Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 258
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
Яна гледа Осо, така ще допиша рецептите  Laughing
Ястие от риба и кашкавал - картофи, праз лук, печурки, риба треска. Всичко се вари и когато стане готово се добавя настъргания кашкавал. Аз бих довабива една след като съм пасирала.
Риба по креолски - целина, червени чушки, ориз, риба треска - отново всичко се вари.
Има и още няколко рецепти, но са в раздела за по-големите деца.
Съни, каква риба мислиш да й въведеш първо?
Аз купих пюрета на Бейбилов и нагласих едно за утре да я пробвам. В него има картофи, броколи, лук и ориз.
Дразня се на пюретата на Хип, където пише дълбоководна риба, обаче не пише каква, затова не ги купувам.
Брей Дим да ме няма много се хареса на Яна как пък не съм се сетила по-рано  Mr. Green
Почна да партнира на Печенката в пърденето с уста  Joy

# 586
  • Варна
Честит Рожден Ден на Сами! Да расте живо, здраво и будно дете! Честит  празник и на Наденцето!!!  bouquet

Съни, Съни....... ЧЕСТИТО-о-о-о-о-!!!!

Ех ,тази торта......чак ми се прияде. Зелдичке, браво бе! Другия път и аз ще се наредя  Wink

# 587
Ехаааааа, Сънииии  Hug Hug Ти имаше, мила, някакви колебания дали да е сега, дали да е по-нататък. Ама аз и преди ти казах, че на вас много ще ви отиват три дечица. Дано след 3-4 дни резултатът е такъв какъвто ви се иска на теб с мъжа ти.  Hug
Аз съм бая ангажирана тези дни ама викам поне да се организирам да честитя рожденните дни на порастналите ни сладкиши. Та така:
 newsm59Честит рожден ден на Никол, Емил и Калоян, и Симеон! Да растат весели, усмихнати и много здрави! Прекрасни хора да станат, много щастливи да бъдат и винаги да носят радост и гордост на родителите си! newsm59

# 588
Айайайа ай ай ай аррррииииивааа момиче! Честито Съни! Много се радвам за вас!
Анбибиан
  В ДМ на Славейков имат месна добавка телешко... към днешна дата са добре заредени.

Честит рожден ден на Никол, Емил Калоян и Симеон! За милите рожденичета много веселие, а за всички останали най-прекрасен празник! Simple Smile

Косара спи все още с боди къс ръкав и засега е с чаршаф, в/у който мятам едно памучно одеалце в напредналата фаза на нощта. По натам мисля или да я слагам в чувал (малко вероятно) или просто ще сменя бодито с такова с дълъг ръкав и клинче. Крачетата ще оставя босички.

Честита месечинка и на тройката от 13-ти - Йоан, Самуил и Стела!
днес на мен пък всички сметки в магазини са ми 13 лева и стотинки Grinning

Аз бях на гинеколог.... Ауу как ме нареди тази жена. Нищо страшно, но тъй като аз цикъл не съм имала от 2009-та (или съм бременна или кърмя) ми вика, че лигавиците на влагалището ми били като на жена в менопауза Grinning Grinning Grinning Незнам дали защото мигновено се почувствах като баба, но веднага пожелах да отбия Косара, за да си имам цикъл... пфу. А инак въобще не напиням за скорошни разправии с дамски превръзки, болки в кореми... Поне матката ми похвали, че била мааалка, малка като на момиче Grinning Grinning ех тези ултразвуци - как ми вадят наяве същността Grinning Grinning Grinning

Смуси сподели как мина прегледа при ендокринолога? Все забравям да ти кажа, че щом лази Миа няма въобще нужда от притеснение. Сузи проходи на година и 3 месеца. До година и половина се води нормата! Стискам палци всичко да е наред... милата душичка бая прегледи и се насъбраха...

бай бай

# 589
Здравейте, момичета!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМЕОН!!! newsm59Честит празник и на теб, Наде!  bouquet Hug
Съни- Мноооого се радвам на прекрасната новина от теб!!! Hug Hug Hug
Смуси- как мина прегледът на Миа?
Моето малко човече днес е мноого активно. Към  18 часа хапна кифличка с кисело мляко и после няколко парченца круша, дивя в хола, лази като войник, държа се за масата, за дивана, но след час и половина игра се умори и сега спи. По някое време ще се събуди и ще и дам ляко да пие , мислех някяква твърда храна да и дам, ама не я знам кога ще се събуди и ще е кисела и ми се струва, че мялкото ще е по-добрият вариант.

# 590
Привет!   bouquet
аз колкото развълнувана влезнах да ви пиша,като прочетох новините от съни направооооооо,много много се радвам. и аз знам,че на тест за бременност има ли 2ра бледа чета значи има защо да са две. EFP чакаме новини   bouquet

пък аз влезнах да ви споделя ,развълнувана съм (освен заради съни) ,защото една моя приятелка ме покани на сватба ей сега на 29.09 и днес избирах тоалети,в събота ще търся обувки,оговарях кръстницата на ивко да го гледат и така,,,, въпрос какъв подарък да подарим.бременна е в 5ти месец,мисля в красив плик парици да сложа с пожелание,но само плик???? нещо друго в комбинация какво може да стане.дайте предложения и идеи,приемам всичко..че съм мн скарана с избирането на подарък,а и с нея сме близки ама мъжа и съм го виждала всичко на всичко 3 пъти...

