Споделете 173

• 32 553
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • София/Горна Оряховица
Изведнъж се замислих колко ли съм изяла през целия си живот досега... Но по-добре да не знам.

Ако ще те успокои, за 7 дена в Белгия похарчих близо 70 евро за шоколад, от време на време шоколадов сладолед и 1-2 гофрети с шоколад  Blush .

# 451
Вчера попаднах ня много гаден таксиджия  Crossing Arms   Как все на мен не знам.  Накрая даже му оставих 3 лв бакшиш,защото не изтърпях да си изчакам рестото,ами изхвърчах от колата набързо.

# 452
  • sofia
искам пак море...дано ме огрее към края на септември, стискам си всички видове палци!

Ти пък хич не си нахална!

Аз нищо не искам да споделям. Много ми е безрадостно. Но сигурно ще ми мине.

Нахална съм, ама много те обичам!!! И метровка ще донеса ако трябва - дали шоколад или салата за ракията - метровка ще е !

Боряна, аз ако се замисля може и повече пари да съм похарчила за шоколад в тая Белгия, ама така е то - тия не са хора изообщо!!!

ma14, хасапикото ще ти се върже екстра с пейзажа - това е първообраза на сиртакито, дет се вика:)Simple SmileSimple Smile не точно де, ама чичо ти Теодоракис така го е миксирал - с хасапико, щото както знаете (а може и да не знаете, сиртакито е измислено,не е народна музика). Ето едно:

http://www.youtube.com/watch?v=jzR9aoNo7Bs&feature=related

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 19:24 от bomboto

# 453
Споделям, че точно днес имам нужда от обич!  Поне 500 грама и да е с лешници, ако може.

А, bomboto e отговорила, аз не съм видяла, че ma14 пита.

Ето и от мене едно:

https://www.youtube.com/watch?v=cBjpYXvV4EY&feature=player_embedded

Виж им синхрона, усмивките, плавните движения, лекотата. Съвършенство. На човек да му се прииска да си потроши сервизите  Crazy

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 19:39 от NinoTino

# 454
Споделям, че точно днес имам нужда от обич!
И аз , много. Има ли някой за раздаване?

# 455
Аз просех шоколад, но обич имам и давам   Heart Eyes  Росна

# 456
Нино Heart Eyes, аз имам шоколад! Имаме сделка!
Аз аз ще ги споделя - страхотни са!

# 457
  • Пазете Гор
Стига с тоя шоколад, бе. Шоколад се яде по Европата от има-няма триста години, а "спиртное" са добивали винаги. Сипете си по едно. Бъдете традиционалисти.

Абе кога хвръкна тая ваканция? Толкоз неща планувахме, то спорт, то занимания по английски, то... а пък какво стана?

# 458
  • София
Ами така става то. Както пее една любима група на една потребителка по-горе, "Summer moved on and the way it goes you can't tag along..."

Абе, Нино, ти като каза, че си научила страшно хасапико, аз реших, че е някакво екзотично ястие! Даже нещо люто си го представих.  Crazy

# 459
 hahaha Гюлфийй

То си е люто, я.

Аз не пия щото буйствам.

# 460
А при мен има закономерност в настроението с което започвам да пия. Ако е лошо става още по- лошо. И обратно.
А, когато е лошо най - много ми се пие ooooh!

# 461
  Аз не пия, защото се заливам от смях, направо падам, чак буквално.  Joy Бърша реки от сълзи, хлипам, дъха ми изчезва и дори алкохолните изпарения заминават в небитието. И накрая се чудя като идиот какво толкова смешно е било  Mr. Green
 Нино, страхотно е, като отлежало малцово  Heart Eyes

# 462
  • UK
Споделям почти готовата огърлица, имам още около час работа по нея, но не мога повече тази вечер, всъщност мога, но комън сенса ми говори да си лягам. Съвършена е... Дори си мисля, че липсата на проклетите капковидни перли няма да е чак такъв проблем... Не мога да намеря обикновени, бели, стъклени перли ни-къ-де. Момичето, което ми даде тези, нямаше капковидни... И никъде няма, нито Ракхива, нито ЕмАрт, нито Паола Аполоня, не знам къде да търся такива. Не че някого го интересува, ама... Утре ще ви я покажа, като я завърша. Simple Smile

# 463
Сега разбрах Аз, невинната за какъв дяволски каталог говори. Дойде и при мен. За мен ангелски, за мъжа ми дяволски! Довечера на спокойствие ще го разгледам, пък ако ще и в ада да горя. 

# 464
Аз искам интериор като аватара на ГюлфиЙ, това постижимо ли е с Икеа?

Общи условия

Активация на акаунт