Отговори
# 240
Фотография на малката ми сестричка, която не ме оставяше на мира "Хайде бе, како обърни се да те снимам настрани Grinning" Извинявам се за физиономията   Grinning Grinning

# 241
лорито съжалявам мила  Hug . много тъжно, наистина. бъди силна, знам, че ще ти е трудно, но все пак трябва да мислиш и за бебо сега
Monsy чела съм, че в големите месеци има вероятност за затруднено дишане, защото бебчовците вече са големи и притискат органите ни
всички, които са на ЖК имат стиснати палчета. и да се разберем - после само хубави новини  Wink

# 242
  • Бургас
Здравейте от мен. Аз да се похваля, че току що се прибирам от джъмбо и вече купих първите 2 гащеризончета за бебо. Най-накрая се престраших, макар че съм си поръчала и количката от Италия, за първи път правя поръчки от чужбина с предварително плащане, трябваше тази седмица да дойде, още я няма, но са пей-пал са взели парите от картата ми, така че е на път.
За хигиеничния кош за пране, смятам, че няма да ми е необходим.
Аз още не съм правила фетална морфология, записах се за 24 при д-р Йовков в Св. Марина в Плевен, ако някой има отзиви за него да сподели.

# 243
mecani Поздрави за новата темичка и отново страхотното заглавие! Нека е пълна само с положителни постове! Аз пак докато се запиша и вие сте я изписали Simple Smile

Добре дошли на новите мами и леко бременеене!  Hug

*Цветенце* Ако може и на мен да ми пратиш посредника за английските сайтове, ще съм ти много благодарна. И не се ядосвай на хората, че така само вредиш на бебо, отговаряй им че такова си си поръчала. Един любим израз: Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите  Peace . А по въпроса с пола - мен като ме питат какво ще е - обикновено отговарям здраво и те млъкват  Mr. Green

Beluchi Не знам дали е същото, но на нас ни казаха, че бебка има кистичка в мозъка преди няколко седмици, 3 мм, и че било нормално и в последствие се резорбирали. Да ама и аз си се притесних, въпреки уверенията на доки, че било нормално. След 2 седмици ми беше ФМ, тогава се видя че кистичката е 2.5 мм и сега при последния преглед вече я нямаше. Хубаво е да отидеш на още един преглед, но според мен е добре да изчакаш малко, ако и на теб са ти казали, че изчезва с напредване на бременността. Може да си направиш късната ФМ, която май е след няколко седмици само. И най-важното мисли позитивно!  Hug

Шушулче Много хубава снимка! А ти не се сърди на съпруга, че не обича да снима. На моя като му дам апарата и не мога да му го взема после, така се вманиачва и да ти кажа пак не гледа детайлите и все му опявам, ама мъже какво да ги правиш не са много по детайлите  ooooh!

И на мен ареолите ми се промениха за последните няма и 2 седмици. Станаха по-големи и почват стават кафеникави, изобщо не ми харесват, само се крия от мъжо като ходя гола  Blush. Нали по-натам след раждането ще си върнат стария цвят?  newsm78

dmk8889 И аз 2 дена бях с висок пулс 100-110, направо ми се виеше свят и едва стоях на краката си. Не знам на какво се дължеше, но по принцип желязото си ми е в норма. Някъде четох, че в тези седмици пак ни се увеличава количеството кръв и затова сърцето се затормозява, но не мога да се сетя къде го четох.

puphi Каква печка взехте в крайна сметка? А относно кума, поговори си с мъжа ти и му обясни, че не ти е приятно. И мояt мъж има навика да се вслушва в "съветите" на свои приятели и им вярва и после спорим. И аз няма да искам роднини в началото след раждането, само ми трябва някой да ми внесе някой вирус вкъщи. Който иска да види бебка да дойде на изписването, после ще им я показваме само по скайп  Simple Smile докато преценя за нужно.

Марито Аз исках да си направя списък с неща, които искам и като дойде време и роднини и приятели ме питат какво искаме да отмятам от списъка. Макар че не съм сигурна дали изобщо някой ще ни попита имаме ли нужда от нещо. Свекърите още и думичка не са обелили по този въпрос. Само ми звънят 1 път в месеца да питат как съм и като кажа добре и разговора е до там. То не че и аз им звъня де. Проблема при мен е, че аз си накупих повечето неща и сега не знам какво да пиша в списъка. Мъжа ми се шегува просто да им дадем номера на банковата ни сметка и кой колкото даде  Joy

ivaneliq_q Миличка гледай да си почиваш повече, кога свършва тази твоя работа?

explanet За запушен нос съм чувала за сок от лук, но аз лично не бих посмяла да го пробвам Simple Smile Аз пък не знам как да се справя със запушените уши.

mecani По правило бременните жени и майките с деца са с предимство като чакат някъде за преглед/лаборатория, но това не винаги значи че хората от опашката ще искат да ги пуснат. Отивам аз на преглед в 8 сутринта, бяха ме предупредили че ще ма много хора и се чака, затова си взех и книжка. От 10 души, само една жена предложи да ме пуснат да мина преди тях и всички баби като скочиха, че те били чакали от 7 сутринта... Накрая излезе доктора и им показа, че на едно листче над вратата пише че бременните са с предимство и ме прие веднага. Имах чувството, че щяха да ме убият с камъни на излизане, злобни бабки...  #Cussing out

А относно хигиенния кош, ние в единия апартамент нямаме тераси и някак си няма да ми е удобно за всеки един памперс да ходя до боклука. Така че определено ще ми е от полза. А за коша за мръсни дрешки си мисля за нещо подобно: http://athome.bg/products/50002816/zeller-13259

plesure От къде го направи този списък, че ми е любопитно за имената за момиченца да разгледам и аз.

lorito0o Много съжалявам за кученце... Преди няколко години и на мен ми предложиха да преспим кучо та знам какво ти е. Знам че е много трудно човек да вземе такова решение, но също толкова трудно е да го гледаш как страда. Бъди силна  Hug и заради бебето, че и то милото усеща как се чувстваш.

Ох имам и още да пиша, ама след малко че ми стана дълъг поста, от вчера сутринта ви чета и си водя записки и не мога да ви изчета.

# 244
  • София
mecani

plesure От къде го направи този списък, че ми е любопитно за имената за момиченца да разгледам и аз.

Малее, как успяваш да отговориш на всички  newsm78

Списъка го направих като влезнах във всички теми от тази година по месеци, на първа страница мамитата са си сложили кой какво детенце е родил и как го е кръстил, записах ги в един ексел и така .. ще направя и за момиченца такова списъче, но до края на деня, че сега мисля да полегна малко..

# 245
mecani

Малее, как успяваш да отговориш на всички  newsm78

Ами човек без работа  Joy Тъкмо станах да свърша нещо из вкъщи и ме сряза и сви корема, та реших пак да си седна на компа докато поотмине.

# 246
tilivanili - за подаръците - ако не знаеш какво да ти подарят приятелите, можете да се насочите и към не-толкова практичните и необходими за гледане на дете подаръци като фото албуми, фоторамки или отливки Simple Smile Аз съм се влюбила в отливките от преди 4 години, когато търсих подарък за една приятелка и съм решила че на моето бебе ще му направя подобна отливка  Rolling Eyes
http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=54
ето тази например много ме кефи: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8432&cat=54 или албумчето: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5635&cat=54
Само се надявам мастилата и отливките да са безопасни

На мен ми харесва и идеята за професионална фотосесия на малкия бебок. Снимките от нея пък могат да се ползват за коледни картички и календари за следващата година за бабите и дядовците  Sunglasses

# 247
Лоритооо недей да приспиваш кучето! Опитахте ли всичко, чухте ли друго мнение на ветеринар?Порови се във форуми за животни , не се предавай толкова лесно.Има и колички за такива животинки.Аз не бих го направила.....

