Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 251
  • 710
  •   1
Отговори
# 615
 newsm59Честит рожден ден на Миа! Смуси, честит ти празник, мила! Нека малката принцеса има прекрасно и усмихнато детство, да порастне здрава и винаги само успехи да съпътстват жиота й! newsm59

# 616
  • Пловдив
Честит рожден ден на Миа  newsm59 Да расте здраво,усмихнато и безгрижно дете  Hug Hug Hug Смуси  Hug Hug Hug
Анбибиан,честит юбилей  bdbaloni Бъди много щастлива и обичана и скоро да се похвалиш и ти като Съни  Hug Hug Hug
Марси,явно манджички е искало на Айчето коремчето  Mr. Green Дано вече всичко да е ок  Hug И у нас е кочинка,не се притеснявай  Mr. Green Ама това не ми пречи да си хващам парцалите и да не се прибирам  Mr. Green Вчера позамазах горния етаж,днес имах планове за долния,ама надлали  hahaha
Аз имам два бенджамина и Благовест постоянно рови в тях,ама нищо не им е направил  Peace Другите ми цветя все още не ги стига  Grinning

# 617
Привет и от нас!

Анбибиан, честит рожден ден! Всичко най-хубаво, да се обичате с мъжа ти и в най-скоро време да увеличите семейството си! Hug

Честит първи рожден ден на Миа! Да е жива и здрава, усмихната и палава!
Аз успях да се подстрижа днес, че не ми се беше случвало от не знам колко месеца. Цяло лято съм с вързана коса и бях заприличала на чучело. Mr. Green Малкия спа тази нощ, нямаше среднощни забавления! Whistling Бяхме и на консултация, вече е 9500 (+200) и 76 см. Малко се е посмалил от предния месец, че тогава беше 78 см!  Joy Ама така е като не иска да яде!  smile3532

Моя мъж пък вчера си взе книжката най-накрая и като за сефте някакъв тъп бакшиш го ударил отзад. #2gunfire На нашата кола й няма нищо, добре че е теглича, ама на бакшиша номера му се огънал - така е като все бързат... #Cussing out Ама той милия какъв късмет има - първото му шофиране и веднага ПТП, добре че не е бил той виновен!  ooooh!

Марси, моите цветя почти умряха, защото сме с южно изложение и не издържаха на летния пек. Остана ми един кактус, дето не расте и една теменужка. А да, и в кухнята имам две, но те са нависоко и все още не са пострадали! Mr. Green Нооо книгите са голям интерес. Заради книга се обърна от гръб по корем и се научи да се изправя. Надявам се винаги да ги обича!

И при нас копчетата на пералнята и фурната представляват голям интерес. Вече успя да изкърти едно на печката, добре че успяхме да го сложим. А пък веднъж беше завъртял градусите на пералнята на 90  ooooh! добре че видях, че не ми се мисли какви щяха да са последствията. Освен това може сам да си отваря и затваря вратичката и щрака по цял ден, но аз и от преди си имам навик всички ел. уреди да са изключени от контактите! Grinning

Хайде, аз изчезвам, че трябва да готвя и да се борим с яденето. Направо ми се реве вече.... Cry

# 618
  • Варна
Честит Първи Рожден Ден на Сами и Миа!!!Бъдете живи и здрави мили деца!От все сърце ви желая да имате едно истински щастливо и безгрижно детство.

Ани Честит Рожден Ден!Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!

СЪНИ много съм развълнувана от новината, и от сърце се радвам за вас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 619
  • Варна
Честит Рожден Ден на малката голяма Миа! Да е слънчева и засмяна идано късмета да е с нея навсякъде!!!!

Честит Рожден Ден и на Анбибиан! Това е най-хубавата вазраст - наслади и се!

# 620
То се е видяло, че и днес нямада мога да попрочета, май съвсем изпуснах дирите на всичко.
анбибан, мила, честит ти рожден ден! Добре дошла в "клуб 3"  Hug Пожелавам ти да си много-много здрава и щастлива, много обичана...и скоро да ни зарадваш и ти като Съни с две чертички!  Hug

# 621
  • Куциндрел
аз да кажа, че има зимни якета в Чиполиното в Галаксито на 25 лева, в коша за намалени дрехи. Има размери, на Йоан му пасна 96. hahaha Малко му е голямо, но като се има предвид, че ще ходи с дебели блузи под якето, му е тамън.  Mr. Green

# 622
Здравейте,момичета HugБлагодаря ви още веднъж за милите думи и хубавите пожелания HugВдъхвате ми още повече сили и кураж Heart Eyes Hug
Ние с Алина днес излизахме само за малко,че бързах да й правя яденето с риба LaughingАма много ме ядосва това дете,голяма е разбойничка....Повече няма да я водя по площадките,ако продължава така Crossing ArmsКолко пъти говорих,обяснявах и се карах,ама не и не....Еми като не може да играе нормално,ще играе сама ooooh!
Иначе,пюрето с рибата много й хареса.Анбибиан,благодаря ти за рецептата HugАз пасирах съвсем леко,сложих и 2 сухара....и си похапна доста добре,но като че ли не е особено очарована от рибата,малко се мръщи в началото,после започна да си похапва,накрая пак нещо се мръщи,но си го изяде,де Laughing

Честит първи рожден ден на Миа!Нека расте здрава, все така чаровна и усмихната и да бъде обградена от много, много обич!

