Споделете 173

• 32 559
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Каква е цаката с малиновите компоти?
Аз малини закусвах тая сутрин  Crazy

# 406
Свалят температура, Ео.

# 407
  • София/Горна Оряховица
Свалят Т в народната медицина.
Тия съм ги пробвала - свалят и моята 39 градусова, и на малкия ми братовчед (5г) треската.

За тая година е предвидила сиропи да прави, вече ще я бъзикна да ги пласира на пазара  Laughing .

# 408
Ааа, не знаех. Да праща Борянчето. Много обичам малини.
Милото викаше и с ракия да се мажа, ама то ще стане хем туршия, хем ракия, егати алкохолика.  Crazy

# 409
  • София/Горна Оряховица
Накрая и на плодова салатка ще го докараш с малинките  Joy .

# 410
  • София
Оооо, здравейте! Каква Коледа какви ...приказки. В сряда пътувам за море, онова кристалното, тюркоазеното, и дето рибките си играят около кракатати и лекичко те похапват. При мен е 18 градуса сега, а там какво ме чака... не ме се мисли, дано да е нормално топло. Кафе обичам - ще изпия и едно за ваше здраве /фрапенце/, а какви са кадаифи с орехи, сладкиши...има и едно сладкишче от тесто и полято, залято със сироп, как се казваше...ммм вкусно. Само да е здраве и живот, че каквато съм ...да не разваля почивката на моите си хора. Ако има някой нещо да поръчва да ми казва, ще го донеса.

# 411
  • София/Горна Оряховица
Ох, реване  Crazy .

Баба ми е вълшебница, по 6-7 пръста на височина го докарва, и едно дъъхаво, на ванилия лъха от далече  Heart Eyes .

# 412
Мише, все си мислех, че дЯцата ни няма да са таквизи пияници като нас, ама както сте го отпочнале с туршии и с ракии отсега  Mr. Green Да се оправяш ей  Hug

Нино, елхата таман я изхъврлих е сега преди морето...много ме е яд значи, ха сега всичко отначало да ми дойде акълът  Whistling

# 413
  • София
Сетих се - локумади, вкусно, вкусно.

# 414
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
ester  hahaha А елхата от миналата година развалила ли си.

Не че нещо, ама аз нашата я развалих точно на деня, преди да ида да раждам Андрей - демек 11 март  Grinning Ами така де, искам да ми е празнично всичките три зимни месеца Simple Smile

# 415
И аз горе-долу по това време, като тръгнах да се местя в новата квартира, края на февруари.  Laughing

# 416
Е, спрете се с тези елхи!
Мразя студа-от немотия последните години направо си студуваме.Още помня февруари тази година-на работното ми място водата в шишето замръзваше през деня.И сълзите ми на път към в къщи.И след една седмица мръзнене отекох от студ  Sad
А сега още не сме си взели дърва и каквото се чува за цените им  #Crazy
И като си спомня с какво нетърпение чаках декември до преди няколко години-децата ми са родени тогава плюс съпруг,майка, свекърва,плюс Коледа,именни дни,Нова година.Бяха времена на неспирен купон,трескаво планиране на изненади,угощения,украси....
И после биде...криза  Sick #Cussing out,и мрак падна над битието ни...и вместо в звездите погледа ни е забоден в тинята под нозете ни....
ma14,да те посрещне най-прекрасното море,с всички екстри съпътсващи перфектната ваканция.
Еовин,дръж се  Hug-чай,оцет... и от мен един вълшебен масаж-има точки-на китките-на около сантиметър от мястото където се мери пулса,навън.При опипване мястото е болезнено,тако се разбира точната позиция.И другите две точки се намират на гръдния кош,под гърдите,усещат се като вдлъбнатини и също са болезнени.Гарантирано изправя на крака след няколко манипулации. Peace

# 417
  • София
vili__66 благодаря. После, ще ви разказвам /дали ще мога така хубаво да разказвам като теб../
Ео, как сте?

# 418
Търкалям се в леглото с чайчета   Hug

# 419
  • София
  bouquet Ео, само да е здраве!

Общи условия

Активация на акаунт