Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 941
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
ЧЕСТИТ СИН АЛЕКСАНДЪР НА МАМА МАРИЯ!
ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО ЩАСТЛИВ,УСМИХНАТ И ГЛЕЗЕН:)

# 391
Честито бебче на мама mobsi !  Hug 

# 392
  • София
mobsi83 Честито  Hug Да е жив и здрав синът ти  и много да ви радва цялото семейство. А на теб пожелавам бързо въстановяване  smile3525

# 393
Успях да ви изчета:))) Mr. Green
И колко хубава новина преди лягане baby_neutral
Аз снощи спах като никога.Заспах рано,рано и спах до 11ч.Днес цял ден имах гости.Леле,много бързо ми минава времето.
Вчера бях на ЖК.Всичко е ОК с нас,бебчо е на старта.Спряха ми всякакви хапчета и се притеснявам да не тръгнат нещата.Че аз и с шепата хапчета си имах контракции.Но доктора каза,че магнезия ще ме държи поне седмица и когато и да тръгне не е проблем вече:lol: Ние сме си все така 2 седмици напред.
Поне да се видя във вторник с Дяволов,да се уговорим за раждането и бебчо да идва:)Да си го гушкаме и да му се радваме.Нашия тати има РД на 25-ти и ще е голям късмет да му направя най-вълнуващия подарък.А и като се замисля май вече предпочитам  кротичка девичка smile3541
Канела,не остана,скоро ще гушкаш малката принцеска.
Августа,благодаря за постовете ти.И на мен са ми много полезни и си ги копирам да си ги имам. Grinning
Данаека,не мога да давам съвети,защото и аз съм много крайна.Ти трябва да вземеш най-правилното решение. ooooh!
Отново страхотни покупки и много красиви тумбачета preggo

# 394
  • София
ЧЕСТИТО НА ГОРДИТЕ РОДИТЕЛИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ АЛЕКСАНДЪР! ДА ИМА МНОГО КЪСМЕТ И РАДОСТИ В ЖИВОТА! На мама пожелавам и бързо възстановяване  Hug

# 395
  • София
Момичета темата май доста живна  Wink hahaha

# 396
Хайдеее !:) 3 на 0  Mr. Green
Честито Мобси,дано си толкова весела и доволна колкото изглеждаш от поста си,а малкия Сашко да го нацелуваш и да ти е много здравичък.
Аз днес имах уникално ужасен ден.Не станах за повече от 5 мин ни веднъж,вдигнах температура...поглеждам навън 30 градуса,аз със суичър и се треса от студ.След един парацетамол ми стана много по-добре и дори успях да ям без да възвърна погълнатото.Болките като от цикъл се засилват,а малкия одеве се опита да излезе презз корема ми.Толкова силно никога не ме беше ритал...
Отивам пак да си лежа...

# 397
 Party МОБСИ, ЧЕСТИТО БЕБЧЕ! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ АЛЕКСАНДЪР!

Нещо мацките се ослушват, все мъжкари се пръкват Simple Smile))

# 398
Paca73 и аз така мога да кажа за моя доктор. Много несериозно и арогантно отношение. Не мога да повярвам, че тия хора се занимават с такава работа след като нямат елементарно отношение.
Относно свекървите само да кажа, че моята е много готина, живеем заедно, естествено ме дразни понякога, но като цяло няма от какво да се оплача. Даже днес ме заведе на кафе малко да се разходя, че като го няма мъжът ми и на мен не ми се излиза никъде.
Иначе вече се чувствам толкова трудно подвижна и като малко тюленче, ама предполагам, че ме съм само аз така.

# 399

Да бе .. а уж момчетата се преносвали  Mr. Green
А и колко се притеснявахме в началото, че девойките са ни кът, пък сега водят отбора  Mr. Green

Притеснявам се, че почнахме от зад на пред  Thinking
Не трябва ли първо ... първите септемврийки да раждаме  Crossing Arms  Joy Joy Joy Joy Joy
Хайде да не се изпреварваме, а  smile3534

future-maman супер новини. Иначе и аз си мислих, че като спра магнезия нещо ще стане ... ама нъцки  Mr. Green нищо освен леки болки  Crossing Arms

Канелче ... нормално да си леко нервна, но си мисля, че когато видиш своята малка принцеса, всичко това ще е зад гърба ти  Hug

# 400
Честито на мама Мария, живи и здрави!

Аз също съм се притеснила, че вчера много млко мърдаше, а днес почти хич. Мисля да полегна малко, пък дано се размърда.
Дали бебето не си почива преди раждане, за разлика от откачената му майка?!?

# 401

future-maman супер новини. Иначе и аз си мислих, че като спра магнезия нещо ще стане ... ама нъцки  Mr. Green нищо освен леки болки  Crossing Arms

Фейт, ще видим дали и на мен ще ми подейства така.Нямам търпение,защото с бебчо ще си дойде и тати  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesИначе ми дадоха час за ЖК на 30-ти Laughing Laughing
Голям оптимист тоя моя доктор hahaha
На моя приятелка и спряха магнезия като влезе в 9м. и след 10 дни роди baby_neutral
Вече са на цели 10 дни,голям сладур е малкия newsm30

# 402
  • Бургас
Ееее, супер имааме си бебче! Честито на мама Мобси! Жив и здрав да е малкия беборан! smile3525

Simple Smile Hug

# 403
  • shumen
Честито на Мобси.Да е жив и здрав малкия Сашко и да ги слушка и радва много.
Благодаря Ви за  Hug и целувките за мен,момичета.Но явно трудно ще го променя.Тя за толкова години не го е научила на нищо,че аз сега ли.Но лошото е,че и той да иска да сме отделно,тя си е казала не и няма друго за нея.И на село не иска да отива да живее.
И мама ще дойде за някой ден като ни изпишат с бебка,колкото и да не и се иска на свекървището.Аз не мога да и гласувам доверие и минута като е знам каква е овца,че и да и оставя детето.Че май тогава ще ми почнат и лекциите и ще е интересно,ако мама е няма.
Фейт,и преди имахме проблеми с него,но тогава се изгладиха нещата.Явно сега тя му влияе и като ме няма му говори срещу мен и затова става всичко.Много е наивен и вярва на всяка една чужда дума.Но в Събота ще си ходим на Шумен и да видим тогава какво ще каже пред нашите.Нали иска много да говори с тях.

# 404
Fate сещам се, че питаше за овлажнител  Mr. Green

според мен по-добре изчакай с тази покупка, не е нещо спешно  Heart Eyes мисля, че влажността трябва да е между 45-60% в стаята - макар, че навсякъде има различна инфо
лошото е, че овлажнителите с влагомер са много скъпи - а накрая може да се окаже, че нямаш нужда от такова нещо  Mr. Green

аз купих отделно влагомер и в момента в стаята е 51% без овлажнител, а това което не му харесвам (Joycare е моя) че е голям и заема място  Crazy а като гледам - май може да си караме и без него

ще видим на зима... Hug

Общи условия

Активация на акаунт