. Столчето за хранене на Фишър прайс, което купихме за Яна от там също беше извадено като мостра и го пробвахме преди да го купим. Пробвахме мострата, а взехме кашон от запечатаните.

Тези сладки костюмчета и аз ги гледах, но им се чудя все. Ние още нямаме тоалет за рождения ден
, нито заведение съм измислила...

, а и към това пийна и 50 милилитра АМ, та мисля добре обядва 
и Дарето падна иначе на вън е държа или за ръка или в каишките още ме е страх да е пусна да ходи сама по площадките , много ме изморява това ходене на пред назад ама няма начин 

и на Ники да е жив и здрав 
Ние бяхме на разходка,децата одеве ядоха и сега спят,а аз минавам да се разпиша,че после да ставам да пооправя и да правя нещо за вечеря и за следобедна закуска...
Накрая изгоних ММ в хола,а ние се гушкахме на спалнята...И през деня е кисела,постоянно ме търси,не дава да я оставям сама,само на ръце или да я водя да ходи,сама не иска-глезотии,а пък ако аз седна....почва се пак с пищенето.
И в количката почти не пожела да стои на разходката,през повечето време я носих на ръце,в същото време,бутам количка,опитвам се да държа Боян под око,но той постоянно пуска дръжката на количката и тича напред...абе голям зор видях 

Дано да й стане!
Ама и комплектчето страшно много ми хареса.Ние имаме подобно от пролетта,ама й е малко на Алина вече.

Да е много здрав,много послушен,все така грижовен и много да ви радва!Весел празник! 
Препоръчани теми