Споделете 173

• 32 546
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • UK
Аз и тази година няма да си имам каталог на ИКЕА. Не е честно, искам си каталога.

# 466
Ахам, момичета, много правилно се ориентирахте.  Hug
Аз тази нощ сънувах части от него. Чакам само утре да се узакони връзката ми с новото жилище и въоръжена с каталог в ръка започвам инвазия у дома.

Винаги съм се възхищавала на хората, които могат да творят с ръцете си. Предполагам защото аз със с класическите две леви кунки.

Алкохол употребявам откакто родих и спрях да кърмя, но не искам да мисля за причинно- следствената връзка  Embarassed. Отразява ми се... приспивно.

# 467
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мърморанка пък само дразни с тая огърличка и не я показва!  Laughing Мисля, че ще я сънувам довечера.  Искам да я видя вечееее  Crazy

# 468
Мърморанке, ако искаш каталог, като пристигне при нас ти го пращам! Миналата година дойде с малко закъснение (ама се появи де), а аз до тогава бях наизустила офисния Simple Smile

Сутринта се возя в автобуса и заглеждам един младеж - със страхотни пъстри очи! невероятни устни! абре страшен симпатяга  Embarassed и заглеждам си аз, мислейки си, колко рано съм се предала и омъжила... И симпатягата проговори, е няма такъв селски говор, диалект и тъпотии  Sick Веднага се сетих, колко много си обичам мъжа  Heart Eyes

# 469
  • София/Горна Оряховица
Мърморанке, ако искаш каталог, като пристигне при нас ти го пращам! Миналата година дойде с малко закъснение (ама се появи де), а аз до тогава бях наизустила офисния Simple Smile

Сутринта се возя в автобуса и заглеждам един младеж - със страхотни пъстри очи! невероятни устни! абре страшен симпатяга  Embarassed и заглеждам си аз, мислейки си, колко рано съм се предала и омъжила... И симпатягата проговори, е няма такъв селски говор, диалект и тъпотии  Sick Веднага се сетих, колко много си обичам мъжа  Heart Eyes

Joy Joy Joy
Напомни ми на подобен случай с колежка - изписана, изрисувана, а ужасен глас и говор, да не говорим за език. При което един път, някой мнооооого й се изнерви и я застреля с фразата:
-Бъди красива и мълчи!

Ня някои хора само това им се отдава  hahaha .

# 470
  • sofia
И шоколад давам, и обич - щото всичките ви обичам, та - кой каквото си пожелае Hug
Гюлф,тая песен ми е пък една от най-най-любимите им!
Споделям , че ей сега ще си я пусна на мах и ще си допия кафето - самичка съм - детето е с баби и лели във Велинград, мъжът - във Варна, рахатът ми е пълен, дет се вика. И мусака ще си сготвя и ще си се помотая ама съвсем качествено! Обичам есента, не, направо я обожавам - точно това си мислех сутринта докато си пушех кротко на терасата - вечер и сутрин  е хладно и мирише на окапващи листа - няма измама, идва есента!

# 471
Искам да си взема някакъв ваучер за 2 дни почивка сега по празниците.
Звънях в няколко хотела, предлагащи оферти и оставам потресена от непрофесионализъм.
Питаш го дали предлагат храна за вегетарианци за вечерята, която ти влиза в офертата, то ти казва "Ми прайм нещо там с месо".  ooooh! Ми ти хубаво прави, ама можеш да бъдеш любезен и да ми кажеш, че специално за мен ще се измисли вариант. Пък аз ще се почувствам добре и ще ти дойда в хотела, тъпчо с тъпчо.  Crossing Arms Пък сега няма да дойда.  Crossing Arms
И не е само тая случка, де, още 2-3 подобни.

# 472
Аз почти не ям месо-навън никога,вкъщи само понякога.Не го обичам.
Обикновено си седя гладна на разни мероприятия или вечери с определено меню.
Имам чувството,че никога не предвиждат,че може някой да не яде мръвки.
На сватби като ходя първо никой не ме пита дали искам нещо без месо(а са близки хора),а като отида и попитам за някакъв вариант-няма.
Цялото.семейство си седим гладни обикновено-майка ми вегетарианка,баща ми веган...сестра ми е като мен-много рядко.
И ядем някоя и друга гарнитура  Laughing 
Това лято като бяхме на Златните имаше шведска маса и бях изненадана,че има и за мен та си хапвах  Laughing

# 473
A за мен сега и на двете сватби имаше вегетариански менюта.  Hug
Обаче съм била на сватба (бившият ми приятел беше поканен, аз - придружител, та може би той не се беше сетил да помоли младоженците), на която дори в салатата имаше месо.  Laughing
Та там чак торта ядох, но пък две парчета.  Joy
Хората се сещат да питат, ако самите те имат особени хранителни навици, така съм забелязала. Thinking

# 474
На мен ми е неудобно да им казвам без да ме питат   Rolling Eyes  Но се случва цялото семейство да ни поканят(с моите родители)...всички знаят какво ядем и какво не,и пак не предвиждат.Не,че съм отишла да се наплюскам,но човек огладнява все пак.
Аз хайде може и да направя конпромис,но баща ми или майка ми...
И ме изнервят много  Laughing  Като съм ходила в други страни навсякъде има вегетариански неща,плодове,веганския ястия.Тук чак те гледат като извънземно  Rolling Eyes

# 475
Аз за моята сватба имах супер изненада - един полу-братовчед на милото, който си е ящен и си хапва от всичко и по много се оказа че не яде млечни продукти. Еми не знаехме  Sad и той не си каза и си е поръчвал отделно. Имахме гостенка със специално меню - няма проблеми, каза си и си яде лещата (такова си беше поръчала), ама от къде пък да очаквам, че този голям мъж, който от месеци се канеше на тортата ни и на хапването няма да яде салата със сирене  Rolling Eyes Та, казвайте си!  Joy

# 476
Ох, имало и други с моите терзания, не съм сама!  Звучи егоистично, извинявам се за което, но като чуеш, че и други се мъчат по разни мероприятия ти става някак по-леко. Mr. Green Аз и на гости не ходя, че като ми кажат: ми теб какво да те правим?.... и се чувствам като кацнала отнякъде.Освен това ми прикачиха определението "мъчна гостенка" и аз предпочитам да не съм гостенка, отколкото да изтезавам родата. Като голяма бяла птица съм. Ега ти! Crazy

# 477
  • София/Горна Оряховица
Вие поне, предполагам, ядете пълния набор зеленчуци. Аз не ям печени чушки (само в един вариант мога да ги ям), не ям патладжан, бамя, зелена салата ям ако си е самичка и то с лимонов сок  Crazy . За плодовете ми е по-лесно да кажа какво ям, отколкото какво не ям. Ям само пиле и риба и то не всяка риба  Crazy .
Наложи ми се да се откажа от вегетарианството преди няколко години, но преди това бях за известно време в Германия ... знаете ли какво може да яде един вегетарианец в Германия? - Салата от моркови  hahaha .

# 478
Аз месо се научих да ям покрай приятели и мъжа ми,но не го обичам и обикновено си щипвам просто от пържолата на някой.Иначе не ям,не мисля,че съм вегетарианка-все пяк ям понякога...но не го обичам.
Дори мъжа ми редовно ми купува кренвиршки   Crossing Arms   викам "Абе човек аз друго месо не ям,ще ям кренвирши..." .Забравя ли,какво ли...

Като сме на вили,събирания ме гледат лошо.Скара не обичам и обикновено си нося нещо мое-някакви зеленчуци,картофки...нещо да си приготвя за мен.Изяждат ми ги  #Cussing out 
На миналата НГ бяхме на хижа.Взех си аз макарони,филе от риба тон,някакви млекца и сирена.Мислех да си направя макарони с някакъв сос,да си запека картофи.
Чантите с храната се държаха в хладилното помещение.Ставам аз едната сутрин и хората варят макарони,мажат филии,изяждат ми консервите и аз се облещих.Бяха ми изяли всичко,което можех да ям...така се разсърдих,добре че хижарката беше мила жена и ми направи там боб,леща...даже баница ми направи.
За мен обикновено е крайчето на общата пица,където не са сложили мръвки,прегорена е и да речем и нея не мога да я ям,защото има чесън.
Аз съм алергична към чесън  Laughing

# 479
E, стига бе, със салатата от моркови. Мислех си поне, че в чужбина е по-така  Crossing Arms
Иначе да - от както спрях месото, проядох всички зеленчуци. Joy

Общи условия

Активация на акаунт