KARADAYI и Езел с Кенан Имирзалъоулу - Тема 5

• 74 961
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
любим мой епизод,съжалявам за феновете на Ейшан,мам така се изкефих и още толкова когато го гледах за втори път

Аз също Peace Независимо, че я харесвам- за мен тя не е изцяло лош персонаж Flutter

Ейшан определено не е светица, но последните епизоди много преобръщат нещата , даже ми става тъжно за нея - а за финала да не говорим Rolling Eyes Sad

# 61
Момичета, страхотни снимки. Зад кадър всички изглеждат много по-добре, може би защото не са под напрежение.
Да се изкажа и аз:
На мен също Али ми е много симпатичен и не изпитвам лошо отношение към него. В момента, в който застана до Езел като партноьор, той му беше верен и предан. Не знам какво решение ще вземе в тази тежка ситуация /дано е подобаващо за добър приятел/. Беше ми много мъчно за него като отиде да види майка си и си спомни за баща си. Страхотни моменти.
Много се изкефих, когато Езел хвана торбата с портокалите... Толкова много гняв, набиран с години, избухна като ураган. Аз бях удовлетворена newsm44
За Ейшан - продължавам да не я харесвам. Заряза сина си, за да си играе на мафиотка с големите батковци, до като беше в дома на Кенан продължаваше да превдава Езел, правеше го с удоволствие. И отношението й към всички е много надменно и злобно. Защо разказа всичко това на Бааде, за да си изчисти съвестта? То това да не е като да си измиеш зъбите? След като разбра, че е паднала в големия капан заигра друга игра - стана "добра и нещастна" smile3511.
Серията много ми хареса и голям рев му хвърлих...

# 62

За Ейшан - продължавам да не я харесвам. Заряза сина си, за да си играе на мафиотка с големите батковци, до като беше в дома на Кенан продължаваше да превдава Езел, правеше го с удоволствие. И отношението й към всички е много надменно и злобно. Защо разказа всичко това на Бааде, за да си изчисти съвестта? То това да не е като да си измиеш зъбите? След като разбра, че е паднала в големия капан заигра друга игра - стана "добра и нещастна" smile3511.

В какъв капан е попаднала Ейшан, че нещо не разбрах?!  newsm78
Тя добре знае, че Езел й е ядосан и не иска да я вижда, но в същото време има нужда от някой до себе си, и изпрати „обикновеното момиче, с обикновената любов”.   Whistling Whistling Можеше и да не го прави, нали?  Naughty
Колко интересно!  Thinking  Как всички гледаме едно и също, а виждаме съвсем различни неща!  Peace
Аз в началото  бях бясна  на Ейшан, когато предаде Омер и спасявайки сестра си го тикна в затвора, но после…..  Naughty  я оправдавам, дори я разбирам за всяко едно действие.  Peace Peace  Знайте, че за всичко си има обяснение и една единствена цел!  Peace

# 63
Нямам много време, но не мога да не се разпиша и поздравя Hug

djoleva  newsm10
Този път Ейшан направи най-смисленото нещо от много време насам,
но това не оправдава действията и дотук  yes
Събуди се една сутрин и си каза "аз обичам Езел и ще се боря за него"
след като съсипа младостта му, с гумичка ли ще изтрие страданията, които му причини newsm78
Не мога да я харесам Ейшан, колкото и да се напъвам no

ndimitrova  и аз харесвам Али
въпреки всичко и  не само като персонаж, но след Езел той е този, който
прави гениална игра  newsm74
Дженго е добър кучи син, но той отначалото си е все мръсник  smile3512
докато Али подобно на Езел премина през всички чувства и душевни състояния и ги изигра перфектно.... голям талант е thumbsup

И аз харесвам снимките зад кадър,
но така качени ги изгледах като на поточна линия
и със сигурност няма да си спомням за нито една
 no

# 64
maryzia   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 65
И аз харесвам снимките зад кадър,
но така качени ги изгледах като на поточна линия
и със сигурност няма да си спомням за нито една
 no

Оплакваш ли се???    newsm12

Ако не ти харесва, отвори си линковете и си ги разгледай така, че да ги запомниш.  Mr. Green

# 66
# 67
ivva , споко 
ако съм те засегнала  smihesorry
щом на вас така ви харесва, коя съм аз, че да казвам как аз бих ги качила  yes
и без друго почти не ми остава време за форума Thinking
извинява  Praynig

# 68
ivva , споко 
ако съм те засегнала  smihesorry
щом на вас така ви харесва, коя съм аз, че да казвам как аз бих ги качила  yes
и без друго почти не ми остава време за форума Thinking
извинява  Praynig

Hug Hug Hug

# 69
ivva   bouquet

Не знам защо , но това девойче  , като го видя до Кенан  и нещо ми става  Mr. Green
Сега , като я гледам по бански - та тя дори няма тяло на модел  ooooh!  Щеше да е хубаво , ако Джансу беше на нейното място  , или поне някое по-хубаво и усмихнато момиче  Heart Eyes  Praynig 

# 70
ivva   bouquet

Не знам защо , но това девойче  , като го видя до Кенан  и нещо ми става  Mr. Green
Сега , като я гледам по бански - та тя дори няма тяло на модел  ooooh!  Щеше да е хубаво , ако Джансу беше на нейното място  , или поне някое по-хубаво и усмихнато момиче  Heart Eyes  Praynig  

Подкрепям!  newsm10 newsm10 newsm47

tinkerbell07  Hug ,  не мога да се откъсна от лявата част на подписа ти.  newsm03

Нов ли е или аз някъде съм бляла и не съм го забелязала?  smile3555

# 71

tinkerbell07  Hug ,  не мога да се откъсна от лявата част на подписа ти.  newsm03

Нов ли е или аз някъде съм бляла и не съм го забелязала?  smile3555

Нов е  Peace  Hug
Доста време я търсих тази прегръдка  Crazy
Най-хубавият момент от финалното парти , много са сладки двамата  Heart Eyes

# 72
Имах предвид, че Ейшан падна в капана на Кенан, защото той я използваше, за да дразни Езел и да се докопа до него и вуйчо. Ivva, ние сме различни хора с различни характери и е нормално да имаме различно виждане и мнение за героите. В това няма нищо лошо. В този въображаем "разговор" по между ни всеки изразява своята позиция.
Ейшан постъпи добре като отиде при Бааде, но според мен го направи, за да успокои собствената си съвест и не бих казала, че напълно приема отношението на Езел към Бааде. Все ми се струва, че ще дойде време, когато Ейшан ще отиде при Езел и пак ще обърка живота му.

# 73
Цитат
Ейшан постъпи добре като отиде при Бааде, но според мен го направи, за да успокои собствената си съвест и не бих казала, че напълно приема отношението на Езел към Бааде. Все ми се струва, че ще дойде време, когато Ейшан ще отиде при Езел и пак ще обърка живота му.

Точно.Отиде при Бааде като не пропусна да и разкаже всичко ,да и напомни какво са имали двамата
Ако беше някоя наистина ,честна и почтена просто да и беше казала-" Той избра теб,мен вече не ме обича"
А и мисля че не Ейшан беше тази която трябваше да разкаже всичко на Бааде .Мисля че това беше правото на Езал
 Не знам може и да не съм права .От началото на филма се опитвам да я харесам тази Ейшан , дори бях склонна да я оправдая че го е направил заради сестра си. Но не не мога да проумея по нататъшните и действия ,не мога да приема ,че го прави всичкото това от любов
Честно да си кажа на моменти имам чувството че е крайно нестабилна психически

# 74

Честно да си кажа на моменти имам чувството че е крайно нестабилна психически
          Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт