285616/?fref=ts

# 371
  • София, България
Аз пък ходих в биомагазина на бул. Янко Сакъзов и там до 01.06. има 15% намаление на детски артикули - фулмастери, моливи и такива неща /не храни/

# 372
Най-доброто за бебето е зехтина.За подсичане- хума.
Никаква козметика, докато не се възстанови кожата! Само водичка.

# 373
Здравейте,

дали знаете къде мога да намеря бутилки на Crocodile Creek от неръждаема стомана? Преди си бях взела от Little Owl, но вече нямат.

А ако не знаете, моля препоръчайте бутилки за вода от неръждаема стомана или друг неопасен материал, ако може до около 20 лв. Беше обсъждано мисля, но не ми се рови...

# 374
Onya са от неръждаема стомана. ecolina ги продават, ако искаш да е от бг сайт, иначе в амазон има. Малко над 20 лв са.

Общи условия

Активация на акаунт