ох ,айде ставам,че вълненият ми дойдоха в повече..айде съни,чакамеее официално да се похвалиш   bouquet

# 591
Съни, Hug много се радвам за вас! Как така се решихте бързо бързо...много ще ви отива!

Ние не отидохме на лекаря, защото ви омръзна от лекари без конкретна диагноза. Явно ще си е комар Миа.

Анбибиан, направихте ли изследванията?

# 592
  • Пловдив
Съниии,много,много се радвам за вас  Hug Hug Hug Чакаме официално да се похвалиш  Heart Eyes Много се развълнувах и аз като прочетох  Heart Eyes
За спането- ние спим по боди с къс ръкав или пижамка късо панталонче с късо ръкавче и на отворен прозорец,завивам го с олекотена завивка,но постоянно е отвит  Peace
Смуси,сигурна съм,че Миа е едно прекрасно здрааво комарче  Mr. Green  Hug То аман наистина от лекари без диагнози...
Нашата цицина още повече посиня,даже полилавя Tired Милото ми пате е пребито  Mr. Green
Блекче, и Благовест е голямфен на гъми беър-а,може даоткрадна одеята за беър парти  BlushИнъче и аз не мога да го трая,ама какво да се прави... Ние бяхме насватба преди седмица,две,сега на 6.10 пак сме, и даваме парички,в хубав плик и така..  Peace Друго и аз не мога да измисля,ама не съм се и затормозила  Mr. Green Щом е бременна може вместо букет да ваемш някоя плюшена играчка  Rolling Eyes
Айде лека нощ,че отивам с Мм да гледамее дно сериалче,че много сме се зарибили  Mr. Green

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 21:33 от Seengirl

# 593
Честит рожден ден на Сами и от нас с Дани!!! newsm59 Честит най-голям празник и на мама Наде!  bouquetЖелаем безоблачно детство и много весели дни на Сами!

# 594
Леле, Съни, ще се пръсна аз от кеф, пък за вас не знам.  Hug Hug Hug newsm51 Аз се замислих онзи ден като каза, че ти е поспапиво да не би да си бременна, ама реших да си затрая, защото знам, че се бяхте отказали и да не подклаждам само стари огньове, пък то...  preggo Браво, много се радвам! Ако всички хора бяха такива всеотдайни родители и си гледаха с такава любов децата, света щеше да е много по-добро място! А като се замисля, че си само с година по-голяма от мен, а колко си оправна! Hug
 Светльо спи по боди с къс ръкав и с къси гащи, ама сега му облякох долнището на пижамката, защото е постоянно отвит и ми писна да ставам по 10 пъти! Crossing Arms
 Смуси, да ти кажа да не се притесняваш-ще съм поредната,но все пак и аз мисля, че Миа си е здравичка. Ще си изправи, ще си проходи и ще забравите за всички притеснения!  Hug
 Ох, днес дребсъна хапна, ама с 300 зора. Давах му от ДК, че съм насъбрала 3 манджи, понеже той не иска да ги яде. Първо му предложих спанак, после телешко и накрая леща. Не ги отрази. Отворих си една консерва с царевица и веднага ме налази. И накрая си изяде лещата като слагах на всяка лъжичка по 2-3 зрънца царевица... Laughing Laughing Докъде я докарахме.... Joy
 Хайде лека нощ от мен, аз отивам да се къпя и да лягам, пък дано да няма пак среднощни магарии! Praynig

# 595
  • Нейде из лудите гори...
Хоп троп и наздраве. Изпратих си сестричката, детенце спи и отворих една биричка  Mr. Green
Съни, в тази възраст май всички деца взимат чуждите играчки, че и по-нататък ... нямам опит, ама така си мисля, като гледам нашите бебета как все чуждите играчки взимат  Mr. Green Днес чак си тръгнахме с незаменимото шише на Стела  Mr. Green Още ме държи радостта, с която ме изпълни по-рано днес  Hug Hug
Анбибиан, и аз съм много смешна на Ая като се разтанцувам, ама го правя често, хем детето да е щастливо, хем мама да се движи , при мен има резултат, определено килата тръгнаха надоле  Peace
Смуси, добре сте направили , че сте го пропуснали поредния преглед. Миа щом пълзи не виждам повод за притеснение. А това , че е 5 кила... ами толкова си е момичето, елегантна мадама  Flutter
За спането чак се притесних като ви четох и облякох Айчето тази нощ, но тя като заспа я пипнах , че се е потнала и май ще продължавам по старо му, а именно по боди с къс ръкав, докато спи без мен е на климатик, който не духа в нея и е на 24-25 градуса, като легна отварям прозореца, но хладно става чак сутринта и тогава го затварям. Не я завивам - не понася, също като родителите си  Mr. Green Може би само бодито ще стане с дълго ръкавче  Rolling Eyes за сега. 
Чудя се да се похваля ли... но нека го приемем само като споделяне. От вчера (от както ядем манджи) Айчето 2 пъти се изходи. И днес кухнята беше наполовина, че и малко повече изядена. Доволна съм.

Как пазите цветята и книгите ? Моите цветя постоянно се ровят и късат  Cry Колкото и да обеснявам са голяма атракция  ooooh! А ако се случи да докопа книга -къса листи  Cry Нямам високи рафтове , където да ги спася  Tired

# 596
Честит рожден ден на Симеон и честит празник на мама Наде   bouquet!
Да ви е живо и здраво детенцето, да расте много слънчево и лъчезарно, да има безгрижно детство!

Съни  Hug  Hug  Hug
Новината е чудесна! Много, много се радвам. Сигурна бях, че във вашето семейство (по три деца и ти, и твоя мъж) беше въпрос на време  Peace Чакаме официално потвърждение.

Ние не отидохме на лекаря, защото ви омръзна от лекари без конкретна диагноза. Явно ще си е комар Миа.
Смуси, голяма одисея с тези лекари. Разбирам те напълно с това постоянно ходене по прегледи и само някакви догадки. А вие направихте ли онези скъпите изследвания, спомням си, че се беше оплаквала от лабораторията.

И какво каката ще гледа малките, а мама на пътешествие.  Mr. Green
Нямам нищо против и те да са с мен, но мисля че бая ще трябва да почакам докато децата ми бъдат готови да извървят 800 км  Mr. Green Та най-вероятно тати ще ги гледа, а мама ще почива  Whistling Whistling

Хехе,
Явно сме на една вълна. С една друга мама тук също се бяхме размечтали за Ел камино. Много примамливо. За целите 800 не знам, но поне за последните 100... Четох, че и те също "имат ефект"

Марси, ако се изолирам с книжка в стаята, когато свеки е тук, неминуемо ще доведе невероятен семеен скандал. Между другото днес ми се обажда и ми казва, че ние двете отдааавна не сме се чували. И ми обяснява колко много й липсвал Ивайло. Аз се престорих на глуха  Mr. Green.

За тортите ще поръчам на същата дама като Тони77. Моя колежка също ми ги препоръча, разгледах ги и много ги харесах. Не бих се хванала сама да творя. Нито опит имам, а и не мога да се организирам.

# 597
Ха здравейте най -после и от мен  Grinning Първо да кажа , че днес Дарина беше ужасно кисела , мрънкаща , не искаше да спи яденето и то взе да куча абе направо трагедия и това след като снощи си спретнахме малък купон с приятели у нас и аз реших да си пийна  Embarassed не стига че цял ден съм снощна ами и това дете направо ми спря тока отново ММ е в Пловдив и още го няма та вече съм свършена от всякъде  ooooh!

Съни радвам се много ти си искаш три дечица и това е браво , баравоооо  Hug иначе те признавам , че си от търсачите на силни усещания  Mr. Green тази новина ми вдигна духа умората ми се изпари  Grinning
Марси Дарито спи с пижама с къс ръкав и къси крачоли в летен чувал

и сега ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМИ newsm59  ura  bigdance2  Gift ЧЕСТИТА ПОСЛЕДНА МЕСЕЧИНКА НА ДРУГИТЕ   Mr. Green

Смуси не се впрягай толкова екстра си е детето  Hug

# 598
  • София
Честит Рожден ден на Симеон и тук! Да е много здрав и прекрасно детство му пожелавам!

Съни мила, честито! Знаех си аз  Wink Човек предполага, господ разполага! Лека и прекрасна от мен  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Първият тест, който си направих със Самуил беше с тооолкова бледа черта, че реших, че е отрицателен. Да, ама не  Heart Eyes

За спането, Самуил спи по боди с къс ръкав. Само. Отвит е през цялата нощ, не защото не го завивам, ами просто не търпи завивки и се събужда с рев възмутен, само да усети че го захлупва нещо  Laughing

Смуси, вярвам, че с Миа всичко е наред, достатъчно се находихте  и вие по лекари  Hug

# 599
  • Нейде из лудите гори...
Фифи, признават последните 100 пеша или 200 с кон или колело, ама аз съм си авантюрист по душа и последните 100 ми се виждат полвинчата работа  Mr. Green Та някой ден ще отделя месец и нещо на пешеходството  Mr. Green Моето свеки не се обажда от доста време , играем на развален телефон през ММ  Mr. Green А за изолацията, с всички съм така, ако някой не ми понася го игнорирам и тихичко си чакам оттеглянето му , докато се занимавам с нещо приятно  Mr. Green

Много е хубаво пак да се виждат тестове в темата. Ей го на Варол скоро трябва да роди... започва се отново с бременелките... красота  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт