Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Велаксин и какви са неговите странични ефекти?
Какви са преживяванията на други хора с антидепресанти и какви са техните съвети за справяне със страничните ефекти?
Какви са най-честите странични ефекти от приема на антидепресанти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Велаксин и какви са неговите странични ефекти?
-
Какви са преживяванията на други хора с антидепресанти и какви са техните съвети за справяне със страничните ефекти?
Много хора съобщават, че първоначално приемането на антидепресанти може да причини различни странични ефекти като напрежение, липса на апетит и умора. Препоръчително е да се консултирате с лекар и да следвате стриктно указанията за прием на лекарството. Някои хора споделят, че постепенно увеличаване на дозата им помогна по-лесно да се адаптират към лекарството.
-
Какви са най-честите странични ефекти от приема на антидепресанти?
-
Какви са най-ефективните методи за справяне с паническо разстройство и какви са препоръките за лечение?
-
Какви са най-ефективните начини за справяне със стреса и тревожността?
ухото ми е заглъхнало и съм с лека хрема представа от какво може да е ?
В чужбина ходенето при психотерапевт не е никак срамно,но в България е едва ли не самоубийство ! Идеш ли там ти вече си "психясал" ! Това е и явно виждането на майка ми ! Родителите ми не искат аз да се срещам с психотерапевт а пък камо ли те ! Много пъти цялото ми семейство (баби,дядовци и вуйчо ми ) са казвали на мама и татко че никога не ме изслушват и не ми дават право на дума ... и е така ! Когато аз се опитвам да кажа нещо винаги ме пресичат и започват да ми викат,понякога се стига до удари или не ми говорят в продължение на 1,2,3 и повече седмици ...
Всяко лято ходя на езикови училища в Англия и като отида там е сбъдната мечта... чувствам се адски добре далеч от тази скапана държава и от "окованията" ми ! Когато стане време за връщане обаче винаги плача ! ИСКАМ ДА СИ ОСТАНА ТАМ ДАЛЕЧ ОТ ТУК И ОТ ВСИЧКИТЕ МИ БЛИЗКИ И ПРОБЛЕМИ
Много пъти съм говорила с баща ми да заминем че аз ще уча а той ще работи,но не иска да ходи в друга държава дори и да е заради мен и образованието ми ... а майка ми не може да дойде защото има диабет 2 степен и тук инсулина и е безплатен и друго е .... Когато отида в Англия се чувствам сякаш там ми е мястото и съм на 7 небе от щастие и никой не може да ме ядоса с нищо ! Но имам още 3 години (и тази 4 ) докато замина а до тогава ако продължавам да живея така .... Да не мога да казвам НЕ ! Да върша услуги на всичките ми приятели и накрая да ме предават ... Да не мога да разчитам на никого .... може и нещата да станат по зле ! ;х Marina искрено се надявам да ме намериш в скайп или да пишеш по мейл защото много ми помогна и макар и отдалеч почувствах подкрепа ... skype : <the_lady_dancer> e-mail :
),но аз си знам причината защото не се ядосвам лесно но "падне ли ми завесата" нямам спиране ! Благодаря 
. Колкото се може по малко да са хората с ПА 
,почти бях забравила неприятното и гадно чувство е гльтнах един Ксанакс т.е. дрогирах се както казва мьжо :oop
въпреки,че беше свидетел колко ми е зле-майната и даже я мразя-по мои лични причини,добре,че сегашният ми приятел ме разбира и подкрепя това ме утешава и то много.