Нови придобивки в гардероба - 30 (юбилейна тема)

• 89 783
  • 703
  •   1
Отговори
# 675
Кожа за 85лв, искам и аз. Къде на Графа?

# 676
Кожа за 85лв, искам и аз. Къде на Графа?
Хора аз тези които ги видях не знам от каква кожа са и дали са на 100 % същите като на Малаката Лисичка не искам да ви заблудя тука сума ти народ . . Определено има подобни модели , а и няма как при това ,че са супер хит тази зима.

# 677
Да се оплача поне на вас - че да ме разбере някой . Rolling Eyes
Не успях да си взема днес тази чанта

http://www.hm.com/bg/product/05755?article=05755-A#article=05755-B

и съм  .... Confused Cry Cry Как е възможно да има по няколко бройки само?

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 13:18 от placholina

# 678
Аз успях да взема желаното, дълго колие от колекцията. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сега се чудя на още няколко неща, от които обаче има наличност и ще останат. Беше такава лудница, че въобще не можах да разгледам.

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 14:15 от densi

# 679
Мисля - че го оправих. Thinking
Уха, жестока е! В нета няма ли я?

# 680
placholina има я в ebay, но там ще ти излезе по-скъпа

# 681
placholina има я в ebay, но там ще ти излезе по-скъпа

Ще погледна - благодаря . Hug

Денси - честито .Поне някой да е успял да вземе това - което иска.Да ужасна лудница беше  ooooh!  #Crazy  - на Анна Дело Русо не беше така - имаше повече ред. Wink
Освен това е  много тъпо да има по няколко  бройки от артикул - създава се някаква истерия  Crazy  и мисля ме е  нарочно . Thinking

# 682
  • София
А каква е организацията с капсулните колекции на H&M? Може и на лични някой да ми разясни ако има желание.

# 683
На сайта им е обяснено супер подробно всичко. Обясненията са объркващи и нищо няма да разбереш. Страшна лудница и истерия е, съсипващо нервите.
Плачи, аз отидох късно и гривните бяха свършили, трябваше да чакам много дълго време свободен достъп. Аз обаче водех със себе си чаровен мъж и той успя да помоли една супер любезна дама, която не желае точно този продукт, да го извади за мен. Благодаря и от сърце. Heart Eyes Hug
Видях една от най-красивите ни приятелки, съфорумки и въобще си изкарах страхотно. Е нервите и треперенето дали последното колие ще е мое е гадно.

Ти в коя група беше? Разбрах, че първата група е отнесла почти всичко. Аз като казвам, че трябва да се спи там вие не ми вярвате. Първите трима винаги вземат абсолютно всичко което желаят. Знам го от собствен опит. Peace
Не е само чантата и дънките, и панталоните и други работи са се свършили аламинут.

# 684
Не мога да повярвам, че тези неща са се изкупили Shocked Поне това, което гледах в нета ми се стори доста странно като облекло.
Денси, щом ти не си могла да се вредиш си представям какво е било. На Ана не беше чак такова чудо....даже по-скоро нищо толкова не беше.

A и сега като гледам в ибей има всичко от AdR и цените не са чак толкова безумни. Някои неща са даже супер намалени

# 685
О аз отидох в 12 часа, нямам нерви два пъти за един месец да спя почти там. Mr. Green
А и все пак трябва и на работа да ходя, щото нещата не ги подаряват. Whistling Mr. Green

# 686
Денси  бях там в 9.50 ч   и влязох в 11ч. Овърсайз дънките и бодито бяха свършили.Моята чанта също я нямаше вече - идея си нямам колко човека са влезли преди мен и колко са били чантите - но някой спомена -   че  дънките са  били около 3 бройки . newsm78

# 687
  • sofia
Единственото, което ми хареса от колекцията са обувките с прозрачна платформа, особено в червено: Heart Eyes

Скрит текст:

Предполагам, че и на живо изглеждат страхотни. Heart Eyes Успяхте ли да ги зърнете?

# 688
Има ли вероятност да извадят тези дни още? При Ана Дело Русо извадиха още бройки след няколко дни.
Бонбонената чанта е единственото което ми хареса. Обувките с плексигласа също са готини, но няма къде да нося такова нещо

# 689
Единственото, което ми хареса от колекцията са обувките с прозрачна платформа, особено в червено: Heart Eyes

Скрит текст:

Предполагам, че и на живо изглеждат страхотни. Heart Eyes Успяхте ли да ги зърнете?
Успяхме и още как. Страхотни са, но цената от 400 лв. ги събуваше доста бързо от белите, хубави краченца, пробващи ги с голям плам и устрем! Mr. Green
Ботите и ботушите обаче бяха още по-страхотни и със още по-зверски цени.
Имало е дами, както и миналия път купуващи абсолютно цялата колекция, че и мъжката! Whistling Whistling Whistling
О Плачи, дънките , черните панталони и клътчовете са свършили май още при първата група в 10.03 часа.
2 или 3 групи по 15 човека са влезли преди теб.

Общи условия

Активация на акаунт