Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 914
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Стаси, нито къпеш, нито обличаш, нито сменяш памперси, докато си в болницата  Peace
Моето бебе си беше при мен в МД през цялото време - денем и нощем си се носехме по коридорите, кърмехме, даже по едно време си спяхме заедно, но с тези неща не съм се занимавала. Даже един ден ги питах може ли поне да гледам как го къпят, че в съседния бокс нямаше много добре видимост откъм стаята ми и получих супер неадекватния отговор: "Ами то няма нищо интересно!"  Shocked Все едно овцата смяташе да се прибере вкъщи с мен и да продължава тя да ми го къпе цял живот, за кво ми е на мен да се уча  ooooh!
Канелка, 19 много хубава дата, мдааам, нашият батко е роден на 19  Heart Eyes

# 511
  • Варна
Цяла сутрин ме боля корема и кръста, ама не на интервали ами постоянно. Сега нищо не ме боли, даже досега окачвах пердета и чистих. Корема ми не е паднал. В сряда съм на лекар и ще видим какво ще кажат. Ама аз си мисля, че ми е доста рано. Аз също си избрах педиатър в Младост, но в Медицински център Санита. Д-р Гроздева се казва, много ми я хвалиха, обаче ме взе с връзки иначе не приема повече деца. От другата седмица почвам да ходя по процедури, че ме хвана шубето да не ме хванат неподготвена  Mr. Green. Цял месец се мъча да си пусна космите ама те не растат и сега съм тука има, тука няма. Почвам да се притеснявам дали ще разбера кои са ми истинските контракции, защото аз съм с толкова болезнен цикъл по принцип, че болката трудно ми прави впечатление, освен това са ми правили разни манипулации и докторите са ми казвали, че имам много висок праг на болка  newsm78

# 512
То самобръсначка лесноо,мен ми казаха ,че искат от ония острите пластинки...
Адашче как можа да си помислиш ,че се заглеждам по доктора ,който в тоя момент рови на забравеното място хахахахахахахах Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 513

ама тия във втора градска искат ножче за бръснене.От къде да изкопая такова??Аз се надявам изобщо да не прибягвам до услугите им от този тип ама ...

Защо ножче  Shocked ... купуваш си направо еднократна дамска самобръсначка и готово /аз така направих, но все си мисля, че преди да тръгна ще мога да се оправя сама  Crazy/. Пък там още с тези ножчета ли боравят  ... ужас  ooooh!

Хич не ги слушай .. взимай си самобръсначката и готово  Peace

# 514
Мели , аз докато бях в болницата, редовно сънувах кошмари, че ми дават едно мънинко бебе и ми казват "Оправяй се". Аз да я гушна не можех, беше ме адски страх... А тя ми говореше...  Mr. Green Викаше " Спокойно мамо, можеш"  rotfImao rotfImao rotfImao

# 515
Тези пък... ooooh! Че то съществуват ли още такива самобръсначки? Rolling Eyes

sentex, не се притеснявай - със сигурност няма да пропуснеш истинските контракции.

# 516
Мели , аз докато бях в болницата, редовно сънувах кошмари, че ми дават едно мънинко бебе и ми казват "Оправяй се". Аз да я гушна не можех, беше ме адски страх... А тя ми говореше...  Mr. Green Викаше " Спокойно мамо, можеш"  rotfImao rotfImao rotfImao

hahaha hahaha hahaha тези сънища не ни влияят никак добре  #Silly

# 517
Адашче как можа да си помислиш ,че се заглеждам по доктора ,който в тоя момент рови на забравеното място хахахахахахахах Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
#Crazy #Crazy #Crazy В кой век живеем??? Тея ще те дерат или бръснат???  Shocked Shocked Shocked
П.П. Егати якото, добре, че си дойде Миленка, да мръдне темата малко  newsm47

# 518
Миленчето направи с темата онова,което и се случи на нея последните дни-а именно мръдването...Оохх Фейт,знам че можем с теб да правим масови молитви за дъжд,айде сега и за бебета ...
Боли мама му стара и ше откача вечеее smile3514

# 519
  • Бургас
smile3532 оооооохххх, просълзи ме хахахаха,а з бих се загледала:) Както съм на сух режим от Февруари Embarassed
Стаси,  Joy Joy Joy Не, не, не мога! Май всички сме за цирка hahaha hahaha hahaha

# 520
  • Бургас
Аааааа, кога го прави, не болеше, нали.  Joy Joy Joy Joy

# 521
Ти от де знаеш,че не болеше Joy Joy,може да си падам по тия усещания...
Загледах се,как да не се.Даже излизам от кабинета и му обяснявам на моя и той ми се изхили и ме пита там като бръкнал доктора дали съм почнала да се намествам.Викам щи кажа аз на тебе,прибираме се и ти се мятам-дебела,недебела ще ме траеш.
Малко млъквам да не прекалявам с простотията и тука..че ме е заляла като околоплодна вода...кххх

# 522
Аааааа, кога го прави, не болеше, нали.  Joy Joy Joy Joy
Ааааа, Мели , не така като гадните акушерки, дето се карат, като вика някоя маминка.
Миленка , легни душичке малко, отпусни се... Ако не мине до 2-3 часа, май си пак за болница  Hug Тоз като те гледа за разкритие, имаше ли?

# 523
А ми Мели е даже по-зле от тия кофти акушерките.Тя ще е свекърва на квадрат трябва да е готова от сега hahaha hahaha.Тва миленин хумор,разбрахме се.
Стаси имах,ма малко,цяла ръка не влизаше...Пфф махам се!

# 524
  • Бургас
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нали, тренирам за "Зла свекърва" хахахахаха Hug
Адшче, и ко стана? Метна ли му се? Аз като дърта воайорка hahaha hahaha Laughing

Общи условия

Активация на акаунт