Значи като ходя за пуешко от Ремедиум ще мина и от там
Аз май не съм влизала в това ДМ
Даже баба като дойде и след 2 седмици има рожден ден ще се възползвам от нейната лична карта 
То няма завиване, то няма навъртяване. Имало е случаи, в които усещам че се движи и я шпионирам. Сяда в леглото си, обаче явно още спи, после пада като талпа назад и продължава да спи
От време на време нацелва дъската 

Сетих се! Може да им подарите фотокнига, не с ваучер ами направо от сайта, че то ще им трябва много време да изберат снимки и т.н. Може да погледнеш ето тук piksi.bg
Наздраве! И аз почвам да си денся, само да купя още чифт завеси, че нашите икейските не покриват вратата на балкона, а може някой маниак с бинокъл да шпионира от отсрещният блок
Днес пуснах на Яна някои мои любими танцувални песнички и подрусахме дупетата
Днес си позна пелената в пералнята, полопа по вратата и почна да върти копчето
Скоро може и да си пусне прането без прах за пране, ами да взема да сипя малко вътре поне да не върти напразно пералнята 
Страшно много ме зарадвахте....Ние наистина се бяхме отказали от идеята за трето дете на този етап,но ето че нещата се случват,когато най-малко очакваш.
Но ние сме щастливи и няма да го върнем,искахме си трето детенце така или иначе,а и като че ли на мен ми е добре като са с малка разлика.Ясно,че ще е трудно,но съм готова да поема отговорността и предизвикателството да съм майка на три деца. 
Реших да правя рецептата с треската,царевицата,граха и картофа.Само че няма да пасирам много,съвсем лекичко и ще сложа и малко сухар вътре,че няма да се наяде иначе. 

Охххх.....Ааа,сетих се.Щях да ти предложа някаква икона да им вземеш или да им гравираш нещо на кристална фигурка.Погледни в snimkitevi,там имаше интересни неща.

Трябва да се раждат българчета и шапка ви свалям , че така добре сте се захванали с тая работа с твоя мъж
Али има страхооотна прическа 
Ая пък се опитва да пусне печката. Стига точно до копчетата й , а ние не се сетихме по-рано да я вградим високо
ама така ще е , само да не отваря всичко е наред. Иначе аз всеки ден пълня главицата бебешка с какви ли не мои си музики , освен нейните, които понякога яко ми втръсват, ама детето се кефи

Прегръщам те. 
Пожелавам ти здраве, за да можеш да се радваш пълноценно на живота и семейството си, парици, за да ти е по-спокойно, любов и много приключения.
Мерси за почерпката и поздрава, Айчето много се изкефи, замята макарони навсякъде
Добре, че ми каза кое е и имах време да го сменя

. Честит празник и на теб Смуси 
. Дано скоро и ти да се похвалиш с

. Много се зарадвах от новината. Направо ти се възхищавам 

Ще кажа само така
И многооооо се радвам.....!!!

честит първи рожден ден на миа

Ще се радвам да споделяш научени и полезни неща 
Та ще видим как ще наредя деня, определено ще е динамичен, а у дома е к.о.ч.и.н.к.а
Смуси честит празник и на теб ! Бъдете много здрави щастливи 
Дарина също много шава през нощта винаги е намирам в обратната посока как го прави и то с чувал не знам