Отговори
# 90
  • там където има винаги вятър
Здравейте момичета  Hug
И ние сме на желязо:10 дни по една ампула преди ядене/така е в указанията/ и после Сорбифер Дурулес. За кръвното пък да не говорим 90/60  Rolling Eyes На нас пък не са ни казвали до сега колко сме големи  Rolling Eyes, не зная в кой е проблема - в д-р или в апаратурата...
Monsy, разгледахме сайта който си дала в предната тема за пазаруване - страхотни неща. Не знам само дали ще можем да се справим  newsm78. Нека някой който е пазарувал от чужди сайтове да каже с каква карта става плащането - дебитна или кредитна. Чета, че повечето от вас са накупили доста неща, ние - НИЩО. Има време  Embarassed, но май ще се пробваме на този сайт, толкова са сладки розовите дрешки.....
П.П. Май като стана въпрос за корегиране на първа страница и прописахме доста хора  Joy, но мен това не ме бърка - дали ще ме изтриете или не, аз си ви чета  Hug А пък и повечето сте от София и Варна и обсъждате болници и доктори.

# 91
по БТВ, ама новината я има и в дир.бг, ако някой иска да я прочете Peace

Аталая ама те колко пъти смятат да ти я бият тая ваксина?! Shocked

Мецани, не знам. В Щерев, където си следя бременността не са ми казвали, че и изследване за антитела се прави и не ми бяха правили. Пуснаха ми го в Майчин дом като постъпих за амниото.  А пък самата ваксина знам, че се слага след раждане, аборт, амниоцетнеза.

# 92

Иначе да ви се похваля...детската си има вече и вратааааа  newsm68

Има ли желаещи за разходка днес? Времето е много приятно Simple Smile

Monsy честита ви вратичка! И нашата детска стая си има врата, но нещо не се затваряше след ремонта, който правихме преди седмица. Оправи я майстора онзи ден и вече и ние сме със затваряща се врата. Wink
За разходка съм съгласна, но чак след 18 ч. Няма как все още съм на работа.

# 93
  • В къщурката на хълма на феите
Аталая това за амниото и ваксината не го знаех, много полезна информация Peace

# 94
Monsy честита ви вратичка! И нашата детска стая си има врата, но нещо не се затваряше след ремонта, който правихме преди седмица. Оправи я майстора онзи ден и вече и ние сме със затваряща се врата. Wink

Честита затваряща се вратичка и на теб  Peace За съжаление аз след 18 няма да мога точно днес...но за другите дни мога по всяко време Simple Smile Иначе на теб в кой район ти е работата? И от кой квартал си? Още не съм си намерила съседки Sad

# 95

Честита затваряща се вратичка и на теб  Peace За съжаление аз след 18 няма да мога точно днес...но за другите дни мога по всяко време Simple Smile Иначе на теб в кой район ти е работата? И от кой квартал си? Още не съм си намерила съседки Sad
Monsy аз съм от Люлин, но работата ми е в кв. Полигона, а ти от къде си. И другите мами от къде сте?

# 96
Цитат
Monsy аз съм от Люлин, но работата ми е в кв. Полигона, а ти от къде си. И другите мами от къде сте?

Тюх...и ти си далече....аз съм от долен Лозенец....което ми напомня, че май Аера беше от горен, или се бъркам?

# 97
  • София
Честит празник на всички тумбачета и специално на всички именници  bouquet

Шушулче знаеш ли точно от кои ползва, от кои е доволна нали има различни видове?
Ще я попитам следв път, но мисля, че са от онези с парче. Обаче тя не пъха парчето в джоб, ами го държи над джоба.
Ще съм ти много благодарна ако после споделиш Hug

me too Аз като гледам линийките ни вие сте една седмица по-големи от нас Blush. А като се има предвид колко много растат малките бебоци това си е сериозна преднина  smile3521. А и мен реално не ме притеснява това, че беб е по-голям, а това че вече се опитват да ме навиват за секцио Sad . Ама няма да се давам има още много време Crazy

За желязото мога само да кажа, че аз нямам никакви оплаквания освен малко поразхлабен стомах ... ама то това не е съвсем лошо Embarassed Mr. Green Пия Малтофер по два пъти на ден. Да си призная не съм много редовна, ама е малко трудно да го съчетая с магнезия,  защото трябва да има 2 часа между двете, а и двете след ядене... и после защо съм качила 16кг Crazy, еми то като трябва да папкам поне 5 пъти на ден по лекарско предписание newsm03...има ли избор човек Joy Joy Joy

Като стана дума кой от къде в София, ние в момента търсим квартира newsm68. МъжО се прибира окончателно другата седмица и започваме да обикаляме. За сега съм се насочилакъм кварталите около Южния парк и Борово ама са скъпички като цяло, та може и да поразширим района. Иска ми се да има къде да се разхождаме с беб на въздух... а ако може после и на ясла да се вредим  ... ееех, мечти smile3506. Та, ако някой много си харесва квартала моля са сподели,може да станем съседи  Wink

# 98
Здравейте коремчета Laughing
И аз се записвам в новата тема, макар че рядко пиша.
Първо искам да благодаря на всички, които споделиха мнение за отрицателния резус фактор и антителата. Днес ходих да си правя изследвания след някой друг час ще разбера резултатите.

