Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Велаксин и какви са неговите странични ефекти?
Какви са преживяванията на други хора с антидепресанти и какви са техните съвети за справяне със страничните ефекти?
Какви са най-честите странични ефекти от приема на антидепресанти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Велаксин и какви са неговите странични ефекти?
-
Какви са преживяванията на други хора с антидепресанти и какви са техните съвети за справяне със страничните ефекти?
Много хора съобщават, че първоначално приемането на антидепресанти може да причини различни странични ефекти като напрежение, липса на апетит и умора. Препоръчително е да се консултирате с лекар и да следвате стриктно указанията за прием на лекарството. Някои хора споделят, че постепенно увеличаване на дозата им помогна по-лесно да се адаптират към лекарството.
-
Какви са най-честите странични ефекти от приема на антидепресанти?
-
Какви са най-ефективните методи за справяне с паническо разстройство и какви са препоръките за лечение?
-
Какви са най-ефективните начини за справяне със стреса и тревожността?
. Вчера неуспях но днес наминавам да ви почерпя, защото дъщеричката ми стана на 1 годинка
. Да ми е жива и здрава и майка по бързо да влиза в релси
. Возя си се пак в колата излизам на разходки ходя си по моловете, абе някакси лека полека започва да ми се възвръща нормални живот само да не чуе дявола
. Иначе наистина при всеки различно минава сеанса, аз например много бавно се възстановявам, първите ми два сеанса не бяха нищо особено, но на третия успях да се преборя със някакъв страх. Много жалко че нямате в Търново и ти да опиташ поне знаем че от дишане не се умира така че нито ще навреди нито ще си тровиш организма с хапчета