Пъб "Добре дошли в Рая" (кафене на езиколюбителите - 3)

• 17 191
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Има нещо вярно и за бъгването, Лоана (иде ми, както правя с другите, но не смея, не смея да кажа Ло), но сега се замислям, че не е само до педофила зад бялата брада... всеки възрастен трябва да е оторизиран да влезе в личното пространство на друг възрастен, за да го направи без последствия  Mr. Green, а аз някак това го пренасям и за децата, та не бих искала мое дете по някакъв произволен повод да е сред ръцете на съвършено непознат ни.

Кафенце, дядо Кока-Кола тотално бих го изхвърлила от къщата си, разяжда пироните.

Така като гледам, готови сме за ППМ. Във форплея е истината.  Mr. Green

# 91
  • n/a
Да бееее, то вярно, че докато си пишех за Дядото,
Снежанка притича (в сцената на моето съзнание),
ма много плаха таз' мома, много.
А за Баба Марта к'во ще речем, а? И нея ли - къш!
да ми не пипваш детето, че знам ли те аз, злосторнице ...

И великденския заек - на кладата ... За него вече ми е ясно защо и как ...
Кой ще изтръска ППМ от прахта? Смърт на детските празнични герои!
Зад всеки от тях се крие по един ... (тук е порой от полит-не-коректности,
затова ще си замълча ...)

# 92
Баби да пипат дете! Абсурд! Че те пренасят болести повече от гълъби, тези баби, могат да му одраскат кожата, а да не говорим, ако се засилят да го целуват.  Mr. Green

# 93
Няма ли някоя добра душа да отвори еротичния бар към кафето на територията на съседния парцел?
Петъчна тема, тоест.
Аз опитах. Не мога.
Пречи ми бурката, явно.

Но темата ми липсва.

Някой?

# 94
  • София
Предлагам да оженим Дядо Мраз и Баба Марта. така той няма да се снима с малки дечица, а тя няма да е толкоз люта. Само не знам как като семейство ще влязат в категория ППМ...

# 95
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
четЪ, ревЪ, бърша сълзи и 'секакви други секрети  Crazy

докладвам за закриването на олимпийските игри с .... (голяма чаша Блъди Мери, моля, че ми се вързАА пръстИте) най-квинтесенциалните групи и изпълнители  ooooh!

Blush приятно ми е, ЛАМЯ! Леко АМорална Мандама

за приятелките - ламица  Hug

# 96
Педофилският бъг е едно от нещата, които особено ме натъжават, фактът, че момиченцата се обличат едва ли не в цял бански на плажа, да не привличат излишно внимание. Аз помня, че бях само по гащи на плажа едно време 3-4 годишна... Мръсен свят и канадски нрави. Ех. Аз съм до утре, умната.  Naughty  Hug

# 97
Предлагам да оженим Дядо Мраз и Баба Марта. така той няма да се снима с малки дечица, а тя няма да е толкоз люта.

hahaha

Педофилският бъг е едно от нещата, които особено ме натъжават, фактът, че момиченцата се обличат едва ли не в цял бански на плажа, да не привличат излишно внимание. Аз помня, че бях само по гащи на плажа едно време 3-4 годишна... Мръсен свят и канадски нрави. Ех. Аз съм до утре, умната.  Naughty  Hug

Така е за плажа, да. Дали навремето педофилите са били по-малко или сега се говори повече, не знам...
К'во се чудя, днес съществува pedo-bear...

Що пък само умната, русите к'во да правим, м?

# 98
  • София
русите мълчим в знак на съгласие и за да прикрием разни дефицити

# 99
Добра ви нощ!
Много рано сте затворили кафепъба тоз петък. Аз си ползвах резервния ключ от миналата тема, та си отключих най-цивилизовано, не съм разбивала ни врата, ни прозорец. Светнах, поогледах се - празно, та чак пусто. Само няколко недопити чаши видях на бара и два стола паднали на пода. Прочетох последните ви писания, събрах едно и едно и разумях, че като сте разбрали за нашествието от Дядоколедовци педофили сте се хукнали самоотвержено да да предпазите дечицата невинни и да изпонасядате първи в де що има потенциално-педофилски скут. (Така и не му сфанах цаката кога се туря тирето и кога не, ще замоля утре на свежа глава да ме поправите  Praynig. Все пак не съм лингвис, сал прос архивис.)
Щом се сетих защо е празен кафепъба сърцето ми се стопли, даже лекинко се възгордях, че деля един  форум с вас. После събрах остатъците от чашите в една халба (няма да отиват зян, я!), подредих столовете, замих празните чашки, гушнах си новополученият коктейл Смъртоносна изненада и се свих в последното сепаре.
Ще замоля утре, който дойде първи да прояви човещинка и да не трополи много.

СПА ...
Не бе, не спя неграмотно, а се чудя - това какво е, защо се пише с главни и стои
ли зад тях нещо, което да значат?
Те това стои - Sanum Per Aqua (Latin: Health Through Water). Много прос народ са били това латинците. Как ще да има санум пер аквата, санума само пер бира се постига.  Mr. Green

# 100
Да ви отвлека вниманието от Дедо ви Коледа и Мраз. Ако правилно съм разбрала, повечето тук сте краставичарки (справка - чорапчето Mr. Green).  По повод нещо, което прочетох в друга тема се сетих - как според вас е правилно да се каже:

He gave the ball to Di and Me
He gave he ball to Di and I

Аз съм с английска гимназия, не съм краставичарка, но винаги съм си мислела, че в дателен падеж е редно да се каже and ME. Тук, обаче, казват ..and I. Става дума за високоинтелигентни и образовани хора, англоезични, включително директор на училище. Мисля, че идва от проблема с използването на "me" като подлог в изречението (Di and Me went.....), което е много характерно за по-необразованите и младежите, oбаче не ми вярват! Затова се допитвам до компетенциите тук.

PS. Отивам за бира!

# 101
Ей, писна ми да пристъпям на пръсти, начи. Ама кво да ви правя...

Злате, в уикито пишеше, че спа-то идвало от някакъв град в Белгия, чието има вече забравих. На английски си го пишат с малки букви поради туй.Но явно имаме двойнствена етимология и главните букви не са грешка.  Thinking

Софи, и на мен ми звучи по-нормално с me в случая, понеже с Ди сме непряко допълнение.

# 102
  • Mars Hotel
Я, Злате, колко хубаво си изчистила! Ела да те черпя едно кафе сега.
Още един застъпник за me в този случай. Точно заради функцията му на непряко допълнение.

# 103
Голяма работа е синтаксисът, особено като си се явявал три пъти.  Twisted Evil

# 104
  • Mars Hotel
Абе синтаксис! Просто разменяш местата на Ди и me - можеш ли да кажеш He gave the ball to I and Di?

Общи условия

Активация на акаунт