KARADAYI и Езел с Кенан Имирзалъоулу - Тема 5

• 75 041
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Аз мисля, че е Дженгиз.

# 496
Дженго е там. Нали там почина при камъните долу. Много жалко се получи, защото Дженгиз спечели Джан на своя страна още от малък.

# 497

Невероятен сериал !!!
Аплодисменти за този  страхотен екип - режисьорът , сценаристите , актьорите - за всички! smile3501 smile3501 smile3501

Все още не мога да коментирам ... много ми е тъжно  cry

# 498
Аз мисля, че е Дженгиз.

Сега ме хвърлихте в размисъл... Не е ли мнооооого висок за Дженгиз Thinking Thinking

# 499
  • Пловдив
А филмът има ли втори сезон?
П.С. Извенете, че така питам, без да съм прочела подробно назад, но финалът ме развълнува много!

# 500
  • Пловдив
Всъщност като се замисля по-скоро е Юмер. Дадоха характерен негов тик на почесване (още в първите серии Ейшан се усъмни в Езел като видя да го прави). Освен това нашият човек винаги е спазвал обещанията си. А сега даде обещание на Ейшан да живее. Когато тя го накара да обещае да е щастлив, той замълча, но след това тя го помоли да обещае, че ще живее и той го направи. Защото обещанието да живее може да го изпълни, но това да е щастлив - не.

# 501
  • Разград

# 502
Много пъти критикувахме героите , защо са послушали разума или пък сърцето си , защо са взели дадено решение .
Е, това беше последната игра , насочена към нас - зрителите , един реверанс от страна на сценаристите  Peace

Сега е моментът всеки да избере , да реши кой е неговият финал - продиктуван от гласа на разума , или от този на сърцето ...

Дали нещата приключват във влака, защото щастливият край съществува само в приказките  , или си струва да повярваме  , че любовта е по-силна от отмъщението ...

Както ни пита Вуйчо :- "А дали е възможно ?!" ...

# 503
Не мога да повярвам, че свърши. От утре нататък ще бъде много скучно и самотно. Това беше най-вълнуващия, най-затрогващия, най-въздействащия, най-страхотния сериал, който съм гледала.Невероятно съчетание на действие, музика и цялостен екип.Мога да изреждам много суперлативи, но каквото и да кажа, ще бъде крайно недостатъчно.
Относно финала: Когато Вуйчо даде пръстена на Езел му каза кога да не го слага на пръста си, но още му каза "когато имаш една единстевна причина да започнеш от начало, тогава го сложи."
Смятам, че мъжът във фара е Езел./или поне много ми се иска/. Финалът във влака беше по-скоро емоционален, отколкото реален. Много ме развалнува. Не съм предполагала, че мога да пролея толкова много сълзи.
Това като първа реакция след края. Утре може би ще бъда малко по-спокойна.

# 504
# 505
# 506
Добро утро!  Hug Hug Hug

Отшумяха ли емоциите или още сте под въздействието на най-готиния сериал?!!
 Hug

Тinkerbell,
    bouquet  bouquet  bouquet

Е, това беше последната игра , насочена към нас - зрителите , един реверанс от страна на сценаристите  Peace

Сега е моментът всеки да избере , да реши кой е неговият финал - продиктуван от гласа на разума , или от този на сърцето ...

Дали нещата приключват във влака, защото щастливият край съществува само в приказките  , или си струва да повярваме  , че любовта е по-силна от отмъщението ...

Както ни пита Вуйчо :- "А дали е възможно ?!" ...

thumbsup thumbsup thumbsup

Наистина това беше последната игра!  Peace  И всеки избира сам за себе си. Виждам, че отново са постигнали това - има различни гледни точки и различно възприемане на финала.  Peace

Аз и друг път съм писала, но сега вече няма да ми се налага да го слагам в скрит текст, за мен финала е във влака.  Peace  Последвалата история с Джан Учар, фара и баща му....... Naughty  беше просто допълнение, нереално, бленувано допълнение.  Naughty  За мен филма свърши със смъртта на Езел и Ейшан, но любовта им не свърши.  Two Hearts Пренесоха я в по-добрия свят, където винаги ще бъдат заедно, където ще бъдат щастливи!  Two Hearts  

Не мога да забравя думите им:  Cry Cry Cry

- След мен.....
- След теб..., след теб няма нищо!

Ей това е любов!!!!!!!!  Peace Peace Peace    Истинска, луда, различна, вечна любов!

Хубав ден ви желая! Усмихвайте се!
 Hug

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 08:30 от ivva

# 507
Добро утро. Hug Hug Hug

Да си призная, че "Езел" го изоставих някъде в първите епизоди на втория сезон по турската номерация и все се каня да го продължа, но не остава време.  ooooh! Затова и не коментирам - не съм в час.  Peace Надявам се скоро да наваксам до финала, та да си кажа и аз мнението. Wink

Успешен ден.  bouquet

# 508
Здравейте 55

И аз да се изкажа  за финала newsm45 newsm45 newsm45
Много ми се иска да вярвам, че Омер/Езел е жив, но накакси
съзнанието ми отхвърля тази възможност  Naughty
Според мен той никога не би причинил това страдание, най вече на Али
при сбогуването с хората, които обича...  
и след време да се върне и крие от тях...
прекалено голямо сърце има за такава гадост  no
Но все си мисля, че е твърде егоистично да остави сина си сам,
защото няма сили да му разкаже за миналото си, което винаги му е тежало като бреме...
колкото и да обича Ейшан е длъжен да отгледа плода на любовта им...
така си мисля  newsm78
Очевидно е, че Джан е научил цялата истина от Али
и от историите написани от вуйчо...  yes
В първия момент си помислих, че във фара отиде при Дженгиз /не за първи път
ще гледаме видимо мъртъв да оживее/... но е безумие Джан да продължава да
нарича убиеца на родителите си БАЩА.  smile3555
Ако Джан прилича поне малко на истинския си баща не би направил това...
но ако прилича на майка си, би се върнал при Дженгиз  newsm78
Голяма гатанка ни поставиха сценаристите...
още една причина сериала да е уникален  newsm10

Тinkerbell,      bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 10:37 от marilyn_cat

# 509
Здравейте!  bouquet
Изгледах преведеният епизод на сериала KARADAYI -с наш Кенан за което много благодаря  newsm51 на момичетата от ASI.BG Очертава се също много интересен филм. Ама тази негова годеница въобще не ми хареса. За мен е едно мрънкало,а също и сестра му/ тази която играеше Мелек в Аси/. Сценаристите са заложили на добри актьори и на хубав сюжет,но дано не го вкарат само в линията на Езел.
Още веднъж Ви благодаря за превода!!!!

Общи условия

Активация на акаунт