Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 265
  • 710
  •   1
Отговори
# 570
Яна не я гризе, обаче не й обръща и внимание, освен ако не седна на пода да играем заедно.
при нас подаръка ще е укокъра, най-сетне го поръчах
и кученцето на фишър прайс от баба
и едни обувки за прохождане помеждудругото  Whistling

# 571
  • Някъде там
 anbibian От къде поръча уокъра?
 Да ви попитам някой пазарувал ли е от този сайт http://babystreet.bg/category/novo.html
E♥L♥I♥T♥S♥A   hahaha hahaha леле ако има плюшен за рд бих му го купила.
видях в джъмбо че има парти шапчици,надпис за рд всичко с тоя зелен смешен мечо,та си мисля да купя такива,да са в тон с тортата.ще търся из нета и песничка за рд пак да я пее това ми ти мече...и мисля да сваля негови песнички+ дим да ме няма и това да звучи на празника.да се радва рожденника,и да се тръсне в танц  hahaha Mr. Green
Joy  Joy  Joy. Ще има голеееем купон Laughing

# 572
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0002MG6ZE/ref=oh_details_o00_s00_i00
Този поръчах, вече е на адреса на превозвача.
Триколката ни дойде. Аз се притеснявах къде ще я съхраняваме до 2г. пък тя се оказа в много компактен кашон  Party

# 573
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте отново, преди малко се прибрахме и докато влезем в апартамента Ая и леля й се трупясаха, а аз  май слънчасах докато простирам на терасата  Whistling Голям пек . Уж излязох да си купувам възглавници, а то не успях да намеря празно място за паркиране 40 минути и се отказах. Ще ходим с мъжо след някой друг ден. Та минахме през морската и изпитах удоволствието от тортата на Зелда   chef Вече се замислям дали да не е тя човека с тортата ни за рождения ден  Mr. Green Mr. Green
Последно като бях в Jumbo имаше цял щанд с тетрадки, моливи, раници и всякакви ученически неща с Гъми Беър , ама за деца като нашите нищо. Ая също му е фенка, но аз хич не го тача - дразни ме, но гледам да не я ощетявам от кефа и съм сложила песничката да се пуска, когато татко й звъня - така й е двойна радост  Mr. Green
Анбибиан чак сега погледнах до кога е срока и сигурно ще пропуснем точно тая оферта, благодаря все пак, ще очаквам да споделяш и за напред  Wink
Сийн, такива са мъжете. Както уж гледат бебето, така се отплесват и нищо не виждат. Имам чувството , че ММ се изключва понякога  ooooh! Дано Благовест е добре, за пореден път завид за къщата и дворчето  Mr. Green
Блекче, чудесни мерки , браво на юнака ти - много добре расте  Hug Ще ми се да съм наблизо, че да присъствам на Рдто ще е голям купон на тема Гъми беър  Joy

Момичета споделете как спят бебетата? Облечени,завити, на отворено/затворено? От кога се каня да ви питам и все ми хвръква птичето по някое време  Whistling

# 574
Здравейте,момичета! HugНие с Алинка до одеве бяхме навън,голямо тичане беше,не се спря...Не знам какво й става днес,но голямо бутане на децата беше,дърпане на играчки...Колко пъти говорих,обяснявах,давах си й нейните играчки,но не и не...Накрая се ядосах и си тръгнахме.После половин час беше един рев...Но от тук-нататък,като се държи така,няма игри на площадките,аз не отглеждам разбойничка... Crossing ArmsПреди малко яде и сега заспа най-сетне,аз минавам да ви видя и изчезвам да оправям вкъщи и да сложа нещо да готвя,ама яко ме е хванал мързела и вече цяла седмица ме държи Confused
Искам да ви кажа нещо,пък да видим къде ще му излезе края:
Скрит текст:
Ние май-май ще имаме бебе GrinningВчера ви писах,че нещо много ми е изморено,мързеливо,сънено,боли ме кръст,глава....и ми стана едно съмнително...Имах един тест вкъщи и реших да го направя,да видя какво ще излезе....И.....имаше втора чертичка,макар че беше доста бледа...Раничко е още,ще изчакам още 3-4 дни и ще пробвам пак тогава.

Честит първи рожден ден на Сами!Расти здрав, усмихнат, палав и игрив!Бъди орисан с приказно детство и много верни приятелчета!Нека днешният ден донесе на твоето личице много усмивки и бъдеш затрупан с много пораръци!

Някой има ли идея какво да направя на Алина със сини сливи? Rolling EyesНищо не ми хрумва...Иначе й ги беля и си ги яде с кеф,ама исках да й направя някакво кремче или нещо такова за следобедна закуска...

Честити последни месечинки малко на патерици на Йоан,Самуил,Стела и Светльо! Hug

Тони,страшна педиатърка... Twisted EvilНадявам се да успееш да я изтърпиш,докато я смениш.Не й обръщай особено голямо внимание,не се ядосвай! HugЗа хранителния режим какво по-точно питаш?Алина в момента е на 4 хранения дневно.Сега смятам да въвеждам риба,утре ще й правя нещо с рибка,но ще го мисля довечера.Прясно мляко и белтък ще дам по-натътък.Ще ми се да й правя принцеси за закуска,но като че ли е раничко.Свинско май-май ще яде чак на зима.

Елица,ами да,празнувахме го,но само вкъщи със семейството и две приятелски семейства.

Рени,браво на Ивайло,страхотни мерки си има детето Hug

Алексис,може зъби да го мъчат. Rolling EyesДано тази нощ да спите спокойно. Hug

Анбибан,айде,честита ви рокля GrinningТя каква беше,помня,че беше давала линк май,но съм забравила Confused

За спането-Марси,Алина спи с пижама с дълъг ръкав,отдоло е с боди тип потник,завивам я с олекотена завивка,спим на отворено още.Нощем си е хладно,но на нея така й е добре,нито се поти,нито й е студено,нормално си й е.Ама скоро май ще почнем и на затворено да спим...

Толкова от мен,изчезвам да оправям вкъщи и да готвя,че след малко ще се събуди това диване...

# 575
  • Нейде из лудите гори...
Sunny от вчера ме караш да се включвам от никъде в темата. Ама страхотна новина  Hug Дано след 3-4 дни чертичката да не е толкова бледа...  Hug Hug

# 576
  • Vaudreuil Canada
Честит Първи Рожден Ден на Сами!

Съни  Hug

Честито и на проходилите крачета - май им изтървах бройката  Heart Eyes

# 577
Ах, Сънииииии HugИ на мен ми беше адски бледа, едва забележима черти
ката навремето... Е, сега бледата чертичка скоро ще навърши годинка Joy

# 578
  • София
За спането-Ани спи почти през цялата нощ отвита,не търпи завивки това ми ти дете,също като кака си.Сега захладня времето през нощта,затова я обличам с боди с дълъг ръкав,надолу с панталонки до под коляното,и от 2 дни я мушкам в едно тънко чувалче,което много я дразни очевидно и само се мъчи да се освободи от него.ПРеди това я завивах с една тънка памучна пеленка един кат,но тя все си я отвиваше и все едно че по боди си е спяла цяла нощ.Сега поне чувалчето малко я покрива,не знам зимата как ще търпи по-дебелото чувалче,ама ще се мъчим.

Леле,Сънииии,и мен ме накара да се върна и да допиша-много стискам палци да е това,което искаш!Успех!  bouquet

# 579
За спането - Яна спи само по боди, не е завита, защото цяла нощ се гъзурчи и преобръща из леглото и си удря главата в таблата  ooooh! Аз пролетта като разпитвах за летните чували, не купих, но сега явно ще трябва един по-тънък, че имаме само дебели зимни. Иначе затваряме прозореца и вътре е около 26-27 градуса. На мен, лично ми става студено нощно време и се завивам и с тънко одеялце  Mr. Green
Ами Сънииии аз направо ще честитя  Party  Hug Hug Hug При тестовете за бременност няма значение колко е беда втората черта, щом я има значи е положителен. Само при тестовете за овулация се гледа двете черти да са еднакво наситени  Wink Дръж ни в течение, че много се развълнувах  Hug
За сините сливи - майка ми направи компоти без захар. Тя не че ще ги пие и яде така, но мога да й ги меся после с пюретата и соковете  Grinning
Съни, да погледна ли в книгата какви рецепти има с риба?
Роклята й е я облякох, става ама трудно се облича. И бебета ги теторят с тия официални тоалети  Mr. Green По-късно може да кача снимка в албума, ако не забравя с роклята.
Аз ей сега поогледах гардероба и установих, че коледният костюм на Яна й става, но до Коледа ще й е малък, защото теснее на ръчичките. Зимното яке от миналата година направо й лепна, май ще си кара с него, а това за тая зима така като гледам ще остане за следващата  Joy
У дома стана весело. Пуснах някаква музикална тв, която ловим със стайната антена и Яна почна да тръска дупе на хип-хопа, а пък като се включих и аз, почна да ме сочи - да пищи и да се хили  hahaha Май ще трябва да се включвам аз по-често, че на 2-рата минута се задъхах, а как щурмувах по цели нощи дансингите  Whistling