Анбибиан,честит рожден ден и на теб!Желая ти здраве,щастие,късмет и много,много любов!И дано скоро и да се похвалиш с 2 чертички,хайде,действайте,че да си бременеем пак заедно! Hug nbirthday

Хаха,Марси,много се смях с това яке,особено с "козината" по ръкавите Laughing

Рени,мерси,така ще направя и аз днес за следобедната закуска на Алина.Но ще добавя и още някой-друг плод,освен сливите Grinning

Алексис,честита ти прическа GrinningИ браво на Светльо за хубавите мерки HugИ да яде повече,стига само се е смалял hahahaЧестита книжка на мъжа ти и дано повече няма такива инциденти като вчерашния Confused Praynig

Айде,изчезвам,че трябва да се оправя вкъщи,пералня върти,дрехи трябва да се мятат,да се събрита,да се готви....Уффф Tired

# 623
  • Нейде из лудите гори...
Хайде пак здрасти... ей каква съм редовница като нямам ФБ  Mr. Green Mr. Green
До сега се борих с една зелка  Whistling Мисля, че за първи път ми се налага аз да режа такова чудо... та май ще е и за последен, голяма борба , голям зор, припотих се няколкократно  Whistling ама ММ много обича зеле на фурна, та ще си го посрещна както трябва  Heart Eyes
Днес Айчето няма късмет със съня, сутринта тъкмо заспа и оня от кухнята дойде и звънна на звънеца, въпреки че му бях оставила бележка да почука  #2gunfire Та малката се събуди след 20минути сън, сега пак заспа и аз да режа тая зелка няколко пъти се събуди, та като приключих пак я приспах и дано да поспи, че да не ми е кривичка  Praynig
Иначе и ние днес сме на риба  Mr. Green Не остана очарована, лапа я , дъвче и след малко изплюва Grinning За сметка на това картофчетата поне си ги яде, сега като стане пак ще я пробвам  Laughing
Явно няма да успея да спася цветята , а те така хубаво пораснаха. И моя бенджамин го рови, а едната ми палма направо я къса  Cry Те са големи няма къде да ги кача, а на терасата е такъв пек, че ще ги уморя още по-бързо  Confused
Анбибиан, тежички са, ама аз гледах някакъв стийм моп с приставка за почистване на варовик  Rolling Eyes с функция гладене  Rolling Eyes и какви ли не други неща, за които сега не се сещам, та почнах да му се чудя и от кога се каня да те питам. Благодаря за отговора и весел РД  Tada
Алексис честита прическа, твоя мъж защо е  останал без книжка? Интересно ми е защото нашия татко се почерпи за дъщеря си и го гепнаха... та стоя 10 месеца наказан без книжка до оня ден  Mr. Green

# 624
Марси, не са му я взимали, той сега изкара курсовете. Страхотно начало, няма що! Важното е че не се е стреснал и продължава да си кара, че ми писна все аз да съм шофьор... Crossing Arms А зеле и аз мразя да режа, препотявам се 6 пъти и вече го слагам в робота, пък както се нареже! Crossing Arms

Оф, и аз се чудя за стийм мопа. newsm78 Днес гледах рекламата, че новия можел да му се регулира силата на парата. Май е същия, за който ти си споменала. Аз на стария му се бях наканила, но някой спомена, че остава много мокро след него, а пък ние сме с естествен паркет и се отказах. Та чакам и аз отзиви, че на тия бабки от ТВ-то им нямам много вяра. Laughing

Светльо си изяде обяда без много борба. Praynig И сега щурмува щорите  ooooh! Съни и аз като теб говоря, обяснявам, гледам го в очите, защото четох в една книга, че така трябвало Crazy, а отсреща получавам ръмжене и бръчкане на муцуната!  hahaha Иначе и ние сме така с играчките. Имаме камионче, дето се вози детето, но не му е интересно и взима на другите деца, а те са по-големи и само го бутат и въобще почнах и аз да избягвам площадката. Thinking

# 625
  • Пловдив
 newsm59 Честит първи рожден ден на Миа  Hug Да е здрав, да има незабравимо детство , изпълнено с много смях и игри!

newsm59 Честит рожден ден на  Анбибиан! Да си жива, здрава,щастлива и много обичана!!!

Ние днес пак цял ден обикаляме,първо на кухнята, после с една приятелка насам-натам,сутринта пък чистих и така.Не се спираме много-много.
Гледам си говорите за въртене в легото- ами и Борислав много се върти,ама и от приятелки съм слушала ,че и техните бебета са така.Аз го слагам в чувалче, имам едно от Лидъл, доста е тъничко, все още ми върши работа.За зимата дебело ще купуваме.

Цеца и аз ги гледах тези якета в Чиполино и се чудех дали да взема,накрая купих дънки  Mr. Green ама май трябваше  и яке да вземем,хубави ми се видяха

Това е за сега от мен, ставам,че Борислав се удари на един стол наобяд и сега не смея и за 2 секунди да го оставя.Ох, стана му джонга Sad , а уж го гледах

# 626
  • Пловдив
Калиопа,трябва да съберем двамата юнаци със синините  hahaha hahaha
Съни,забравих одеве да кажа,че гледаме Fringe (Експериментът)  Peace Той ММ го е гледал,ама сега го леда пак с мен  Mr. Green Много ми харесва  Peace
Алексис,честита прическа  Hug Викаш Светльо се смалява,а  Mr. Green Супер мерки имате  Hug
Аз не съм се отчитала след последната консултация - ние сме 9400,74.5 см  Mr. Green

# 627
За стийм мопа - има няколко оферти в сайтовете за колективно и в Метро го имало същия с 50% процента. Нямам представа дали е оригиналния, но от темата за стийм моп, който го е взел каза, че е доволен, но ставал само да миеш пода с него, не събирал космите на котето, както твърди бабата от рекламата.

# 628
  • Нейде из лудите гори...
не събирал космите на котето, както твърди бабата от рекламата.
  smile3532
В последната страничка и ние зазвучахме като бабите от рекламите  hahaha Значи не става, аз парцал си имам  Whistling
Сийн чудесни мерки  Hug
Алексис, честита чисто нова книжка на мъжа ти. Това да му е било първото и последното ПТП  Praynig

Какви са тия жеги пак... sweating Тъкмо се радвах на 20те градуса и днес пак включих климатиците навсякъде.. то не се трае  Crazy

# 629
Ники и Кати, като гледам каква е ситуацията при вас май най-добре ще е да празнувате всичко на един път с две торти, като не е нужно да са огромни. От опит знаеш, че децата като видят тортата се започва едно "торта-торта-торта", не можеш една читава снимка да направиш на рожденника с тортата защото от всякъде се протягат ръчички опитващи да докопат нещо от украсата...и накрая почти никое дете не си изяжда парчето, а горките майки дояждат до колкото могат остатъците на отрочетата си...и пак не малка част от тортата отива в боклука.
Нурииии, честити ви щъпуркащи крачета!
Марси, честита книжка на мъжа ти! Да ви вози често и безаварийно!
анбибан, дано да си върне апетита Яна, че като не яде детето е голяма мъка. 200 гр за тази възраст си е екстра. На ръст сте напълно в нормата, на тегло сте над долната граница, ама то пък не може всички деца да са под калъп и да са по точно 10 кг и 75 см на 1 годинка.
Цеца, Ендира, изпуснах ви месечинките ама честито пък макар и на патеричка!
Тони, тази вашата наистина изглежда малко неадекватна по описаното от теб. Не знам дали се уведомява педиатъра, но може би все пак е хубаво да си вземеш картона и направените изследвания, ама питай новата, тя ще ти каже най-добре.
Зелда, дай таз рецепта за вкусната торта, плиииииз! И на мен така ми се е дояло. На Зори й правех до миналата година с обикновени бисквити натопени в сок от кайсия и крем, който разбърквах в робота от масло, сладко от ягоди и сок от кайсия. Изгежда странна комбинацията, но става много вкусно. Но тортата трябва да поседи 2 дни за да поемат и омекнат бисквитите. Ама нали съм крайно бездарна в кухнята, украсата беше само от посипани зелени кокосови стърготини и готови захарни фигурки-трошизъбки от сладкарницата. Ама пък Зори много се радваше, че си има специална торта за нея, пък и с украса. То едната украса...ама толкоз мога.  Mr. Green
За спането - по жегите беше само по памперс и без да го завивам, сега е по боси с къс ръкав и в тънко чувалче, ама като гледам как падат нощните температури май ще минаваме на боди с дълъг ръкав.
Ставам да правя "пухкава филийка" на Зори, че е гладна и да сваря малко тиква на Грахчолан.

Общи условия

Активация на акаунт