Да расте здраво,усмихнато и безгрижно дете
Смуси

Бъди много щастлива и обичана и скоро да се похвалиш и ти като Съни

И у нас е кочинка,не се притеснявай 
Другите ми цветя все още не ги стига

Бяхме и на консултация, вече е 9500 (+200) и 76 см. Малко се е посмалил от предния месец, че тогава беше 78 см!
Ама така е като не иска да яде! 
На нашата кола й няма нищо, добре че е теглича, ама на бакшиша номера му се огънал - така е като все бързат...
Ама той милия какъв късмет има - първото му шофиране и веднага ПТП, добре че не е бил той виновен! 
добре че видях, че не ми се мисли какви щяха да са последствията. Освен това може сам да си отваря и затваря вратичката и щрака по цял ден, но аз и от преди си имам навик всички ел. уреди да са изключени от контактите! 

Благодаря ви още веднъж за милите думи и хубавите пожелания
Вдъхвате ми още повече сили и кураж

Колко пъти говорих,обяснявах и се карах,ама не и не....Еми като не може да играе нормално,ще играе сама 
Аз пасирах съвсем леко,сложих и 2 сухара....и си похапна доста добре,но като че ли не е особено очарована от рибата,малко се мръщи в началото,после започна да си похапва,накрая пак нещо се мръщи,но си го изяде,де 

И браво на Светльо за хубавите мерки
И да яде повече,стига само се е смалял
Честита книжка на мъжа ти и дано повече няма такива инциденти като вчерашния 
Мисля, че за първи път ми се налага аз да режа такова чудо... та май ще е и за последен, голяма борба , голям зор, припотих се няколкократно
ама ММ много обича зеле на фурна, та ще си го посрещна както трябва 
Та малката се събуди след 20минути сън, сега пак заспа и аз да режа тая зелка няколко пъти се събуди, та като приключих пак я приспах и дано да поспи, че да не ми е кривичка
За сметка на това картофчетата поне си ги яде, сега като стане пак ще я пробвам
Те са големи няма къде да ги кача, а на терасата е такъв пек, че ще ги уморя още по-бързо 
А зеле и аз мразя да режа, препотявам се 6 пъти и вече го слагам в робота, пък както се нареже!
Днес гледах рекламата, че новия можел да му се регулира силата на парата. Май е същия, за който ти си споменала. Аз на стария му се бях наканила, но някой спомена, че остава много мокро след него, а пък ние сме с естествен паркет и се отказах. Та чакам и аз отзиви, че на тия бабки от ТВ-то им нямам много вяра.
И сега щурмува щорите
Съни и аз като теб говоря, обяснявам, гледам го в очите, защото четох в една книга, че така трябвало
, а отсреща получавам ръмжене и бръчкане на муцуната!
Иначе и ние сме така с играчките. Имаме камионче, дето се вози детето, но не му е интересно и взима на другите деца, а те са по-големи и само го бутат и въобще почнах и аз да избягвам площадката.
Честит първи рожден ден на Миа
Да е здрав, да има незабравимо детство , изпълнено с много смях и игри!
Честит рожден ден на Анбибиан! Да си жива, здрава,щастлива и много обичана!!!
, а уж го гледах

Той ММ го е гледал,ама сега го леда пак с мен 
Викаш Светльо се смалява,а 
Значи не става, аз парцал си имам 

Тъкмо се радвах на 20те градуса и днес пак включих климатиците навсякъде.. то не се трае