Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 249
  • 710
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Лелееее какви разкошотии видях в албумчето... Колкото повече растат, толкова повече хубавеят тези дечица.  Grinning
Съни, как я сътворихте тази прическа на Алина? Така ми прилича на много по-голяма с многото коса.  Laughing

И ние бяхме на консултация тези дни, резултатът е +620г (8920г), а на см е същата (74см). Дадоха ни и талон за кръв и урина.

Елиза се опитваше да рови в цветята, но аз все се карах и тя се отказа май...май..., а дано. Книгите не може да ги достигне, защото са много високо, но налита на книгите на София, които са на по-ниско, а хич не умее да ги пази. С нейните пък бебешките си играе точно 5 минути.
Обаче вече няколко пъти си обърща пълното гърне и направо ужас, трябва да стоя и да я пазя да не става. Тя си свърши работата и ако нещо съм се захванала и не я вдигна веднага, слиза от гърнето и тръгва нанякъде пълзейки, като в повечето случаи прекатурва и самото гърне. Един ден се замаях от чистене след нея, три пъти го направи.  #Crazy
Хей, дадохте ми добра идея да направя днешния плод със сухар. Аз досега го правех с бисквитки, с просо, киноа, натурално нишесте, овесени ядки или микс от овесени/ръжени/ечемичени, пшеничени ядки, даже и с кус-кус от спелта й правих, но със сухар не съм.
Елиза се е научила да ме гали по главата и да ми вика "Ооо, ооо..." Много сладко събира устнички напред и го повтаря, много е изразителна.  Laughing Laughing

Сийн, много ти благодаря че се заемаш и с есенния колаж.  Hug

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 17:49 от Hariela

# 631
  • Варна
Еххх, че хубаво! Почнаха масово рождениците! Има да ядем торти.  Mr. Green
Анбибиян честит юбилей! Да си жива и здрава, много щастлива!   bouquet
Честит рожден ден на Миа ! Да расте здраво и безгрижно дете, винаги да бъде повод за радост и гордост.  nbirthday
За сти'мопа и аз се чудя от известно време, че ми се иска "с пееесен, с пееесен, животът минааавааа"  hahaha Ами аман от това чистене. Дълбок поклон на момичетата, които са намерили мъже чистофайници.  newsm20 Моя хич не се сеща.  Naughty
За цветята моите засега не ги достига. Все по разни скринове, шкафове и т.н. Но в мама като сме ходили, първа кипра да рови в саксиите..  ooooh! И къса листата, и хвърля пръс..  hahaha
Алексис ей че мерки...  Joy Ама погледнато положително може да се окаже, че гардероба от пролетта ви устройва за есента.  Joy Браво и на мъжо ти! Да му е честита книжката и оттук нататък само безаварийно.  Peace А за теб останаха коктейлите и почерпките като ходите на гости. Той е ще шьофира.  Laughing
Съни ама като те слушам все едно за Дидо ми говориш. Голям разбойник е. Всичко дърпа от децата. Когато дам на детето друга играчка, той пак нея взима и няма никакво значение, че са еднакви. За него не са.  ooooh! Mr. Green
Ние вчера имахме Т, но днес сме една идея по-добре със сополите. Надявам се до ден два да сме пушка. Щях да питам и аз нещо... ама ми избяга мисълта newsm78 Като се сетя, ще пиша.  Peace

# 632
Хехе, Марси, радвай се на жегите, че тука като заваля единми ти дъжд, като духна един ми ти вятър, като се свъсиха едни сиви облаци, ако не бяха листата по дърветата ще речеш, че е ноември. А ММ като го чух преди малко от плажа се връщаше.  Close
Хариелка, браво на Елиза, че папка плодове с разните му там зърна. Калпазанчо-Панчо нещо не си пада по тез комбинации и всичките ми опити с просо, овесени или ръжени ядки завършиха я в кофата, я в моя стомах. Чак не смея да се набутам за киноа и амарант, че те не са евтини, и ако не ще да ги яде...ама то може пък на мен да си ми харесат.  Grinning
Петкова, стискам палци Дидко бързо дас е оправя  Hug Имаше и други болнички...викам всики бързо-бързо да оздравяват.
Успях да надникна и в албумчето...красота-красота-красота.  Grinning
Уфффф, как ми се дояде торта, дали пък да не скокна до магазина за едни толумбички  newsm78 или да си изровя някаква рецепта за кекс  newsm78

# 633
Звездичке,аз тъкмо направих един сладкиш,който правих и вчера и се изяде за броени минути.
Много вкусно става.2 яйца,1ч. чаша вода,1ч.чаша захар,1 ч.ч. конфитюр,1 ч.л. сода бикарбонат,половин ч.ч. олио,2 ч.ч. брашно и 3 ванилийки.Мнооого се яде у нас това чудо Mr. Green

На нас ни се размина излизането,че се смрачи и май всеки момент ще завали.По-късно ще пиша повече.
Утре ще водим Боян на цирк и се чудя дали да взимаме и Алина или не е добра идея newsm78

# 634
Здравейте, момичета!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИА! Смуси, честит празник и на теб! Да ти е жива и здрава госпожицата, да има безгрижно детство и сам орадост да ви носи! Hug  bouquet newsm59
Съни- цял ден за теб мисля Hug Възхищавам се на млади хора като теб, които са готови да имат многодетно семейство newsm20 newsm20 newsm20 Пожелавам ти лека и спокойна бременност. Споделяй от как се чувстваш и как върви бременността!
Снимките в албумчето са чудесни Hug Hug Hug Имаме си най-хубавите дечица Grinning
Браво на всички, ходили на консултация, имат чудесни мерки Hug
Кали става все по-дива и буквално ми спира тока Shocked Grinning. Решила съм да и купуваме каишки за прохождане на Jane, някоя мама от София да знае къде се проддават? ooooh!
Това е за сега от нас. Хубава вечер на всички Hug

# 635
Съни, кексът вече е във фурната  Grinning после ще докладвам за резултата. Само дето нямах ванилия и импровизирах с настъргана лимонова кора.
Аз като не пиша-не пиша, ама като се разпиша - през 2-3 поста и съм аз.  Embarassed

# 636
с тая торта и аз цял ден това ми е в ума.ей сега като се прибирахме от зъболекаря викам на мм да ме почрпи една тортичка за героизма-5та пломба изтрайвам без упойка Simple Smile
та  и аз ядох торта преди малко bowuu

да ви кажа и аз една реццепта за сладкиш=лесно и вкусно.
нареждат се в тавата чаени бисквитки цели както са(аз купих едни с аромат лимон мммм).поливат се с малко разтопенко масло,после се застилат отгоре с 3-4 големи настъргани ябълки омесени с канела и орехи(по желание).отгоре всичко се залива с разбити с миксреа 3 яйца и 1ч.ч. брашно и 1ч.ч. захар. става стра'Отно!!!

и тук времето е криво,много вятър задуха,ние излезнахме само до зъбаря,после да си платим сметките на телефоните,че ни спряха изходящите и се прибрахме.дори изкъпахме иви и сега е на път за страната на сънищаата.днес е спал само час и половина за целия ден и едвам изтрая да се приберем,миличкия той.
заспива на сити ,унас бейби тв не е на почит  hahaha

айде после пак може да се включа   bouquet

# 637
  • Пловдив
Хариелка,като писа за колажа и ме подсети  Wink
Момичета,имам идея  Crazy Ако искате сега по-бързичко да съберем снимчици да направя есенен колаж, а после като минат рождените дни да направя един с всички малки рожденици с тортите им  Crazy 
Петкова,Съни,не сте само вие рабойници  Mr. Green И Благовест постоянно дърпа играчките на другите деца,а сега се е научил да им бърк в очите  Mr. Green И аз обяснявам,ама ефект няма за сега  Mr. Green
Хариелка, само за днес два пъти бърша и аз разсиапно гърне  ooooh! И единия път не беше само пиш  Mr. Green Отидох да се изпишкам и аз и само го слушам как се влачи по гол гъз към мене и мамосва  Mr. Green Супер мерки има Елиза  Hug
Съни,е,няма такава прическа,честно  Joy Толкова е сладка таз Алинка  Heart Eyes И всички останали бебоци  Heart Eyes
Отивам да с екъпем и да лягаме да гледаме  Mr. Green

# 638
Обещаният доклад - Съни, кексът е страхотен! И двете със Зори нагъваме като невиждали.  Mr. Green А и като няма мляко и само две яйца е много подходящ за моята поограничена диета. Огромно благодаря за споделената рецепта!   bouquet Hug
Блекче, като гледам и твоята може да я тествам идните дни. Да видим дали пак ще ме подгони гладът за сладко, въпреки че при мен той е рядко явление. Благаодаря на Бога, за което!
Зелдичка, ама ти все пак дай и рецептата за тортата.  Mr. Green Hug

# 639
  • Нейде из лудите гори...
само го слушам как се влачи по гол гъз към мене и мамосва  :
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И ние се влачим с гърнето, оня ден пък както се разхождаше с уокъра по голо дупе - клекна и си свърши работата на плочките  hahaha hahaha (голямата работа)

Блекче ще пробвам тая вкуснотия,
таткото ни е тук, така че не знам кога ще се включа адекватно.
Тъкмо ще починете от мен  Mr. Green Mr. Green

# 640
Честит рожден ден на Миа!!! newsm59 newsm67 Нека да бъде много здрава и щастлива за радост на всички около нея!!!

# 641
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Миа! Щастливо детство!

Много вкусно става.2 яйца,1ч. чаша вода,1ч.чаша захар,1 ч.ч. конфитюр,1 ч.л. сода бикарбонат,половин ч.ч. олио,2 ч.ч. брашно и 3 ванилийки.Мнооого се яде у нас това чудо Mr. Green

Какъв конфитюр слагаш и директно в тестото ли? На каква температура се пече?

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 21:45 от shemet_neveroiaten

# 642

Какъв конфитюр слагаш и директно в тестото ли? На каква температура се пече?
Слагам един домашен конфитюр от ягоди,директно в сместа го слагам PeaceПеча на 180-190 градуса.

Аз отивам да къпя и слагам децата да спят,след това ще мина да се разпиша и аз Laughing

# 643
  • Варна
Искам и аз такъв сладкиш.  Heart Eyes  Мама май навремето е правила нещо подобно. Ако не ме ме лъже паметта и не бъркам се казваше "жадната монахиня'..  hahaha Честно казано както ще да се казва, утре ще го бъркам. В каква тава се пече? Или е във форма за кекс?
ММммм много ми се яде такова чудо! Ще рече човек, че съм бременна, така ми се прииска да открадна нечия тава.  Mr. Green Laughing В това захлаждащо се време(изключая днес) само ям. Добре, че кантара е железен и или мърда надолу, или не мърда.  hahaha

# 644
И аз го знам този сладкиш, като бях малка го правех, пък като по-голяма - черпех гаджетата с него  Mr. Green
Качих снимки на Яна с роклята и още няколко други.
Да ви кажа, тортата Шоколадова лагуна от Лагуна е страхотна! ММ поиска пълнежа на калинката за Яна да е същият. Аз, обаче обичам разнообразието и обичам да опитвам от всичко, така че ще поръчам нещо дето не сме го яли  Wink

Общи условия

Активация на акаунт