# 248
Мили мами колко много пишете! newsm81
Скъпа Лори  smile3518 много се натъжих за това, което трябва да направиш. Не знам как се чувстваш, но предполагам щом толкова ти е близко до сърцето това създание. Дръж се и знай, че поне духом сме с теб.  Cry
petya.spasowa - Готина снимка е направила сестричката ти, те снимките изненада най-добре се получават! smile3509
plesure - Благодаря ти за списъчето и за това, че ще направиш и за момиченца. Ще го очаквам с нетърпение, когато го направиш тогава.  newsm03
mecani - Май не съм споменавала, че съм с момиченце. Ако имаш време, моля добави ми едно розовко stork-girl
tilivanili - Много ми хареса кошчето, което предлагаш и цветовете са красиви.
За срещата на 26.08 /неделя/ предлагам да е нещо раздвижващо. newsm68 Може една късна сутрешна гимнастика в Западен парк да си направим и после, като грохнем да се подсилим с пастичка. newsm53
 atwork Хайде хубав петък ви желая!  smile3558

# 249
KREMCHO аз съм ЗА Simple Smile

# 250

newsm10 Радвам се, значи сме две засега. hug newsm18

# 251
Ето един списък с покупки за бебето мисля, че може би ще ни е полезен  Heart Eyes http://www.9plus.bg/list_baby/

# 252
titolino И на мен много ми харесват отливките и вече са ми в списъка  Peace А професионалната фотосесия е добра идея, но аз самата съм фотограф  Grinning така че ми отпада от списъка. Горкото дете, ако знае само какво го чака, особено в първите дни  Joy не знам дали ще съм в състояние и с какво време ще разполагам, но със сигурност няма да има измъкване от камерата  Mr. Green

# 253
  • Бургас
Здравейте и от мен
Аз все пак запазих час за ФМ при д-р Максим Яков във Варна. Тогава ще съм в 28г.с и се надявам да е добър момент за ФМ.
Мояето притеснение за това увеличено мозъчно стомахче няма как да изчезне. Всеки ден се моля бебчето ми да е абсолютно здравичко и всичко да му е нормално Praynig Не мога да мисля за друго newsm45

# 254
  • София
Привет, момичета  Hug
Днес пих кафенце с една много сладка мама с малък октомврииски мъж и ходихме до пункта за детска кухня.Хората бяха много любезни и ни обясниха всичко, записват началото на Септември и се искат само 6 бурканчета от 190 гр.Много съм доволна, че свърших таз работа.
Утре ще ходим с мъжо да зяпаме коли, че ще сменяме нашата и ми е обещал да отидем до вторият магазин на Бързаков за да купя гащириззона в който се влюбих Mr. Green
plesure, списъка ти е много подробен и е страхотен.Бих ти казала да добавиш и албум за бебето.Не е никак евтин-35,00 лв., а е нещо страхотно, което мисля да кажа на свеки да ми купи още от сега, като подарък.И аз си мислех за кош за пелени, но за тези пари и като се има предвид, колко ти излизат и консумативите, направо глава ме блъсна.....Ако не беше списъка ти никога нямаше да разбера от nedabi , че имало специални пликчета за памперс.Това е страшно полезно нещо и задължително ще си купя от тях.
Мецанка, мен ме болеше бъбрека, защото беше притиснат от бебче, но нищо не пих, а изпишках камък и то супер безболезнено.Предполагам, защото ям много диня и пия много вода та лесно е минал..още след 3 часа бъбрека спря да ме боли и съм ок.
puphi, изобщо не се мъчи, ами направо си казвай, че искаш да седнеш.Аман от простаци, хич не бих им цепила басма.Както казах, аз срещам само хора дето ми се радват и всички ми отстъпват място и ми помагат.
angels_zg, мерси много за помоща.Купих си МУКОПЛАНТ, ама верно не ми помага.През нощта съм, като риба на сухо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт