Споделете 173

• 32 566
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Деска, споко, аз една година отидох с три куфара, една раница и башка обувки, но скандалът дойде когато се наложи да свали от колата и три /3/ якета, разбираемо защо сложени тайно в багажника  Mr. Green
Той беше със сак. Не голям.

# 391
Искам дъжд-много и напоителен.
Сега вода пускат само вечер от 6 до 10,но по високите етажи тръгва в 7 и спира в 9.А ако не завали ще е през вечер  #Crazy.За два часа да миеш ли,да переш ли,да се къпеш ли или да пълниш кофи и легени...

# 392
  • София
vili__66, къде ходиш, изчезваш, не се появяваш ,а.. а ..а, ще даваш отчет...

# 393
Относно времето, аз съм родена и разхождана в големите юлски жеги, та съответно - жеги не ме морят. Студ - също. Виж, онова време, което е ни едното, ни другото, т.е. между 10 и 30 градуса - простооооо умирам. Никога не знам как да се облека, или ми е студено прекалено, или се навличам и ми е топло, въобще хич не мога да го преценям.

# 394
Имам си самостоятелна госпожица. На крехката 2 и половина годишна възраст си взе мечето, мекото одеалце и самостоятелно се насади в нейното си легълце. Май трябва да се гордея, но гушкането ще ми липсва.
Освен това трябва да търся друго място за спане на котето.
Планирам,правя списъци и сортирам дрехи. Вече трети ден. Мисля, че открих своето призвание в живота  Grinning.

П.П. Тук вече заваля... тралали... тралала.

# 395
  • София/Горна Оряховица
Споделям разходка в Трявна  Heart Eyes . Цели 3 кафета на пясък, не можах да се стърпя и сядах на всяко едно място  Blush .
Споделям и целувки с орехи, кадаиф и накрая баклава  Blush . Никаква диета на света не може да ме лиши от тези удоволствия, те са си за душата, не толкова за стомаха  Crossing Arms .

Накрая и дъжд, докато крачех към колата. А аз бях по къси панталонки и бабите се хващаха за главите като ме видят  Laughing . А аз попивам студа, направо искам да си го складирам  Mr. Green . Валеше ме на връщане, термометъра на колата показваше 16 градуса.

Сега вали и у дома. Вътре не де. Но навън е 19 градуса, духа вятър, мирише на дъжд, а аз пия дълго кафе с мляко и малко канела  Heart Eyes . И след малко трябва да си обувам чорапки, че ми подухва на петичките.

# 396
В Трявна е страхотно.Ходих преди няколко години,и миналия месец също  Heart Eyes  И аз се натъпках със сладки неща и кафенце.

Да споделя,че моичкия се върна от половин месечна командировка и беше изморен за бебеправене..на другата сутрин запраши към Рила  #2gunfire И аз си седя тук...как викаше баща ми"Сирота Янка без любовник"   Crossing Arms  Накрая ще си намеря аз един донор  Crossing Arms

И ме тормозят да решаваме къде да празнуваме НГ.Не е ли рано бе хора... newsm78 .Искат до една седмица да правим резервации.

# 397
  • о`майна лунна нощ е
Хич не е рано даже. На мен ми мирише на канела от седмици.

# 398
  • Майничка
Ха, аз съм на вълна планиране на коледни подаръци и продукти за празниците. Laughing Ей го де е, щом стигнах до сладкото от сини сливи...

# 399
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ах вие, вас ще държа отговорни,
ако трябва да с разхождам с балтона на плажа!
Заколедувало им се вече  Grinning

Тези дни, мислейки за едно човече,
което се нуждае от много положителна
енергия, за да се бори, защото животът
му винаги ще е борба с болката,
само си повтарям - искам просто здраве за децата си.
Гледам ги и си казвам - много съм заслужила, щом съм дарена с тях  newsm76

ПП Мише, и аз планувам тайно бутане по ъглите на багажника на разни нужности.
Знаете - такива, които като ги носите не ви трябват, ама ако не сте ги взели са ви крайно необходими. 

# 400
Какво говориш, онзи ден цъквам на 'нови отговори на моите публикации', загледах се и гледам тема "Коледа чука на вратата, какво ще си пожелаете" или нещо от този сорт и викам хм, не е ли малко рано, но пък всъщност не, не е  Joy А то било миналогодишната  Embarassed

# 401
  • София/Горна Оряховица
Смейте се вие, ама майка ми точно в момента резервира вила за Нова Година.

А аз покрай вашите приказки си запалих 3 свещички, канелени. Ей сега ще си пусна и Тиха Нощ и ще си свиркам  Mr. Green .

# 402
Аз вече изгледах един филм коледен  Mr. Green
Мъчим се да сваляме температурата с оцет.
Освен, че мириша на туршия, милото ми пее "оцетено момичеее, с пръсти сбръчкани"  Joy
Поне вече имаме топла вода и мога да се изкъпя. Честита баня, дет се вика.  Laughing

# 403
ester  hahaha А елхата от миналата година развалила ли си.
Но тя си чука, чука си. Някой неща от рано трябва да се започнат, за да има време спокойно да се разположат в пространството - материали, идеи и прочие.
О, не, за свещите,  за О танен баум и за мирис на мокро борово дърво още ми е рано. Стискам емоциите, стискам за поне като падне малко снежец.

Охххх, ще получа.....удар. Намерили са ми Пепеляшка с готините илюстрации.
Остават ми Лешникотрошачката и Пинокио. За Коледна песен имам надежда.

Деска  Heart Eyes за малкото човече...

# 404
  • София/Горна Оряховица
Ео, да ти пратя ли малинови компоти  Laughing ? Имам си в запас, 10на, дадени прилежно от свеки  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт