Ти имаше, мила, някакви колебания дали да е сега, дали да е по-нататък. Ама аз и преди ти казах, че на вас много ще ви отиват три дечица. Дано след 3-4 дни резултатът е такъв какъвто ви се иска на теб с мъжа ти.
Честит рожден ден на Никол, Емил и Калоян, и Симеон! Да растат весели, усмихнати и много здрави! Прекрасни хора да станат, много щастливи да бъдат и винаги да носят радост и гордост на родителите си!

Незнам дали защото мигновено се почувствах като баба, но веднага пожелах да отбия Косара, за да си имам цикъл... пфу. А инак въобще не напиням за скорошни разправии с дамски превръзки, болки в кореми... Поне матката ми похвали, че била мааалка, малка като на момиче
ех тези ултразвуци - как ми вадят наяве същността

Честит празник и на теб, Наде!

чакаме новини 
Чакаме официално да се похвалиш
Много се развълнувах и аз като прочетох 

То аман наистина от лекари без диагнози...
Милото ми пате е пребито
Инъче и аз не мога да го трая,ама какво да се прави... Ние бяхме насватба преди седмица,две,сега на 6.10 пак сме, и даваме парички,в хубав плик и така..
Друго и аз не мога да измисля,ама не съм се и затормозила
Аз се замислих онзи ден като каза, че ти е поспапиво да не би да си бременна, ама реших да си затрая, защото знам, че се бяхте отказали и да не подклаждам само стари огньове, пък то...
Браво, много се радвам! Ако всички хора бяха такива всеотдайни родители и си гледаха с такава любов децата, света щеше да е много по-добро място! А като се замисля, че си само с година по-голяма от мен, а колко си оправна! 

Колкото и да обеснявам са голяма атракция
А ако се случи да докопа книга -къса листи
Нямам високи рафтове , където да ги спася
!

Чакаме официално потвърждение.

Първо да кажа , че днес Дарина беше ужасно кисела , мрънкаща , не искаше да спи яденето и то взе да куча абе направо трагедия и това след като снощи си спретнахме малък купон с приятели у нас и аз реших да си пийна 
иначе те признавам , че си от търсачите на силни усещания 
ЧЕСТИТА ПОСЛЕДНА МЕСЕЧИНКА НА ДРУГИТЕ

Човек предполага, господ разполага! Лека и прекрасна от мен

Препоръчани теми