леле ако има плюшен за рд бих му го купила.
. Ще има голеееем купон
Голям пек . Уж излязох да си купувам възглавници, а то не успях да намеря празно място за паркиране 40 минути и се отказах. Ще ходим с мъжо след някой друг ден. Та минахме през морската и изпитах удоволствието от тортата на Зелда
Вече се замислям дали да не е тя човека с тортата ни за рождения ден 
Дано Благовест е добре, за пореден път завид за къщата и дворчето
Ще ми се да съм наблизо, че да присъствам на Рдто ще е голям купон на тема Гъми беър 
Ние с Алинка до одеве бяхме навън,голямо тичане беше,не се спря...Не знам какво й става днес,но голямо бутане на децата беше,дърпане на играчки...Колко пъти говорих,обяснявах,давах си й нейните играчки,но не и не...Накрая се ядосах и си тръгнахме.После половин час беше един рев...Но от тук-нататък,като се държи така,няма игри на площадките,аз не отглеждам разбойничка...
Преди малко яде и сега заспа най-сетне,аз минавам да ви видя и изчезвам да оправям вкъщи и да сложа нещо да готвя,ама яко ме е хванал мързела и вече цяла седмица ме държи
Вчера ви писах,че нещо много ми е изморено,мързеливо,сънено,боли ме кръст,глава....и ми стана едно съмнително...Имах един тест вкъщи и реших да го направя,да видя какво ще излезе....И.....имаше втора чертичка,макар че беше доста бледа...Раничко е още,ще изчакам още 3-4 дни и ще пробвам пак тогава.

За хранителния режим какво по-точно питаш?Алина в момента е на 4 хранения дневно.Сега смятам да въвеждам риба,утре ще й правя нещо с рибка,но ще го мисля довечера.Прясно мляко и белтък ще дам по-натътък.Ще ми се да й правя принцеси за закуска,но като че ли е раничко.Свинско май-май ще яде чак на зима.

Тя каква беше,помня,че беше давала линк май,но съм забравила
Аз пролетта като разпитвах за летните чували, не купих, но сега явно ще трябва един по-тънък, че имаме само дебели зимни. Иначе затваряме прозореца и вътре е около 26-27 градуса. На мен, лично ми става студено нощно време и се завивам и с тънко одеялце
При тестовете за бременност няма значение колко е беда втората черта, щом я има значи е положителен. Само при тестовете за овулация се гледа двете черти да са еднакво наситени
Дръж ни в течение, че много се развълнувах 

Май ще трябва да се включвам аз по-често, че на 2-рата минута се задъхах, а как щурмувах по цели нощи дансингите
чудесна новина. Пожелавам бледата черта скоро да е ясно видима.
Толкова много го искате и така ще ви отива.
Дано тази вечер се наспите спокойно. Ние снощи се будихме постоянно, но посуква и заспива. И дали от тия сополки, или зъбки го мъчат още се чудя..
Пак подути венците, много тънко обидчив, ужас... Постоянно мрънкосва.
А аз мисля да мишкувам в кухнята.
Пожелавам му много здраве и безгрижни детски игри. 
Много се радвам за вас. 
Ох, за съжаление идва сезона на настинките. 
Да папка и слушка мама и тати, да расте весело и 
леле , как се решихте на трето дете, знам ,че искахте,но
Олеле браво на теб,аз едва с едно се справям. Хайде дано е сигурно 
Препоръчани теми