Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 892
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Фейтче, големичка се очертава принцесата, около 4 килца. Дупе да ми е яко  newsm03 Нали на естествено се надявам. Доки вика " може като тапа да я изхъвърлиш" Дали ?  newsm78
Криси, за килцата на бебето първо оказва влияние габаритите на родителите-ако сте дребни и слабички, не очаквай голямо бебе. Второ, мерят бебето  от врат до пети и от глава до дупе, така че мерките са относителни. Храни се добре, пий достатъчно вода, пий витамини и спокойно. Щом плацентата и водите са ти наред, какво те притеснява? Мойта хубосница както си беше малогабаритна като тръгна да расте с всеки ден ми скри лимките.
След днешните майтапи, на сериозно ми мирише на бебе. Кой ли ще е?  smile3506

# 571
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА  МОБСИ!  bouquet

# 572
Ей,браво,момичета,голямо раздвижване има в темата!
Първо-честит Александър на мама Мобси!Жив и здрав да е,послушен и усмихнат!  bouquet
Миленка,стискам палци,ако е тръгнало бебчето-леко раждане и те чакаме да се похвалиш!
Мартичка,и теб все те мисля напоследък,че много наближи вече!Успех,мила!
Оле,с тази кола-маска и мен ме наплашихте нещо...Другата събота искам да си направя,ама сега...А пък не искам да започвам с бръснача,след като редовно съм ходила на козметик...
Мели,нищо незнам за болницата-работи ли наистина,какво става.И никъде нищо не пише,пълна загадка!На 27 съм за запис на тонове и ще питам Дорийска,
Днес доизгладих почти всичко на бебка,купихме шишета и козметиката,остава да приготвя багажа за родилното и да се постели кошарката.Контракции имам поне 2-3 пъти на ден,но за разкритие още не са ме гледали.
Канела,Фейтче,Анхелка(извинявам се,ако пропускам някоя мама с по-ранен термин),стискам палци,момичета,съвсем сте вече на финала!

# 573
Здравейте, милички  Hug Не съм влизала от вторник, в сряда цял ден на София и не мога да смогна да ви изчета  #Crazy
Честито и на mobsi83 за малкия Александър - да ви е жив и здрав и много късмет  Flowers Four Leaf Clover
Да дам отчет от прегледа - 2400 гр. води в норма, плацента 2-ра към 3-та степен, без особености. Магнезия да го спирам от сряда, да правя изследванията които ми назначиха и в петък на консултация с анестезиолог, кардиолог и т.н. За съжаление не се разминах с антибиотика за стрептококите, но важното е да се изчистят и да не се зарази бебата  Praynig
Стаси, Канела, Миленка, Авара, Мама_зайка (дано не пропускам някой) - стискам Ви палци  Hug
Melly.G - много ме радват твоите постове  Laughing
На мен нашите са ми на гости, не сме се виждали от сватбата и ще им обърна внимание тези дни, но ще се опитам да не ви изпускам от поглед. Целувки на всички Heart Eyes

# 574
Вярно е,че по- трудно се гледа , когато е по-малко бебето, но важното е да са здрави  Praynig

newsm78 Скоро някой го беше писал това твърдение, но не разбирам?
Кое му е по-трудното ? Говоря за доносено бебе над 2500.

# 575
  • Where I am Happy
Честито на мама mobsi83 Да е жив и здрав малкия Александър  Heart Eyes

# 576
 Rolling Eyes мерси ,Фейт, за успокоението..подготвителни,подготвителни ама пак са си гадни..представям си истинските контракции..пази боже

# 577
  • Бургас
Aдаш... luvbed помагаа Mr. Green.Нема болки,нема нищо.Чакаме да се оттапим Mr. Green Praynig Praynig Praynig
ейййй, бяла завист ме налегна сега  Mr. Green Ще взема и аз да се възкача връз моя и да го разджавратя. От толкова целомъдрие, втора девственост карам вече newsm12
или както е казал безименния поет:
Скрит текст:
Ела в кукурузу, да ти я нахлузу
   Цензурирам се сама censored

Ние бяхме на детско-възрастен РД. Голямо тичане си изтичах след малкия ooooh! Сино се влюби в една девойка, сака да я бацка, тя не се дава. Накрая я задърпа към колата. Искал в багажника да я заключи и да си я вземем  Joy Нещо ми потрепера под лъжичката като си представя, че аз все някога ще бъда изместена от позиция Номер 1, от някоя мацка с набор 2012, и нагоре smile3555

# 578
Имам киселини... Weary и отивам да се опитвам да се подмажа на  Сънчо

P.S Моля да не изписвате темата за всички кукувици пили или сдобили се по някакъв си техен начин с т.нар кукумицин

# 579

Ние бяхме на детско-възрастен РД. Голямо тичане си изтичах след малкия ooooh! Сино се влюби в една девойка, сака да я бацка, тя не се дава. Накрая я задърпа към колата. Искал в багажника да я заключи и да си я вземем  Joy Нещо ми потрепера под лъжичката като си представя, че аз все някога ще бъда изместена от позиция Номер 1, от някоя мацка с набор 2012, и нагоре smile3555
[/quote]
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Седя и си ви чета и умирам от смях. MellyG свекървата в теб проговаря много рано.
Аз да ви кажа за секс си мислех повече преди няколко седмици и бях по-настоятелна. Сега като че ло с тоя голям корем си мисля че няма да мога да направя нищо.
А и коремчето ми май се е смъкнала на долу вече. Искам обаче още да си поседи бебчо. Обяснявах днес на майка ми, че съм взела памперси от 3 до 6 кг и нямам намерение да раждам по-малко бебенце Laughing

# 580
Ох, с тази кола маска и аз се вкарах в едни филми. Имах час за сряда, но го пропуснах и отложих, заради чакането при АГ-то. Днес в 14.00 си бях записала новия. След поста на Канела сутринта бая се позачудих дали да ида, ама... като се сетя какъв тормоз е с бръснача, а и половинката си идва в четвъртък или петък и няма да мога да се чекна всеки ден в банята. Whistling Откак съм излезнала от студиото съм в паника.  ooooh! Все нещо, някъде ме понаболява.  Rolling Eyes Остави това, ами още нищо не съм купувала, нито съм прала дрехите, които имам. За багаж за болницата пък хич да не говорим... абе никва подготовка. Сега от дерт и сън не ме лови.  Tired В понеделник обаче ще поръчвам кошарата и няма да чакам повече, а още утре почвам с прането.  wash hang 1ironing Че знае ли се.... newsm78

# 581
 Joy Joy Joy всички се побъркахте с тази Гола маска  Mr. Green

# 582
ей, и аз се навъртам тук от време на време  Mr. Green

Браво за хубавите новини от прегледите, днес доста мами са ходили  Hug

Мартичка и аз имам чувство, че с 1 по-дълга разходка ще го снеса, но чудно защо ме е страх и не смея да ходя по-далече от магазина  hahaha чакам си докторката в понеделник  Grinning

иначе никакви контракции, нищичко... Heart Eyes

а за секса, къде сънувах с мъжо  hahaha то явно бебето ме натиска отдолу и почва да ми се приисква, ама пак добре, че с мъжо сънувам, а не с някой друг  hahaha

# 583
а за тая Гола маска  hahaha какво ли си викат бебетата  hahaha тук взе да става опасно, я по-добре да излизам, че скоро и моите косми ще махнат  Mr. Green

бъзикам се, и мен ме избива на глупости  Heart Eyes отивам   bath и ще се пробвам да спя   sleepuu

# 584
  • shumen
Момичета как сте?Стискам палци всички да сте ОК и да почакат още малко малките зайчета.
Аз днеска да Ви кажа се бях разшетала до обяд,че нямам думи.Сутринта станах,направих закуската,после чистих,изпрах всички дрешки за бебка и мислех да ги гладя,ама мъжо си дойде и ме ядоса пак.Бяхме говорили,че ще си ходим утре до Шумен,ама не-като каза в Неделя,та Неделя.Незнам пак какъв акъл му дойде.Утре искал да ходи да пере килими със свекъра,понеже мене ме е страх да не ми стане нещо.
Ама ако и Неделя отложи,мама каза,че и те с тати ще дойдат,даже и без да се обаждат.Да видим тогава той и свеки какво ще казват.
Мен нещо ме хваща шубето,понеже незнам,ако почне нещо в Шумен или стане нещо между нас,там какво искат за родилното.Че така както е тръгнало,не се знае докъде ще е докараме.

Общи условия

Активация на акаунт