Белучи аз също съм при д-р Славчев във Варна, но не знаех, че ще излиза отпуска Rolling Eyes Ето ти сайт на Майчин дом - Варна http://maichindom-varna.com/bg/grafic.html , а другият лекар, за който съм чувала добри отзиви е наистина д-р Цонев от клиника "Темелков" http://www.temelkov.com/Specialties.aspx , но не знам дали работят в събота.
Все пак ако ти препоръчвам да изчакаш д-р Славчев да се върне от отпуск, все пак до тогава остават две седмици.

Момичета последната ФМ в кои седмици може да се прави?

Хубав ден ви пожелавам Laughing

# 99
Яничке, ти моя квартал го знаеш, така чееееее....навив навив (т.е. навивам те Crazy)

el_vn , май между 28 и 32 г.с. се правеше, не съм сигурна....аз лично в 30 г.с. мисля да я правя Simple Smile

Да ви се похваля, от 10ина минути малката ме рита много силно....тя по принцип си поритва отвреме навреме, ама такова нещо не е било....много и се радвам....явно и шоколада играе роля, защото някой беше споменал преди няколко теми, че от шоколад и кафе се раздвижват.....а аз днес съм на 2 кроасана със шоколад, 2 баунти....и....хм...мислих, че е повече.....и останалото, което съм яла са плодове....както и да е....важното е , че е голям кеф  newsm44 Че с мойта предна плацента много лекичко я усещам и все ви се чудя като почнете да споделяте как бебоците са ви ритнали я с краче, я с ръчичка......аз нямам идея с коя част от тялото ми мандахерца корема  Crazy

# 100
Привет момичета! Нещо гледам пак се разшири кръга от пишещи.  Laughing
Монси, да мила, не знам горен ли е-долен ли е, до Кемпински съм.  Peace
Да си довърша от вчера за преждевременното, съгласна съм с Ейнджъл и точна затова казвам, че ме е страх. Но да се надяваме, че всички мирно и кротко ще си стискаме до термин.  Praynig
Аз да ви питам, на някоя от вас да са й се появили спукани капилярчета по краката? На мен уж беше едно, а сега са доста  Sick, а проблем с разширени вени никога не съм имала. Хич не искам да ми останат така.  Cry Да знаете нещо ефикасно за ползване, което да става и за бременни?

# 101
Здравейте мами ,
Честит празник на всички ! Да се помолим на Светицата да дава здраве на нас и на семействата ни  Praynig
И да не ви минават мисли за преждевременно раждане , че не си е работа  Naughty Трябва да мислим само позитивно .
Чух по новините за това момиченце , ама нещо не ми се връзва при двама здрави родители да искат да го оставят, но всеки си знае ....
На мен ми пише от предното изследване за ФМ  30-32 г.с. за следващата .
Аз пия само Малтофер от самото начало , хематолога ми е казал по време на хранене да го приемам . Не съм имала проблеми .
Хубав ден   bouquet

# 102
Да знаете нещо ефикасно за ползване, което да става и за бременни?

Aera на мен от аптеката ми препоръчаха тези мазила:
http://apteka.framar.bg/19000956/%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%81% … %B3%D1%80-actavis
http://apteka.framar.bg/30007344/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B7 … -250-%D0%BC%D0%BB
http://apteka.framar.bg/30019563/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B3%D0%B5% … D0%B3%D0%B5%D0%BB /този обаче в аптеката ми го показаха в червена опаковка/
Като специално за капилярчета, какъвто е и моя проблем ми препоръчаха първия. Още незнам дали да се мажа или с повдигане на краката да си практикувам. В чуденка съм си. newsm78 То нощното ми шкафче се напълни с мазила и хапчета вече. Shocked

# 103
Ох благодаря ти, ще гледам да го купя този първия пък дано има ефект, защото е адски грозно.

# 104
Здравейте коремчета.
Честит празник на всички   bouquet
Аз днес си имам едно момченце, на което му е ден, но се моля на Богородичка за всички, тъй като празника е такъв  Hug Praynig
Аз да се оплача, че мъжО ме събуди в 5.30 сутринта, а аз събудих може би комшиите с викове  ooooh!
Нещо напоследък все се  караме с него  Tired
Хубавата новина е, че утре ще отидем до София да си вземем детското обзавеждане и ще мога и аз да се похваля с готова детска стая  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт