Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 605
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
# 61
На първа страница, последният ми пост, написах координатите, които намерих на хора коментирани в темата.
За съжаление, нямам повече право на редакция и допълване и списъка е беден.
Предлагам на края на следващата тема, няколко страници преди завършването и, да напишем всички, кой на когото се сети, имана и координати и следващата тема ще я пусна с тях на първа страница, за улеснение и да не се пита всеки път едно и също.
Естествено, ако искате да има такъв списък.
Наистина е досадно постоянно да се пита, или се разменят на лични координатите на обсъжданите хора.
Не виждам нищо лошо да ги има. В здравна тема на първа страница има всички координати на специалистите в областта в Бг, повечето не работят със здравната каса, а имат частен прием, никой не го е приел за реклама, а нужна информация.

Каква реклама, дали ще ни затрупат с Лични и ние ще дадем координати - не е  ли все тая, само дето в писане и разкази на Лични се губи много повече време, а и на мен лично ми  става досадно да търся из телефона си разни телефони на врачки.
Нали затова е  темата,  се пише и да се чете.Има достатъчни негативи и положителни мнения  за всички, за да може всеки който е решил да ползва нечии подобни услуги - да си избере.
При който съм ходила съм дала координати, друг е въпроса, че първо съм попитала там, където съм ходила дали може да раздавам телефона из Интернет.
Имам една уговорка с жената от Сливен и си я спазвам и при условие, че написах няколко пъти в предната тема точно и ясно по въпроса - продължавам да съм зарината със съобщения за координати.
Е, спрях да отговарям, ако има обидени - съжалявам.
Каквото имам да разказвам - разказвам, достатъчно изчерпателна съм била в постовете си за всяка при която съм ходила, когато давам обещания - си ги спазвам, ако на някой не му е удобно, да не ме чете.
Темата би била много по подредена и много по необходима, ако са изписани телефоните на най - спряганите ясновидци в началото на всяка тема и ако се появи някоя нова звезда да се добавя, щото в един момент става хаос и преповтаряне.
Не разбирам постове от рода на : Бях при еди коя / кой си и не съм доволна. И това е.
Ми хубаво де, разкажи ни защо.
Аз по какво да се ориентирам да ходя ли там , да не ходя ли /аз вече никъде не ходя де/
Ама е хубаво да има някакъв диалог между всички ни свързан с темата, а не само дайте телефони и адреси  Peace

# 62
Момичета, днес бях при Ангелина от Люлин 2. Много съм недоволна. Нищо не ми позна. По - добре не ходете при нея.
Ето ви пример.Не съм доволна, не ходете при нея.Е, браво!!!
Аз пък на инат ще ида да видя за кво става въпрос, за да разкажа на другите тук подробно, не че вече има нещо, което ме интересува!
За тази жена съм чела и слушала толкова положителни неща, че единственото, което ме спираше беше това, че трябва да се чака от сутринта.
Ама ще го направя, за да мога да дам обективно мнение в тази тема!
 Crazy

# 63
Момичета, днес бях при Ангелина от Люлин 2. Много съм недоволна. Нищо не ми позна. По - добре не ходете при нея.
Аз пък на инат ще ида да видя за кво става въпрос, за да разкажа на другите тук подробно, не че вече има нещо, което ме интересува!
За тази жена съм чела и слушала толкова положителни неща, че единственото, което ме спираше беше това, че трябва да се чака от сутринта.
 Crazy

Извинявам се, че не обясних защо не съм доволна! Сега ще обясня - първо: докато чаках тази жена реши, че трябва да ходи да си боядисва косата и съответно чакането доста се проточи, второ: хвърля ти 5 карти и нищо смислено не казва.......само, че имаш магия да си нещастна в любовта и ти казва как ще ти я развали и ти дава някакво триъгълниче с твоя коса и люспи от змии и риби и не знам си още какво /аз, разбира се, не се съгласих с тези простотии/ и след 6 месеца като отидеш пак ти казва, че имаш магия, трето - изброява всичките букви от азбуката и те пита познаваш ли човек с М или Н и т.н. и нищо съществено не казва, четвърто - предлага някакви китайски хапчета и превръзки на колосални суми. Има и още за разправяне, но става много дълго вече и не искам да отегчавам никого!

# 64
  • София

Предлагам на края на следващата тема, няколко страници преди завършването и, да напишем всички, кой на когото се сети, имана и координати и следващата тема ще я пусна с тях на първа страница, за улеснение и да не се пита всеки път едно и също.
Наистина е досадно постоянно да се пита, или се разменят на лични координатите на обсъжданите хора.

Ани, подкрепям предложението ти! Simple Smile)

# 65
  • София
Здравейте,вместо този безсмислен запис във всяка тема не е ли по-лесно да натиснете един от бутоните над темата.Натискате ИЗВЕСТИ и след всеки публикуван пост сте уведомени.Най - отгоре , отляво на ника ви има поща , известия ,отговори.В известия са всичките теми ,които искате да следите.

# 66
  • София
[/quot

Извинявам се, че не обясних защо не съм доволна! Сега ще обясня - първо: докато чаках тази жена реши, че трябва да ходи да си боядисва косата и съответно чакането доста се проточи, второ: хвърля ти 5 карти и нищо смислено не казва.......само, че имаш магия да си нещастна в любовта и ти казва как ще ти я развали и ти дава някакво триъгълниче с твоя коса и люспи от змии и риби и не знам си още какво /аз, разбира се, не се съгласих с тези простотии/ и след 6 месеца като отидеш пак ти казва, че имаш магия, трето - изброява всичките букви от азбуката и те пита познаваш ли човек с М или Н и т.н. и нищо съществено не казва, четвърто - предлага някакви китайски хапчета и превръзки на колосални суми. Има и още за разправяне, но става много дълго вече и не искам да отегчавам никого!
[/quote]

2005г. ходих при Ангелина. Не съм доволна!
Ето, че начина й на гледане и общуване с хората не се е рпоменил.
Абсолютно на всеки казва, че има магия и на всеки предлага тези триъгълници със змийска кожа / уж вчера от Зоологическата градина специално за нея е доставена!!!/ и за всяко нещо иска допълнително пари. Много се чака.
Трябва да ви кажа, че нищо от предсказанията й през 2005г. не се сбъдна, но моя портфейл олекна. Ангелина остана много недоволна, че не пожелах да закупя от добавките на Тян Ши, които продава и грубо приключи срещата си с мен.
За "триъгълниците", които ги прави - вятър и мъгла!!! Никакъв ефект! Но наивница дал Бог мнооооогооооо / в това число и аз!/.

# 67
Здравейте,вместо този безсмислен запис във всяка тема не е ли по-лесно да натиснете един от бутоните над темата.Натискате ИЗВЕСТИ и след всеки публикуван пост сте уведомени.Най - отгоре , отляво на ника ви има поща , известия ,отговори.В известия са всичките теми ,които искате да следите.
знам я тази опция, но известията отиват на мейл адреса ти, което за мен не е удобно. На всеки нов отговор з темата, получаваш известия на мейла, предпочитам записа, да ми излизат в отговори директно в сайта.

# 68
  • София
И аз пробвах веднъж по този начин, но като си видях имейла се ужасих. Има ли начин да не пристигат и там  newsm78

# 69
И аз пробвах веднъж по този начин, но като си видях имейла се ужасих. Има ли начин да не пристигат и там  newsm78
знам я тази опция, но известията отиват на мейл адреса ти, което за мен не е удобно. На всеки нов отговор з темата, получаваш известия на мейла, предпочитам записа, да ми излизат в отговори директно в сайта.

От промени профил - известия и имейл, махнете отметката и няма да получавате нищо на пощата

# 70

Ани, подкрепям предложението ти! Simple Smile)

И аз!   bouquet

# 71
 Crazy

Благодаря.Ето вече имам подробности, които ме отказват да ида при тази жена.
На това му се вика изчерпателно мнение, което помага на останалите да се ориентират     bouquetbouquet

# 72
 Crazy

Подкрепям с всички крайници!Ангелина от Люлин е поредният нагъл,тотален фарс!Кисне се без записване по-дълго отколкото ще ти отнеме да прекосиш Атлантика със скован с подръчни материали сал.Безумно е защо изобщо  има толкова мераклии,макар че отговорът ми е ясен.Чакаш в една дупка,на чиято стена тя -подозирам собственоръчно- е залепила  надпис как клиентелата й трябвало да е благодарна до сетен дъх на благата и проницателна чародейка-тоест на самата нея-много умилително- и накрая, ако си още в съзнание след като си там от 6 сутринта ,те вкарва в нещо като трафопост и голямо колкото корито,в което те сполитат  от 3 до 5 от най-глупаво и безсмислено прекараните минути в живота ти, в които много  за кратко,под една мъждукаща ,оплюта от мухи лампа, чуваш аболютни бръщолевения, плащаш си и те изритват, докато майстор Ангелина крещи по телефона колко кашона отвари за продан да й доставят от офиса на Тян Ши.
Особено чудесно е, че нищо от дрънканиците й не се сбъдва, но ,както  е видно,това никога не спъва оборота  на която и да е майсторка в бизнеса с врачуване.

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 15:28 от ryannn

# 73
Тян Ши?! Какво общо има с врачуването? Момичета, моля ви се, тази просто си търси клиенти за стоките. Майка ми по едно време също се беше подвела да ги разпространява и едва я отървах от едни пиявици - дистрибуторки, които и' носеха и това, дето не го е поръчала!  Twisted Evil А тази пък ще реяава проблемите на хората с хранителни добавки  ooooh!

# 74
Здравейте момичета,да ви питам за Христо Христов ясновидеца от ясновидци ходих при него някои неща познава някои налучква конкретно ви питам на някои развалял ли е и имате ли положителен резултат на мен ми трябва разваляне и сабиране защтото наистина имам нужда от помощ но  дали Христо наистина помага или не моля пишете ми спешно е или кажете някоя ясновидка за помощ от или  около Варна защото при мен има намеса  на бивша която на всичкото отгоре е семейна но така приятно и е за пари компания и откакто заживях с въпросния човек и при натиск от нейна страна да се видят той и споделя че има друга тоест мен тя започна атаки и макар че той  не я иска повече и не може да се отърве от нейното търсене но на моменти се колебае -живея в ужас от месец на сам

Общи условия

Активация на акаунт