Премери я и я тегли два пъти, кантарът и даде разлика 300 грама някъде на двете тегления, сантиметърът не мисля, че беше сложен правилно. От останалите неща само и измери обиколката на гръдния кош, сигурно за друго не се сети
и това е. Даде направления за кръв и урина, 4е са стандартни за всички деца . Аз я питах променя ли се хранителния режим на детето като стане на 1 годинка? Тя ми мрънка и ми вдига рамене. Питам аз белтък, прясно мляко, свинско месо кога да почна да давам ( не че съм се разбързала, ама нал итрябва да знам) и тя ми каза, че чисто свинско след годинка и половина, ама смесено в супа топчета например с телешко можело вече, прясно мляко можело да и давам и белтък също
Знам, че ако се сменя личен лекар на възрастен не е необходимо да го уведомяваме, но нали става въпрос за дете и се чудя дали новата педиатърка ще има достъп до данните за детето само с трите имена и ЕГН 

Иначе и ние сме 7760, ама сме по-ниски.

От тия 500+ грама храна тя изяде половината. Не съм я мъчила за повече, но то и това си е доста според мен . На вечеря обаче ми направи впечатление , че се заигра със силиконовата си лъжица и взех една метална - с нея така й се услади храната, че чак ме замисли дали да караме с нея 
. Цеца
възползвам мъника докато си играе 

.
.
. Ние с Лили се храним само на музика или реклами. Дим да ме няма вече направо я намразих 

)).
Браво на Ая, добре си хапва 
Аз съм убедена, че Даниел нито го теглят вярно, нито го мерят точно. Ами че той не се спира за секунда.
Метална лъжичка и аз често давам. Обича да блъска с тях по масата...
И какво каката ще гледа малките, а мама на пътешествие.
Всички сме достатъчно разумни да не злоупотребяваме и да избързваме прекомерно, но пък и няма смисъл да чакаме да станат на по 3г.
Торта не съм яла от не помня кога....
А не я ли снима?
И другите също 
и то защото ние го събудихме. Трябва да започна да го будя около 5-6, обаче пък е толкова крииив 

Препоръчани теми