Нови придобивки в гардероба - 30 (юбилейна тема)

• 89 913
  • 703
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, знаете ли откъде да си взема подобни на тези боти, но не на баснословна цена?
Аз си бях взела подобни от NewYorker, но се съмнявам още да ги има. Rolling Eyes Все пак може да провериш.

# 61

Oхх, уникални са тези синджирчета  Heart Eyes

ще си ходиш с 2 апарата на врата,хихи ... само дето единия тежи доста  Mr. Green

# 62

╚Sisley╝ от щатския ebay  Peace но са модел от миналата година и рядко излизат нормални номера.
А блузките са много готини, casual & stylish.

Малко offtopic. Като гледам колекцията на обувките на Tendenz този сезон и предвид, че са от масовите магазини за обувки, си представям предстоящата вълна от интересни картинки по дискотеките на опитващи се да пазят равновесие момичета  Laughing

# 63
  • Belgium
Момичета, знаете ли откъде да си взема подобни на тези боти, но не на баснословна цена?

Stardust* видях подобни в Манго, но не ми се сториха особено качествени  Thinking

Fox, много хубави боти  Laughing
Относно Tendenz - имайки предвид колко са им некачествени обувките, доста народ ще си изпочупи краката с новите им имитации.

Да покажа няколко неща набързо, че се понатрупаха:

маратонки Heart Eyes
чанта Heart Eyes
дънки
чехли
рокля
в гръб
боти

# 64
Лу, Адидаските са жестоки! Прерових навсякъде, но не ги намирам. Може ли да кажеш откъде са?
Ако ги има в някой американски сайт, ще бъде още по-добре. Mr. Green

# 65
Лу, маратонките, чантата и дънките  Shocked Heart Eyes

# 66
  • някъде
Лу, Адидаските са жестоки! Прерових навсякъде, но не ги намирам. Може ли да кажеш откъде са?
Ако ги има в някой американски сайт, ще бъде още по-добре. Mr. Green
http://www2.schuh.co.uk/womens-red-adidas-top-ten-hi-sleek-iii-b … &cid=A1&_$ja=tsid:35569|kw:PriceInspector|cgn:36799

# 67
# 68
  • София

а чантата от къде е ако не е тайна? В този цвят не съм я виждала  Heart Eyes

# 69
Лу, откъде взе чантата и за колко пари? Може и на лични.

# 70
  • в пералнята
И аз се интересувам от чантата. Вече няколко момичета видях с такава жълтичка и много ми хареса.  Heart Eyes

# 71
И аз се интересувам от чантата. Вече няколко момичета видях с такава жълтичка и много ми хареса.  Heart Eyes
Такива чанти има в Пиик енд Клопенбърг, поне имаше преди аз като купувах моята, бяха и намалени.

# 72
  • Belgium
Момичета, чантата е от e-bay на Аrmani Jeans  Laughing

Червеният модел е от миналогодишната колекция и не е наличен по магазините.

Черният е от новата колекция и го има и във Варна, който иска ще му обясня на ЛС къде е магазина  Laughing

Маратонките на Адидас са от България  Peace

# 73
Черния го има и в София в двата големи мола и при това е намален до около 230 лв.

# 74
  • Центъра на Вселената...

Юле, оправих го.  Laughing

MANGO, има ги същите.

Общи условия

Активация на акаунт