Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 894
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Фейт , аз също я мисля цял ден. Даже се чудих дали да не й пиша, но не искам да я притеснявам  newsm78

# 556
Фейт , аз също я мисля цял ден. Даже се чудих дали да не й пиша, но не искам да я притеснявам  newsm78

Предполагам, че има вестителка и ако е родила скоро ще разберем  newsm47

# 557

Миии  Whistling тя мен ме беше избрала, но с туй лежане мое, може да се е ориентирала в друга посока  Mr. Green

# 558
Здравейте момичета. Честит син на мама Мobsi83. Да е жив и здрав малкия юнак и много да ги радва.  bouquet
   Аз днес се зачетох в това и ми се видя доста интересно: Даже мисля живот и здраве да се пробвам да го приложа. Някоя от нашите мами тук в нашия форум дали го е пробвала с първото си детенце? Става въпрос за ЕБХ.  newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=630836.0

# 559
kr1st1na86 , на мен ми казаха също че няма да е по-голяма от 2800. Това не е малко бебе и не трябва да те притеснява. Щом всичко друго е наред,нямаш повод за притеснения. А пък като излезне пак ще си говорим. Хич вече не им вярвам на тези мерки. Едно време не знаехме нито килограми, нито нищо. И пак раждахме.
Еййййййй, вие голяма тема сте подхванали днес  hahaha hahaha hahaha Някой яко го пере хормона май  Hug
Кой знае Мартичка къде пука бирички с приятели, а ние тук и с бебе я дарихме  Joy Joy Joy

# 560

Миии  Whistling тя мен ме беше избрала, но с туй лежане мое, може да се е ориентирала в друга посока  Mr. Green

Ами сметнахме, че трябва да те махнем от вестителките, понеже много се залежа и ....  Blush
Ако искаш пак може да те върна  Hug

Иначе дет Стефис казва .. може и да е запукала някъде с приятели по биричка, а ние вече бебе и сложихме в ръцете  Joy Joy Joy

# 561
Фейтче , с удоволствие, но съм рискова май все още  Hug

# 562

Хаххах ... де и аз да бях рискова, но май ще си откарам до термина  Mr. Green

# 563

Хаххах ... де и аз да бях рискова, но май ще си откарам до термина  Mr. Green
Аз как е тръгнало от много рискове ще пренося  Mr. Green Имам чувството, че ще пропусна, като почна да раждам  Crazy

# 564
Аз как е тръгнало от много рискове ще пренося  Mr. Green Имам чувството, че ще пропусна, като почна да раждам  Crazy

Ако наистина тези дни ти е паднала тапата, според мен няма как да преносиш , а и с тези контракции  Mr. Green ... но пък знае ли човек  Crazy Мисля, че скоро ще ти олекне коремчето ...  Heart Eyes

# 565
Ако това, което падаше, не е било тапата  smile3556 просто  не знам. Колкото и да ми е рано обаче, искам да излиза вече, защото много зле се чувствам, някак като премазана  Sick

# 566
Поздрави и от мен за мама Мария и малкия Александър  Simple Smile

Днес бях на преглед. Тежим 2900. Нещо се притесних, че е много. Искам финна госпожица  Grinning
Колко е нормалното тегло в 36 та седмица?

Освен това имам левкоцити в урината, които така и не разбрах за какъв проблем сигнализират. Стерилната урина е без бактерии, секрета също е ок. Изписа ми вагинални глобули заради левкоцитите. Не си ги купих и се чудя дали да ги взимам.
Иначе всичко друго е ок.  Simple Smile

# 567
охх.мами...и на мен така ми се иска вече да наближава раждането.не че после ще ни е по - лесно обаче вече мноого ми омръзва.мъжо е на работа до 1 през нощта,аз съм си все сама,болки и стчгане в корема имам вече и денем и нощем и още незнам дали са подготвителни контракции или просто си ме боли корем   Praynig

# 568
Кой знае Мартичка къде пука бирички с приятели, а ние тук и с бебе я дарихме  Joy Joy Joy
Стефис, мила, имаш дарба, позна, само без биричката  Hug
Цял ден бриша с етървата, после вечеряхме в тях и ето ме.

Първо да честитя на мама Мария малки Александър  Heart Eyes. Да ви е жив и здрав, много да ви радва.Бързо възстановяване на мама и я чакаме с разказ  Hug

Аз от следобед взех да усещам болки в кръста, сега се позасилиха, но не знам дали е от умора или се подготвяме. Но определено като лежа вкъщи нищо ми няма, но тръгна ли по разходки не се чувствам много добре. Мисля да засиля разходките  Mr. Green
Стаси, не съм се отказала от теб като вестителка Heart Eyes Имам телефоните и на още няколко момичета, така че няма страшно, ще се чуе  Laughing

Миленка, мисля те  Hug

# 569

Освен това имам левкоцити в урината, които така и не разбрах за какъв проблем сигнализират. Стерилната урина е без бактерии, секрета също е ок. Изписа ми вагинални глобули заради левкоцитите. Не си ги купих и се чудя дали да ги взимам.
Иначе всичко друго е ок.  Simple Smile

Аз мисля да си довърша Полижинакса, понеже миналия месец не сложих всички глобули  Blush
Нямам симптоми за нещо притеснително, но така профилактично  Crazy

osmiqoblak Ако не са регулярни и на кратък интервал, значи са просто подготвителни, спокойно  Hug

Мартичка ... айде бе жена, ние вече те обебихме тук  Joy Joy Joy
Давай тогава с разходките и скоро може и да се чуе  Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт