KARADAYI и Езел с Кенан Имирзалъоулу - Тема 5

• 75 044
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Ехх, че са готини всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ще ми липсват ужасно, и макар да имам епизодите и да мога да си ги пускам когато пожелая, излъчването на серия след серия ще ми липсва......  Cry Cry
Дори вече не се оплаквам от нескопосания дублаж...
  Mr. Green Mr. Green

# 481

Сякаш вчера започна.....,   а вече сме на финала......  newsm45 newsm45 newsm45

Тук, на това парти, беше и супер сладката прегръдка на  Two Hearts  Кенан и Джансу   Two Heartsот подписа ти.

Налииии  страхотни са , много са сладки двамата  Heart Eyes Heart Eyes ... любимият ми момент  Two Hearts

Сега ми е  странно да гледам Кенан с други актриси , двамата  с Джансу са много добър тандем  Peace  Flutter

Винаги , когато гледам кадрите от партито ми става тъжно ... и на мен ще ми липсват , отново...  Rolling Eyes 
Всички са щастливи , усмихнати , но се усеща и някаква тъга ... те самите коментираха , че са станали много добри приятели  , все пак това са 2 години усилена работа - но пък резултатът си заслужава  Heart Eyes Heart Eyes  Hug

# 482
Изказвам лично мнение, естествено, но върхът, достигнат с ЕЗЕЛ, трудно ще бъде повторен в близките години!
Това е сериал на ниво, много добра актьорска игра, рзличен сюжет, който се опитват да копират донякъде следващите сериали- засега абсолютно безуспешно!
Джансу и Кенан са великолепни точно тук!
Във Великолепният век Дансу ми изглежда доста посредствено, даже на моменти дразнещо - с този поглед и провлачен говор!

Ако помните, Езел не успя да набере рейтинг за сезон 3 , но Езел може да се продаде по света безпроблемно!

# 483
Ще оставя всичко за след посления епизод. Още сега ми става тъжно като си помисля, че този разтърсващ и затрогващ душата сериал свършва... Първо ще плача после ще пиша. newsm45

# 484
tinkerbell07, снимките са страхотни  newsm51

От екипа само режисьора ми е познат... Дженго май го е хванал липсата... newsm78
Бурчинката изби рибата с този кич  ooooh!
Джансу не харесвам, но харесах роклята и  Peace
а Кенан  Kissing Heart на много снимки е гушнал дете... изглежда обича децата  
и сигурно ще е супер баща Heart Eyes
личи си, че купонът е на макс  thumbsup
За сериала съм писала неведнъж, но ще оставя още коментари за след финала newsm45

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 17:00 от marilyn_cat

# 485
Hug Heart Eyes Добро утро! В петък,12 октомври пихме чай и похапвахме кюнефе на кафенето от Езел,слънцето галеше лицата ни,а бриза идващ от Златния рог ни разпиляваше косите.Много хубаво място с чудесна гледка към протока и кула Галата и мостовете. Желая на всички да отидат там! Hug Hug Heart Eyes

Eхе, браво.  Party А с някоя снимчица няма ли да ни зарадваш? Hug

# 486

а Кенан  Kissing Heart на много снимки е гушнал дете... изглежда обича децата  
и сигурно ще е супер баща Heart Eyes

Това е племенницата му , момиченцето на брат му  Flutter

На разни  техни семейни снимки, които съм виждала , тя винаги е около Кенан  Crazy 
Голяяяяма любов е този вуйчо  Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts

Доста е  пораснала за една година  Simple Smile

Тази  снимка е от концерта на Мадона това лято Peace

# 487

wavey

Записвам се да ви чета Grinning Приятно гледане, ако някой следи КД онлайн (((:

Hug Hug

# 488
darry^^,    bouquet

Приятно гледане и от мен. Hug

http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

# 489
Време е!   newsm45 newsm45 newsm45

Вадете кърпичките......  smile3545 smile3545 smile3545 smile3545   и  да се "потопим" в емоциите на  последния епизод!

# 490
Време е!   newsm45 newsm45 newsm45

Вадете кърпичките......  smile3545 smile3545 smile3545 smile3545   и  да се "потопим" в емоциите на  последния епизод!

Тази вечер ли приключва Езел? Милите, страшна серия ви чака, голям рев ooooh! Cry Cry Cry Cry Cry

# 491
Толкова пъти съм го гледала този финал , но не мога да кажа нищо ... не мога ...

smile3518 smile3518 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 492
Толкова пъти съм го гледала този финал , но не мога да кажа нищо ... не мога ...

smile3518 smile3518 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

+1
      newsm45 newsm45 newsm45

# 493
Джан, защо там?  Stop

# 494
Хайде сега - кой беше във фара????  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт