Паническо разстройство-част 10

• 81 217
  • 694
  •   1
Отговори
# 210
Аз може да пробвам капките , които са специално за бременни. Пишеше , че могат да се използват и по време на самото раждане , успокоявали и т.н. Само ме е страх малко на своя глава да ги вземам ама щом са за бременни не би трябвало да има проблем.

# 211
Zdraweite momicheta, az stradam ot generalizirashto raztroistwo ima li nqkoi s takawa diagnoza ot was molq wi pishete mi . Moje li ot neq da se poludee . Imam takiwa strahowe . Simple Smile

# 212
Благодаря за информацията за капките на др Бах! Днес си взех тези за спешна помощ, бяха 20лв за 10мл и се надявам да ми помогнат! Момичетата, които ползвате такива капки- на упътването пише 4 пъти по 4 капки.. но нали се водят за спешна помощ, как точно ги приемате?

anastasova, добра дошла сред нас, дори да няма никой с твоята диагноза, ще те подкрепяме и ще даваме съвети!

# 213
joan_25, аз давам на детето си преди или след хранене в малко вода комбинацията за нея. Peace
Скоро ще отида за капки и за мен. Wink

# 214
  • Sofia
На съпруга ми изписаха Ривотрил (Клоназепам).

# 215
Momicheta ot 3 godini piq riwotril sus razlichni antidepresanti.. oprawiq nqma. Postoqnno mi stawa losho imam chuwstwoto che shte pripadna iztrupwat mi rucete i krakata , zamaqna sum postoqnno i towa ne minawa. Sega mi predstoi operaciq na okoto, koqto trqbwa da e s pulna opoika mnogo me e strah da ne bi hapchetata da podeistwat s neshto na opoikata. Postoqnno izpitwam strah da ne poluca insult ili infarkt , ili da poludeq. Nqkoi ako se e chuwstwal taka da i pishe. Molq wi !!!! Simple Smile))

# 216
anastasova, аз реших да спра Ривотрила и да го пия само при ПА. Peace
http://psihoterapiata.com/73-spravyane-s-pristapite-na-panika
Цитат
При липса на реална животозастрашаваща ситуация умът ви неправилно възприема случващото се  вътре като животозастрашаващо. Умът ви може бързо  да премине през следния процес: „Щом се чувствам толкова зле, сигурно съм във опасност. Щом няма видима външна опасност, опасността трябва да е вътре в мен”. Затова е напълно възможно при пристъп на паника да изобретиш някой от следните „опасности”(или всички):
В отговор на чувството за дезориентация или нереалност: „Полудявам”.

# 217
Momicheta ot 3 godini piq riwotril sus razlichni antidepresanti.. oprawiq nqma. Postoqnno mi stawa losho imam chuwstwoto che shte pripadna iztrupwat mi rucete i krakata , zamaqna sum postoqnno i towa ne minawa. Sega mi predstoi operaciq na okoto, koqto trqbwa da e s pulna opoika mnogo me e strah da ne bi hapchetata da podeistwat s neshto na opoikata. Postoqnno izpitwam strah da ne poluca insult ili infarkt , ili da poludeq. Nqkoi ako se e chuwstwal taka da i pishe. Molq wi !!!! Simple Smile))

Нищо няма да ти стане няма да нито полудееш нито да получиш инфаркт или инсулт-това са симтомите на ПР-то. За упойката не се страхувай на мен са ми вадили зъб с упойка и нищо ми нямаше, но все пак кажи на  лекарите че се страхуваш и пиеш лекарства. Намери си, ако вече не си го направила психиатър и психотерапевт и кураж.Спокойно ще ти мине !

# 218
mnogo vi blagodarq momi4eta hodq na psihiatar ve4e 3 godini ty mi e dobre ty zkle . Sega mi prestoqt 2 operasii na okoto za da moga da progledna sas dqsnoto oko sas 30 prosenta

# 219
Добро утро, момичета!
Пожелавам Ви един безгрижен ден, изпълнен само с положителни емоции!

# 220
Благодарим ти мила , подобно и на теб! Hug

# 221
Моми4ета здравеите, ето и аз срях АД по схема, вчера ми беше последното хапче. Пих ги 6 мес. от няколко дни не съм добре, като в очакване на нещо лошо и разбирасе днес гръмнах Laughing с гадна ПА. Моля ви които е спирал АД да сподели. Чудя се дали се влошавам от спирането, т.е. дали е временно явление или просто не съм ги пила достатъчно и всичко се връща с по гляма сила, защото ПА като тази днес не бях имала чак толкова силна и продължителна. Ако питам псито тя ще ми изпише нови хапчета, а аз не искам АД, просто смятам че на мен лично не ми решават проблема. Предпочитам да си вземам по половин ксанаксче при нужда.
Целувки от мен.

# 222
Тази седмица имах 2 ПА. Едната във вторник, когато се събудих в 17 часа и се притесних, че ще закъснея да взема детето от ДГ. А втората- снощи, докато си спя. И в двата случая взех 1/2 Ривотрил.
Спрях схемата, защото пак имам ПА.Само ще увелича приема на Ривотрила с нея. Sad

# 223
Оф яд ме е на мен самата. Задавам тъпи въпроси, кво значение има дали е от спирането на хапчетата или не, всичко е от мисълта. От каквото си помисля от това ще да е. Пак съм и във филма с кръвното,защото днешната ПА беше по различна и по гадна и пак мерих кръвно и пак  мн.високо и... амааааааааааан   Laughing сега обаче ми е още по гадно защото се чудя това ПА ли беше или хипертонична криза. И изобщо има ли разлика  Thinking между двете състояния.

# 224
д-р Бончо Бонев, невролог, психотерапевт и иглотерапевт: ХИПЕРТО … ЕЛИЧАВАТ В ЖЕГИТЕ
Цитат
Ако чо­век по­на­ча­ло е хи­по­то­ник и цял жи­вот е имал кръв­но на­ля­га­не 90/60, той мо­же да по­лу­чи кри­за и при по­ка­за­те­ли 120/90. Ето за­то­ва ви­на­ги тряб­ва да се има пред­вид фун­к­ци­о­нал­но­то кръв­но на­ля­га­не.
- За­що са нуж­ни ус­по­ко­и­тел­ни­те пре­па­ра­ти?
- За­що­то вся­ка кри­за е от­де­ля­не на ад­ре­на­лин, ко­е­то се съп­ро­вож­да със страх от смърт­та. Мно­го важ­но е да се по­тис­не то­ва чув­с­т­во. В про­ти­вен слу­чай ще по­пад­не­те в зат­во­рен кръг: из­пи­ва­те ле­кар­с­т­во­то и кръв­но­то на­ля­га­не тряб­ва да спад­не, но по­ра­ди па­ни­чес­кия страх става точ­но об­рат­но­то - то про­дъл­жа­ва да се по­кач­ва. А то­ва тряб­ва да се пре­къс­не, ка­то се на­ма­ли вли­я­ни­е­то на ад­ре­на­ли­на вър­ху нер­в­на­та сис­те­ма. С та­зи цел се взе­ма ва­ле­ри­а­на, страх­лив­че и т.н.
Peace

ПСИХОТЕРАПИЯ И САМОПОМОЩ ПРИ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО (ПАНИЧЕСКИ АТАКИ)

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 20:20 от n_alex76

Общи условия

Активация на акаунт