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 16:52 от anbibian

# 580
  • Варна
Съни ,  Hug чудесна новина. Пожелавам бледата черта скоро да е ясно видима.  Wink Толкова много го искате и така ще ви отива.  Laughing

Сега привет!  Mr. Green Даниел спи, а аз чета бабешки лекове за хрема... Да, от вчера сме със сополи, затова днес под карантина се разхождахме - само с мама и баба. Еее отбих се за няколко минути да опитам тортата, ама то може ли човек да устои. И мноооого ми хареса.  Heart Eyes
Зелда , пак да кажа, че беше много вкусна. За тържеството на варненските октомврийчета, ще очакваме включване.   Wink
Гуми беър и на нас ни е любим. Ясно е и всеки знае.  Peace Mr. Green Но чак пък на торта няма да го сложа, или поне не и тази година. Виж догодина като разбира повече ще го оставя сам да си избере.
За спането доскоро спахме с боди къс ръкав и отвити, че не търпим завивки, а от два дни с цяло гащеризонче, без завивка, без боди.  Peace
Алексис ама че приключение сте имали...  ooooh! Дано тази вечер се наспите спокойно. Ние снощи се будихме постоянно, но посуква и заспива. И дали от тия сополки, или зъбки го мъчат още се чудя..  newsm78 Пак подути венците, много тънко обидчив, ужас... Постоянно мрънкосва.
Сега спи.  Heart Eyes А аз мисля да мишкувам в кухнята.  Mr. Green

# 581
Ей,момичета,много ви благодаря Hug Hug Hug

Анбибиан,ако ти се занимава,много ще ми помогнеш.Но ако имаш работа,не се притеснявай,аз ще потърся и в чичо Гугъл Grinning

# 582
Съни едната рецепта е с пъстърва, тиквички и картофи.
Има рецепта с риба треска, картофи, царевица и грах.
И в двете рецепти всичко се вари и се пасира.
Трета рецепта - риба треска, ориз, грах - варят се заедно и после се добавят 2 твърдосварени жълтъка.
Има още поне 1 рецепта в книгата, но Яна ме атакува, ще допиша после  Laughing

# 583
Честит Рожден ден на Сами newsm59 Пожелавам му много здраве и безгрижни детски игри.   ura
Съни, страхотна новинаааааа Hug Много се радвам за вас.  Grinning
Петкова, пожелавам ти бързо оздравяване.  Praynig Ох, за съжаление идва сезона на настинките.  Sad
За спането - все още Дари е по боди с къс ръкав, завита с лек чаршав, но вечер затваряме прозорците. Тъй като захладнява мисля скоро да започна да й обличам пижамка с дълъг ръкав.
Спирам да пиша, че Дари се събужда.

# 584
  • Пловдив
Честит рожден ден на Симеон!!! newsm59 Да папка и слушка мама  и тати, да расте весело и     
щастливо дете!!!

Набързо пак влизам, не съм имала време да ви чета  Embarassed , вече се учим да ходим , ама знаете как е  Crazy
Съни  Hug Hug Hug леле , как се решихте на трето дете, знам ,че искахте,но  Crazy  Олеле браво на теб,аз едва с едно се справям. Хайде дано е сигурно  Hug

Ох, малкия ме дърпа, извинете ме ,че не се вкючвам по темите .Ставам ,че  Crazy
Лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт