Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 253
  • 710
  •   1
Отговори
# 600
Nuriii благодаря за информацията  Hug Значи като ходя за пуешко от Ремедиум ще мина и от там  Hug Аз май не съм влизала в това ДМ  newsm78 Даже баба като дойде и след 2 седмици има рожден ден ще се възползвам от нейната лична карта  Party
Много се чудя на децата дето спят завити, само моето шило ли обикаля кошарата на длъж и на шир нощно време  newsm78 То няма завиване, то няма навъртяване. Имало е случаи, в които усещам че се движи и я шпионирам. Сяда в леглото си, обаче явно още спи, после пада като талпа назад и продължава да спи  ooooh! От време на време нацелва дъската  Tired
Днес й правих снимки с дрешките от миналия сезон и на една снимка съм я шракнала ама копие на мама от снимката ми от първия ми рожден ден. На мен някой като ми каже, че прилича повече на ММ, им отговарям, че мислят така, защото не са виждали моите бебшки снимки. Приликата е поразителна  Crazy
BLackKisSs™ последната сватба на която ходихме (те бяха 2 сватби в един и същи ден в Арбанаси и на Етъра  Mr. Green), та последната беше на моя приятелка от ученическите години, с която се виждаме веднъж на 2 години, ама сме си близки, та на тях им дадохме пари в плик, както на останалите, но понеже ми е близак, не можах да преживея, че няма да й остане спомен от мен от сватбените й подаръци и й подарих рамка за снимка. Обаче не че исках да й подаря такова, просто влязох в едно фото да си вадя европейска здравна карта, че щяхме да ходим във Венеция и видях една рамка като картина, много красива, за закачане на стена с място за 2 снимки. Купих я за тях, тя беше на символична цена. После за годишнината ни, купих същата и за нас  Party
Мисълта ми беше, че ако нещо ти хрумне ей така спонтанно, може да им подариш, иначе мисля, че парите са си напълно достатъчни. На нашата сватба, почти всички ни дадоха пликове. Направи ми много приятно впечатление, че една от приятелките ми ни даде плик, на който пишеше имената ни и датата на сватбата и беше много красиво украсен. Според мен дребните жестове са най-важни  Grinning Сетих се! Може да им подарите фотокнига, не с ваучер ами направо от сайта, че то ще им трябва много време да изберат снимки и т.н. Може да погледнеш ето тук piksi.bg
Смуси не сме ходили на изследвания, то в тоя стуууууд сама с количката не тръгвам до лабораторията, оставихме за понеделник. Вече спрях да я тероря да яде, давам като почне да ме преследва и да ми се моли. Днес се беше навряла между краката ми, докато миех чинии и ми хленчеше ам ам ам. Викам ам ам, ама си измамница и пак ще ме мотаеш, ама тя продължава. Накрая седна и си хапна  Grinning
Marsy хоп троп - приспах Яна, писна ми от диетите и си отворих и аз една биричка - 1 литър  Mr. Green  cheers Наздраве! И аз почвам да си денся, само да купя още чифт завеси, че нашите икейските не покриват вратата на балкона, а може някой маниак с бинокъл да шпионира от отсрещният блок  Mr. Green Не че ми пука, ама ММ се дразни като се разхождам по монокини из апартамента  Blush Днес пуснах на Яна някои мои любими танцувални песнички и подрусахме дупетата  hahaha
Цветята са на терасата и аз си мислих как ще ги опазя и дали ще го опазя или ще ги прежаля. Книгите ги събрах в един кашон и ги затворих в килера. Ама тя навсякъде стига вече  ooooh! Днес си позна пелената в пералнята, полопа по вратата и почна да върти копчето  Tired Скоро може и да си пусне прането без прах за пране, ами да взема да сипя малко вътре поне да не върти напразно пералнята  Mr. Green Аз мисля по-нататък да монтираме рафтове на стената, за да си спасявам нещата. Сега ще си взема бюро да си спася лаптопа  Grinning

# 601
Ей,момичета,благодаря ви ужасно много! Heart Eyes HugСтрашно много ме зарадвахте....Ние наистина се бяхме отказали от идеята за трето дете на този етап,но ето че нещата се случват,когато най-малко очакваш. Simple SmileНо ние сме щастливи и няма да го върнем,искахме си трето детенце така или иначе,а и като че ли на мен ми е добре като са с малка разлика.Ясно,че ще е трудно,но съм готова да поема отговорността и предизвикателството да съм майка на три деца. Simple Smile

Качила съм ви едни много рошави снимки на Алина в албумчето Mr. Green

Анбибиан,много ти благодаря за рецептите. HugРеших да правя рецептата с треската,царевицата,граха и картофа.Само че няма да пасирам много,съвсем лекичко и ще сложа и малко сухар вътре,че няма да се наяде иначе. LaughingЩе чакам снимка на Яна с роклята,сигурна съм,че е прекрасна! Heart Eyes

Дим да ме няма е голям хит и при нас LaughingИ Боян,и Алина я обожават LaughingИ всички деца й се кефят общо взето на тая песен,а мен вече ужасно много ме дразни Grinning

Оле,Рени,одеве си мислих да ти предложа нещо за подарък и сега направо изключих ooooh!Охххх.....Ааа,сетих се.Щях да ти предложа някаква икона да им вземеш или да им гравираш нещо на кристална фигурка.Погледни в snimkitevi,там имаше интересни неща.

Сийн,по кое сериалче сте се зарибили? Rolling Eyes Laughing

Ауу,Алексис,много ти благодаря за комплиментите Hug Hug Hug

Марси,освен да ги вдигнеш на високо,друго решение няма.Моите цветя много пострадаха първо от Боян,после Алина ги довърши,та половината измряха и вече почти няма цветя вкъщи. Confused

Изчезвам,че ми се спи.Лека нощ Hug

# 602
  • Нейде из лудите гори...
От кога се каня да лягам, но влязох да разглеждам албума и то не кой да е албум, а на новородените бебета, които вече стават на по годинка. Така мило ми стана... какви шушулки са били, а сега човечета  Heart Eyes Heart Eyes
Съни, няма лесно в тоя живот, а и щом сега се случва, значи сега е било времето. Като поотраснат може и да увеличите бройката  Wink Трябва да се раждат българчета и шапка ви свалям , че така добре сте се захванали с тая работа с твоя мъж  omm  Али има страхооотна прическа  Heart Eyes
Анбибиан наздраве  cheers Ая пък се опитва да пусне печката. Стига точно до копчетата й , а  ние не се сетихме по-рано да я вградим високо  ooooh!  ама така ще е , само да не отваря всичко е наред. Иначе аз всеки ден пълня главицата бебешка с какви ли не мои си музики , освен нейните, които понякога яко ми втръсват, ама детето се кефи  Mr. Green Много ми е смешна като започне да прикляка или пък да мята глава  Mr. Green

Изчезвам момичета, че сигурно ви втръснах да ме гледате през пост.
Спокойна вечер

# 603
Почерпете се скромно за моя 30-ти рожден ден с шампанско, трюфели и една любима песен  #Silly И да взема да лягам, че утре (т.е. днес) ще има много емоции, надявам се  Party

Честит рожден ден и на астралната ми близначка, Миа  Heart Eyes

# 604
  • Куциндрел
Добро утро.
Честита първа годинка на Миа. Hug Hug Hug
Честита 30-та годинка на Анбибиан.   bouquet  bouquet  bouquet

Съни, чудесна новина. Дано скоро се похвалиш, че в теб живее мъничко човече. Hug Hug Hug
Масри, единственото, което се сещам за риба е рибена супа. Вариш рибата, обезкостяваш я, прецеждаш бульона и слагаш да се сварят зеленчуците. Подправката за супата е девисил (лющян).

Снощи маминият сладък 3 часа будува, от 00:00 до 03:00. Вече има пробили горни 2 зъба. Явно е на усилен зъборастеж. Сега той си доспива, а мен ме събуди ДК. Crazy
За спането, Йоан спи в чувалче. В горещините беше само по памперс в чувала, сега вече му слагам памучно гащеризонче и после го пъхам в чувалчето.

Изчезвам да приготвям закуска на маймунчо.
Лек ден ви желая. Hug

# 605
~Честит рожден ден на Миа . Смуси пожелавам ви детенцето ви е да е здравичко и да расте много щастливо  Hug Прегръщам те.

Анбибиан честит рожден ден  newsm51 Пожелавам ти здраве, за да можеш да се радваш пълноценно на живота и семейството си, парици, за да ти е по-спокойно, любов и много приключения.  Hug Мерси за почерпката и поздрава, Айчето много се изкефи, замята макарони навсякъде  Mr. Green Mr. Green

Аз до сега се занимавах да отменям поръчки на майка ми ... поръчала яке на Ая - розово с пандела и козина по ръкавите и качулката  Sick Добре, че ми каза кое е и имах време да го сменя  Whistling
Хайде Ая си изяде закуската отиваме на разходка  Mr. Green

# 606
Честит рожден ден на малката МИа! Да е все така хубава, засмяна и да радва мама и тати!  newsm59  newsm38

Анбибиан, честит рожден ден и на теб! Да си все така хубава и засмяна и ти, много хубави моменти и много радост и щастие ти желая!   newsm59  newsm67

# 607
  • Някъде там
 Добро утро милички  Hug
 Честит рожден ден на сладката Миа!! Бъди жива и здрава!Нека детсвото ти да бъде изпълнено с много усмивки, с много веселие и много щастие   bigdance2 nbirthday  ura. Честит празник и на теб Смуси   bouquet
 Анбибиян Честит юбилей мила!!! Пожелавам ти да си много здрава, все така обичана и много щастлива.  newsm59 Tada  bigdance2. Дано скоро и ти да се похвалиш с  preggo   bouquet  bdbaloni
 Съни Ти си мама героиня  bouquet. Много се зарадвах от новината. Направо ти се възхищавам  newsm20
 Ех дано само такива хубави новини да се срещат в нашия форум.  Hug
 Лек ден на всички!

# 608
  • Sofia
Честита 1-ва годинка на Симеон и Миа! Растете здрави, мили дечица, весели, игриви и безгрижни. Радвайте с усмивките си всички около вас и не спирайте да откривате новите неща в живота...!  nbirthday  nbirthday

Анбибиян, честит 30-ри рожден ден! Навлизаш в една прекрасна възраст, нека за теб бъде най-прекрасната...!  bdbaloni

Сънииии, усмихна деня ми...  Grinning Grinning Grinning Ще кажа само така  newsm10 newsm10 newsm10 И многооооо се радвам.....!!!  Hug  Hug  Hug

Нещо тези дни хич не мога да се организирам и съм пропуснала доста от написаното. Отивам да гледам снимки, че все не стигам до там.
А за спането - Елиза спи с боди с дълъг ръкав и долнище на пижамка с дълги крачоли, боси крачета, завита с тънка пелена, на отворена балконска врата.

И честито прохождане на всички пристъпващи вече самички сладурчета!  Laughing

# 609
  • София
Честит Първи Рожден ден на Миа! Смуси, честит празник и на теб! Пожелавам й да е много здрава, да ви изненадва непрекъснато, все с хубави неща, и прекрасно и безгрижно детство изпълнено със смях и веселие!

Анбибиян, Честит Рожден ден и на теб! Да си много здрава, щастлива и обичана!И скоро ти пожелавам да направите Яна кака Hug

Момичета, да ви споделя, че се записах на курс за обучение по Монтесори метод и много се вълнувам  Blush

# 610
  честит първи рожден ден на миа  newsm38 newsm59

честит рожден ден на анбибиан  nbirthday  party023

съни снощи като те прочетох и съвсем забравих да ти кажа за сините сливи.аз като имам пресен плод го слагам в робота я с бисквитки 2-3 или със сухарче и то става като каша и така ивко си яде за следобедна закуска.
а днес взаимствах идеята на Петкова и направий кютенца на ивко. смлях свинско месце със жълтък,сухарче и магданоз,омзах със зехтин и направих малки кюфтенца.да видим колко ще ги яде.
ставам сега ,че чакам бъдещата булка да ми дойде на гости  lalalala

# 611
Ендира, браво ! Направо ти се чудя как се справяш сама с двамата малчугани, че и на курс да се запишеш. И аз имам желание да изкарам такъв курс, но определено не знам кога ще му дойде времето, може би след университета  Whistling Ще се радвам да споделяш научени и полезни неща  Hug
Аз чакам кухнята, после имам да се виждам с две познати  поотделно  Crazy Та ще видим как ще наредя деня, определено ще е динамичен, а у дома е к.о.ч.и.н.к.а  Blush
Моето дете преди сън пак се изходи, явно добре действа кухнята на коремчето, поуспокоих се  Mr. Green
Анбибиан купи ли си Стийм мопа, за който се чудеше преди време?
бай бай

# 612
Това нещо ме потресе http://petel.bg/GLAD--MIZERIYA--NEDOIMAK--VARNENKA-PRISPIVA-TRIZ … -ZA-HRANA-__21997
Съжалявам , че трябва с това да започна поста си обаче съм шокирана от една страна , от друга това се среща навсякъде има и по тежки случай питам се обаче тази жена има ли родители , къде е бащата на децата те не са дошли от въздуха и в крайна сметка ако някой иска може да помогне аз също ще видя с какво мога да помогна .

Честит рожден ден на Миа   bouquet Смуси честит празник и на теб ! Бъдете много здрави щастливи  Hug

Анбибиан Честит празник и на теб   bouquet Дарина също много шава през нощта винаги е намирам в обратната посока как го прави и то с чувал не знам  Mr. Green

Ставам да чистя до като още спи Дарето и после ако не завали на разходка

# 613
Благодаря на всички за хубавите пожелания и милите думи   bouquet
Марси не го кипух стийм-мопа, после мислех да си купувам прахосмукачка от тези дето са прави и на батерия, обаче ходих да ги гледам в Технополис и ми се видя много тежка, пък аз търся нещо дето да ми е удобно и комфортно да чистя с него. Та се отказах и от двете. ММ върши работата вместо мен  Mr. Green Понякога като трябва да обера нещо малко се размечтавам за ръчна прахосмукачка и сега в тази посока са ми мислите, тъкмо и за колата ще върши работа  Wink

# 614
  • София
Здравейте, мили дами!
Честита първа годинка на голямата Миа. Да е здрава, да си хапва добре и да бъде умна и талантлива.
Смуси, не се притеснявай. Аз бях 13 кила в първи клас, пък станах голям дзвер.
Честити и 29 +1 годинки на Анбибиан- щастие, късмет и още едно бебе другата година.
Съни, пази се много, не се преуморявай Hug
Марси, цветята не можахме да ги опазим. Преместихме по- големите саксии в други стаи, по- малките вдигнахме на високо. Ми то мойто диване обърна палмата още на 5 месеца - ни пълзеше тогава, за ходене да не говорим, и пак успя да я катурне. Книгите още не може да ги докопа, освен тази, която чета в момента. С обяснения още не ме разбира, затова го залъгвам с рекламни брошури - да ги къса колкото си иска.
Приятен ден

Общи условия

Активация на акаунт