Споделете 173

• 32 554
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • Be realistic - plan for a miracle.
Търкалям се в леглото с чайчета   Hug

Поне си имаш компания. Перманентна  Hug

# 421
  • sofia
 25 градуса в София - пълна прелест! Особено, гарнирана с току-що спретната лимонада и пиене на кафе с мил приятел - чудно е да се шляеш по улиците почти безгрижно!
ma14, като те чета , към любимото ми море си се запътила. Ама не е модно да се пие фрапе -пие се фредо - пак е ледено, ама си е кафе -кафе. Обожаваммм! Лукумадес яж колкото си щеш - за тях няма да ти завиждам,от мен да мине! Годишната доза съм си я взела от тях, ама искам пак море...дано ме огрее към края на септември, стискам си всички видове палци!

# 422
Другарчета, искам да ви питам дали си спомняте някой в Споделете да е споделял за добър гастроентеролог? Аз имам някакъв спомен и че е доволен, но не помня кой. А може и да се лъжа, но ако някой се присети може и на ЛС да ми пише, че една добра женица има нужда от помощ.
Тенкю.

25 градуса рахат! Да живей! Това възклицание споделям! 

# 423
  • UK
Мен ме оперира др Дунков във Военна, беше страхотен, мина ме през всякакви изследвания, прие ме по спешност късно вечерта, а доколкото знам там трудно приемат, разбра какво ми има, не тръгна веднага да ми вади жлъчката, изобщо да не говорим за другата огромна услуга, която ми направи. Освен това беше мил и разбран, не като някои, които ми се звериха насреща защо рева, като съм била голяма жена...

# 424
  • Казанлък of all places
Нино, на Ламята мъж и?

# 425
И аз за него се сетих, обаче не бях сигурна, че е тази специалност.

# 426
Той, той. Не съм му била пациент, нито пък имам желание да ставам, но когато се наложи на някой и аз за него се сещам и препоръчвам.

# 427
Благодаря ви момичета!  Heart Eyes

# 428
споделям несваряем боб.

# 429
  • София/Горна Оряховица
споделям несваряем боб.

Такъв и аз съм имала. 5 часа и повече го варих - все дрънка и хрупка (опитвах си го даже). Това след 14 часа киснене във вода.
Накрая видях и опаковката, на която се намираше написано следното:
Произход - Кувейт .

# 430
хм, него с петрол са го поливали сигурно направо от кладенците. нямах идея, че там се гледа боб, сигурно е прищявка на някой шейх, на когото е омръзнал нефтения кладенец.
моят е от Киргизстан. Взех го, за да не взема китайски. А в крайна сметка, боб от държава дето почва с К, не бива да се купува  Thinking

# 431
  • София/Горна Оряховица
Ако знаеш какви очи опулих като видях Кувейт ...  Shocked егати боба  Joy .
В тази бобена насока, споделям, че в градинката ни боба ни хич го няма. Порастнал е вече над 3 метра, едни голееееееееееми листа е разперил и нито зрънце боб. Преди месец се надявах, че поне за една маднжа ще има, а то и за толкова няма  Laughing .

# 432
Другарчета, искам да ви питам дали си спомняте някой в Споделете да е споделял за добър гастроентеролог? Аз имам някакъв спомен и че е доволен, но не помня кой. А може и да се лъжа, но ако някой се присети може и на ЛС да ми пише, че една добра женица има нужда от помощ.
Тенкю.

25 градуса рахат! Да живей! Това възклицание споделям! 

Най-добрите, доколкото знам, са в бившата ИСУЛ. В Пловдив-моите лекари/ако на някой му дотрябват координати, да ми се обади/.

# 433
  • София
NinoTino, добър гастро е д-р Юлия Григорова - правителствена болница. Веднага подавам тел. в кабинета й 02 960 73 09 . Отговорна личност и изключително приятна жена - разбираща проблема на пациента. Ако искаш повече информация, ми пиши на лични тази вечер, утре ме няма за 12 дни.
bomboto, значи....фредо, там на нашето море. Ще го пробвам и ще ти кажа дали е моето кафенце. Ох ,дано не е много топло, че ще видя моренце през крив макарон /в стаята наклиматика през прозореца/.

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 23:12 от ma14

# 434
Ау, в правителствена в понеделник за малко да се изгубим. Егати лабиринта, качваш се, слизаш, завиваш няколкото пъти насам-натам, пак се качваш, пак слизаш, егати  Crazy Трябва да раздават карта на входа.
Но пък попаднахме на много готин УНГ специалист Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт