и 92

Нашето албумче:
Имаме си групичка и във Фейсбук:

В чудо ще се видя отсега съм сигурна.
Нали съм му купила едни обувки на Кларкс и онзи ден му ги пробвам, че му бяха големи и нашия като взе да ги оглежда, дърпа и т.н./
Смятам обаче да започна да му слагам нещо да свиква, че няма начин.
Но искам. Поне веднъж в седмицата, че никога не съм спала по толкова много и и да искам едва ли би могло да ми стане ежедневие.
Не знам кой бил отпуска, кой си счупил ръката и е болничен, а без него не може и така.
Пиши какво сте измислили, че и мен ме касае. Ако не ударя джакпота, най-вероятно до година ще се сблъскаме с детските ясли и градини и ще се чудя и мая. 
Темата е прекрасна.

Ивайло вече е добре,нали?

То нали влияе на хормоните
Не знам в моя случай дали това беше правилния отговор, ама по същата логика и за твоя проблем може да се намести удобно. Дано предположението на твоя АГ за цветна бременност не е вярно.
) Малко да пораснат децата, а и да видим как и къде ще се устроим. А ти не се страхувай, всяка бременност е различна, пък и предвид първата ще се пазиш повече. Пожелавам ти безпроблемна втора бременност, когато му дойде времето
Ще видиш, че притесненията ти са неоснователни.
А филмчето е страхотно, и аз много го харесвам. Ники съвсем случайно си го пуснал от предложенията, докато гледа нещо друго и на другия ден ми обяснява как иска момиченцето с качулката, аз нищо не разбирам - и така всеки ден, докато месец по-късно не зацепих съвсем случайно
А, анбибиан, специално благодаря, беше споделила че ще печеш първо пипера и тогава ще го добавиш в пюрето - така направих днес - сварих картоф с тиквичка и после добавих печен червен пипер и суров лук и пасирах. Много вкусно става, а Стела има лучено дъхче

много бях щастлива.децата са страхотни,чак немога да повярвам,че видях октомврийчета.Със Зелда не успяхме да се видим,но живот и здраве следващия път 

Препоръчани теми