Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 269
  • 710
  •   1
Отговори
# 555
  • Някъде там
anbibian Пробвай  Joy. Дано има ефект. Ама това кълчене на клипа много я вълнува  Joy Joy

# 556
Честит рожден ден на Симеон!    Gift  newsm59

# 557
  • Нейде из лудите гори...
~Честит рожден ден на Сами   bouquet Да ти е жив и здрав, да расте щастливо и да е много послушен, Наде. Честит празник
Горски плодове вече ядем - малини, баща й я води из храстите докато бяхме на планина и ми я връщаше омазана до ушите  Mr. Green Сега й купуваме да хапва от време на време - обожава ги  Heart Eyes
Зелда... как подканваш само с тая торта... Дано успеем да ви видим (че вече ми текат лигите), ама днес сме със сестра ми и не съм сигурна каква ни е програмата  Mr. Green
И какво каката ще гледа малките, а мама на пътешествие.  Mr. Green
Нямам нищо против и те да са с мен, но мисля че бая ще трябва да почакам докато децата ми бъдат готови да извървят 800 км  Mr. Green Та най-вероятно тати ще ги гледа, а мама ще почива  Whistling Whistling
Анбибиан, благодаря за споделения ваучер  Hug

Хайде момичета, хубав ден  Mr. Green

# 558
Ех, дойде и нашия ден ден GrinningДа ни е живо и здраво сладкото момченце и всичко най-най му пожелаваме.Почерпете се  newsm38 за негово здраве! Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания, страхотни сте Hug

Ставам, че бая работа ме чака.

Страхотен дан ви желая Hug

# 559

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМИ !!!  nbirthday  Gift
НАДЕНЦЕ   bouquet

# 560
Marsy не можах да допиша, понеже Яна ме терореше  Laughing Тези не са, същите от които аз съм си купувала фото-книги, но също има софтуер. Не го разгледах добре, но е малко по-дървен от този на пикси, на пръв поглед. Мисля довечера да видя дали ще спретна някоя книга и ако се очертава да стане готова за 3-4 дни, ще купя 1 вачер, но иначе им е много кратък срока, пък аз се туткам, избирам снимки, фонове и т.н.  Grinning

# 561
  • Куциндрел
Честит рожден ден на Сами.

# 562
  • Някъде там
 Честит първи рожден ден на Симеон!!! Да е жив и здрав и все така игрив  newsm59  bigdance2 Tada. Наденце   bouquet   bouquet   bouquet

# 563
  • Пловдив
Честит рожден ден на Симеон  bdbaloni Да расте жизнено и здраво момче,да радва много мама и татко   bouquet
Макар и на патерица,
Честит рожден ден на Емил и Калоян  bdbaloni Живи и здрави да са и много послушни,че мама с трима как се оправя не знам  Mr. Green
Хепи, би хепи  Mr. Green  newsm59
Честити последни месечинки на всички останали  Hug
Ние сме с джонга от сутринта  Tired За трети път го оставям в леглото при баща му да ида до тоалетна и за трети път пада от леглото..  #Cussing out Бясна съм просто  #2gunfire
Зелда,мини към Пловдив с едно парче торта  Mr. Green
Честити ходещи крачета на Юлето и на Косара  Hug
Деси, губиш с енещо ти... Crazy А какво става с Уинди  Rolling Eyes виждали ли сте се? Как са те с Макси?
За тортите - нашата Пепи ще я прави  Crazy Обещала ми е  Mr. Green  Hug Аз мисля да се съберем с майките с дечицата,с които си дружим през деня,пък отделно с най-близките за вечерта  Crazy Вкъщи има място така че мисля да спретнем едно бебешко парти  Mr. Green
Всички болнички бързо да оздравявят  Hug Hug Hug
Оставам ви,момичета,по-късно може пак да се включа  Hug Ще ида да поизчистя,че в нас е кочинка  Mr. Green

# 564
Ха здравейте и от нас   bouquet
(капслока ми претърпя ремонт от ивко и затова пиша с малки букви,извинете ме  Mr. Green )

връщаме се от консултация 10.600кг 79см (+400гр. и +1см за месец).доволна съм.поразпитах педи 'щото и аз малко карам по усет с храните.каза ми до 1,6г да не давам цяло яйце(т.е. и белтък,също и прясно мляко) за горски плодове,ягоди и т.н. също ми каза да поизчакам.
каза ми да давам всеки ден месно пюре,също ,че може да даваме следобед филиййка с масло и кашкавал,рогче,кроасан с масло,или баница само с яйце и сирене обаче. попитах за домашна лютеница-каза ми,че може след годинката,но по малко.

за рожденния ден и аз съм в чуденка къде да се състои,но поне решихме с мм,че тортата ще е гуми беър колкото и смешно да звучи ивко много му се радва. също се радва на графа и дим да ме нняма,ама как да го изтипосам на торта за 1ви рд  Mr. Green
освен това майка ми има рд на 12.10 та май на 11.10 ще празнуваме с дечица тук в хасково,а на 12 ще идем до майкини ми и там ще празнуваме юбилея (50г) на баба и 1та годинка на иви.мисля,че ще се получи супер,дори обмислям да поръчам за майка ми някаква торта за юбилея,но да е на половина някак детска и да сложим свещичка и за ивко.ще видим ...има горе долу месец още ....

зелдаблагородно завиждам на марси и петкова,че са варненки..искам и аз тортааааааа.
момичета много е хубава идеята да отпразнувате рд на всички дечица,толкова искам и аз да бях варненка.

ох,още щях да пиша,но ми изхвърча от мозъка какво...захванала съм се днес с чистене,пране и простоооо незнам още какво ми остана да свърша... hang wash newsm28 1dishes

хайде ставам,после ще дописвамм,като заспи ивко...

# 565
Здравейте!

Честит рожден ден на Емил и Калоян на патерици, както и на Сами! Да са живи и здрави, много весели и усмихнати дечица! newsm38

Хепи, мила, честит рожден ден и на теб с огрооомно закъснение! Ще ме извиняваш, но съм страшно разсеяна и се чудя как не съм си затрила тиквата някъде! ooooh! (Не, че ще е голяма загуба! Mr. Green)

Моя синковец ни побърка нощта. Като почна едно въртене в 2.30, ставах, дадох му бибата, люлях го, друсах го, надолу с главата го обръщах-не и не. Върти се като пумпал. В 4 часа вече не ми издържаха нервите, дадох му мляко, въпреки че не е плакал,изпи го като пич и почна да подскача в кревата! #Crazy Извадих го, направих си сандвич, ядохме задружно, той потропа на съседите и в 5 благополучно заспа. А милия ми мъж в 5 трябваше да става за работа... Crazy Не знам как ще издържи, ние поне поспахме до 10  Sunglasses Какво му стана на това дете, като вчера за последно спа в 14 ч., от къде тая енергия по това време?!?! newsm78 Ще почна и аз да пия АМ, пък дано съм енергична като него! smile3504 На всичкото отгоре си разлях и кафето сутринта, а нямаше повече мляко...  #Cussing out
Анбибиан, и Светльо почна да се мръщи на яденето. Направо ми се изправя косата като знам, че идва време за хранене1 Confused Само попара му дай, бисквити и АМ, но даже и него не го допива. Порциите от ДК ги изяжда до половината и то с помощта на Гъми Беър , рекламата на Фрутели и Мики Маус на Роси Кирилова Sick. А преди се пръскаше по шевовете от ядене, дано са зъбите и при нас, ами да не вземе да стане злояд като майка си, че не ми се мисли.... Banghead  Шапка свалям на майките, на които дечицата им не хапват всичко, аз сигурно ще откача!   bouquetА 200 гр., и аз мисля, че са добре, при положение, че расте на см. За мен е показателно детето да е спокойно и жизнено. Щом тези фактори са на лице не се притеснявам. Hug

Тони, мисля, че не е нужно да уведомяваш старата лична лекарка. Аз на малкия я смених юни и нищо не съм й казвала. Друг е въпроса, че и от този нещо не съм много доволна-изписва едни странни лекарства и все казва, че му няма нищо, пък то му има. newsm78 Ама до декември ще го мисля.

Свинско месо съм давала-нямаше реакции, белтък не съм, ама аз и жълтък не съм давала цяло лято, че ме беше страх в тия жеги, прясно мляко не съм давала, от плодовете цитруси не съм давала, ама той и другите много-много не ги тачи. Confused

До тук станаха 3-ма рожденници на 12-ти другия месец. Mr. Green

Аааа, 4-ма са!  Laughing

Съни, мерси, мила, не трябваше да се занимаваш!  Hug Hug

Хайде аз ставам да оправям, че пода не се вижда от играчки!

# 566
  • Някъде там
за рожденния ден и аз съм в чуденка къде да се състои,но поне решихме с мм,че тортата ще е гуми беър колкото и смешно да звучи ивко много му се радва. също се радва на графа и дим да ме нняма,ама как да го изтипосам на торта за 1ви рд  Mr. Green
  Хахаха  Joy добра идея за тортата. И Лили е влюбена в това зелено човече Mr. Green. Една приятелка работи  в джъмбо и я питах дали нямат вече като играчки гъми беар и тя взе да се смеее и вика ако знаеш колко народ пита ама ги нямаа Simple Smile.

# 567
E♥L♥I♥T♥S♥A   hahaha hahaha леле ако има плюшен за рд бих му го купила.
видях в джъмбо че има парти шапчици,надпис за рд всичко с тоя зелен смешен мечо,та си мисля да купя такива,да са в тон с тортата.ще търся из нета и песничка за рд пак да я пее това ми ти мече...и мисля да сваля негови песнички+ дим да ме няма и това да звучи на празника.да се радва рожденника,и да се тръсне в танц  hahaha Mr. Green

# 568
BLackKisSs™ аз не случайно казах, че тортата на Скайлайн с гуми бер, най-вероятно предизвиква фурор по рождените дни  Wink И Яна му се кефи, но сега се кефи повече на Маша и мечока (имаше хавлии на морето, едвам се сдържах  hahaha) и Осо. Обаче аз нещо съм се влюбила в оная калинка на Лагуна и май това ще е нашата торта. Тя и роклята ни е червена.
О, аз пропуснах да се похваля, че роклята дойде и е супер, ама много воали за гладене бе! Добре, че баба ще е на гости да й връчим ютията  Mr. Green

Плюшен гуми бер, може да пуснат в Джъмбо, нали им е рекламно лице  Mr. Green Ние купихме топка с неговия лик от там  hahaha

# 569
anbibian топка и ние имаме.ама я гризе като ябълка и съм я скрила,като порасне тогава ще я давам.
калинката е много яка,ех ако имах и една мома.... ама за сега ще съм на вълна гуми беър.
имаме пътуване до пловдив тия дни та ще наминем през джмъбо да видим какво има,и какво ше накупим за рд.
оф,ивайло заспа и пазя тишина,а тъкмо бях загряяла  на режим чистене...сега ще ме домързи  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт