Да ти е жив и здрав, да расте щастливо и да е много послушен, Наде. Честит празник 

Да расте жизнено и здраво момче,да радва много мама и татко 
Живи и здрави да са и много послушни,че мама с трима как се оправя не знам 

За трети път го оставям в леглото при баща му да ида до тоалетна и за трети път пада от леглото..
Бясна съм просто 

А какво става с Уинди
Обещала ми е
Аз мисля да се съберем с майките с дечицата,с които си дружим през деня,пък отделно с най-близките за вечерта
Вкъщи има място така че мисля да спретнем едно бебешко парти

Ще ида да поизчистя,че в нас е кочинка 

(Не, че ще е голяма загуба!
Извадих го, направих си сандвич, ядохме задружно, той потропа на съседите и в 5 благополучно заспа. А милия ми мъж в 5 трябваше да става за работа...
Не знам как ще издържи, ние поне поспахме до 10
Какво му стана на това дете, като вчера за последно спа в 14 ч., от къде тая енергия по това време?!?!
Ще почна и аз да пия АМ, пък дано съм енергична като него!
На всичкото отгоре си разлях и кафето сутринта, а нямаше повече мляко...
. А преди се пръскаше по шевовете от ядене, дано са зъбите и при нас, ами да не вземе да стане злояд като майка си, че не ми се мисли....
Шапка свалям на майките, на които дечицата им не хапват всичко, аз сигурно ще откача!
А 200 гр., и аз мисля, че са добре, при положение, че расте на см. За мен е показателно детето да е спокойно и жизнено. Щом тези фактори са на лице не се притеснявам. 
Ама до декември ще го мисля.

добра идея за тортата. И Лили е влюбена в това зелено човече
.
леле ако има плюшен за рд бих му го купила.
И Яна му се кефи, но сега се кефи повече на Маша и мечока (имаше хавлии на морето, едвам се сдържах
) и Осо. Обаче аз нещо съм се влюбила в оная калинка на Лагуна и май това ще е нашата торта. Тя и роклята ни е червена.
Препоръчани теми