вече мога да споделя мнение за Анелия лечева от Пловдив.За съжаление ,не съм доволна от нейните предсказания,говорих с нея преди повече от година,като последното нещо което ми предрече като положително,се обърна преди повече от 2ва месеца в отрицателно!
За мен контакта с нея,не беше ползотворен в смисъл,загубено време над 1 г.и развоя на събитията които се оказаха тотално противоположни на нейните предпазния и най -вече надеждата която ме крепеше!
А на друга ползвала ли си услугите или само на Анелия?
За тази Анелия ли става въпрос? http://astro.ovo.bg/index/0-3
Току що (около час най-много) бях при нея и незнам за какви предсказания става въпрос, но на мен в прав текст ми каза, че не била врачка и не можела да каже какво щяло да се случи. Астрологията не се занимавала с това.Ако съм искал това да съм ходил на врачка да ме налъже и да ми вземе парите.
Та в тоя ред на мисли искам да ви попитам (ако разбира се за нея става въпрос) за какви услуги я търсите?
Иначе не мога да кажа нищо лошо за жената/момичето, дори и пари не ми взе. Изяснихме се, че е станало недоразумение и си тръгнах. За мен тази жена е повече психолог-аматъор (не съм я питал дали има диплома), дори и тя самата ми каза, че половината астрология била психология.
Но за каквито и да било предсказания и дума не може да става!!!
Поразпита ме какви са ми проблемите и ме посъветва как да ги реша, абе направи ми една психоанализа и толкова!
А това, за което отидох беше съвсем друго. Някъде по темите четох(сега не ми се търси), че някой е ходил при нея и му е казала точно какво ще му се случи и дори е дала точни срокове.
Ето затова отидох и аз- да ми каже примерно еди кога си ще почнеш нова работа, ще се ожениш (или пък не) или въобще ще ти се случи нещо било то добро или лошо. Нищо подобно! Та ако целта на посещението ви е като моята, по-добре въобще не ходете и не губете своето и нейното време.
И в края на поста си искам да ви попитам вие как мислите-дали съдбата ни е предопределена или както каза А.Лечева е такава каква си я направим (перифразим)?
Защото ако няма нищо сигурно, какъв е смисъла да ходим по врачки и да пишем стотици странници по темата???
Интересна позиция е изразила Лечева,която в собствения си сайт е посочила ,че срещу заплащане извършва :
„Индивидуални прогнози – Включват: предстоящи, краткосрочни, дългосрочни събития”
Ако смята,че не може да прогнозира ,всъщност, събития чрез астрологически похвати или картите таро, които е включила в инструментариума си, а иска да дава психологически консултации,по-добре би било да добие съответното образование в тази насока и разбира се да закрие настоящия си сайт с ценоразписа към него.
Разбира се, има нейни клиенти, които смятат, че тя умее да прави пргнози.Аз лично съм сред тези, които се убедиха от личен опит и са съгласни със самата Лечева , че тя действително не може да прогнозира бъдещия развой на събитията, въпреки че всъщност с това изкарва парите си и по собствено желание е създала сайт, чрез който да рекламира ,че извършва именно такива платени услуги.
Шарен свят...