KARADAYI и Езел с Кенан Имирзалъоулу - Тема 5

• 74 995
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Има ли я вече трета серия със субтитри ?

С английски! В преден пост има сайта!

# 631
Момичета , няма ли го някъде другаде качен с англ. субтитри. Rolling Eyes
Не мога да го гледам от линковете, които сте дали.

# 632
# 633

Алиса, търпение ! Зарежда мнооооого бавно
Аз си играх 2 дни..
Оставам го да тегли... гледам малко... после пак.
Изгледах го!
Ако си упорита, ще стане! Нали четеш вдясно какво ти пише!

# 634
Изгледах двата епизода със субтитри.  Hug Много ми харесаха.  Wink Първата беше по-мудна, но все пак въвеждаше в действието, така че е обяснимо. Има много въпросителни и много възли, които тепърва ще се разплитат, така че началото е обещаващо. Само едно не разбрах - така ли не вземат отпечатъци от място, на което е станало убийство? Ей това малко ме озадачи. Thinking Какъв голям кървав пръст остави прокурорът, как никой не го видя? А той ми е много отвратителен. Не мога да му разбера игричката, както и дали той води цялата шайка, или има и над него някой, който му дърпа конците? Но, рано е още за това. Нашият човек е супер - отива му тази роля. Бергюзар я гледам за първи път, защото не съм гледала "1001 нощи", но ми допада играта й, освен това е много хубава и чаровна жена.  Wink Харесва ми, че съдия Фериде е успяла да стои настрана от мръсотията, но наистина е малко като кон с капаци. А Айтен е такава патка, че не ми се коментира. Сега така ще се насади някъде, че и Махир ще загази покрай нея. Имам един въпрос - Махир и Илкнур са деца на Назиф от първия му брак, така ли? А другата куха лейка в сериала - Сонгюл, малката сестра, е общото дете на Сафие и Назиф?

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 21:11 от ·٠•Snejka•٠·

# 635
Снежка, според мен е така - Махир и Икнур са деца на Назиф, защото, когато предстоеше годежът, Назиф каза на Сафие: "Ти отгледа децата ми!". На следващия епизод, когато голямата сестра се ядосваше на малката, Сонгюл й каза: "Ти дори не си ми сестра!".
Също съм съгласна за отпечатъка по ръба на бюрото...Но, ако си бяха свършили работата, щеше още тогава да се установи, че не са на Назиф...Все пак е филм, разчиташе се в един момент да се открие тази следа...Но подсказките за другия епизод са, че въпреки тази следа, Махир няма да постигне това, на което се надява....Тургут ще принуди Назиф да напише "самопризнания", такива, каквито са му нужни, за да се прехвърлят подозренията изцяло върху него...Фрагманът показва, че Назиф е преместен надалеч.

# 636
Снежи, привет! Пак се срещаме, в поредната тема!

От 3-та серия разбирам, че Илкнур е дъщеря на Сафие, Махир е син на Хазиф.
Говори се за Орхан, син, който е в казармата. Навярно той и малката лигла са деца от втория им брак!

# 637
Снежка, според мен е така - Махир и Икнур са деца на Назиф, защото, когато предстоеше годежът, Назиф каза на Сафие: "Ти отгледа децата ми!". На следващия епизод, когато голямата сестра се ядосваше на малката, Сонгюл й каза: "Ти дори не си ми сестра!".
Също съм съгласна за отпечатъка по ръба на бюрото...Но, ако си бяха свършили работата, щеше още тогава да се установи, че не са на Назиф...Все пак е филм, разчиташе се в един момент да се открие тази следа...Но подсказките за другия епизод са, че въпреки тази следа, Махир няма да постигне това, на което се надява....Тургут ще принуди Назиф да напише "самопризнания", такива, каквито са му нужни, за да се прехвърлят подозренията изцяло върху него...Фрагманът показва, че Назиф е преместен надалеч.

В серия 3 Махир казва директно, че съдебната система в страната е мъртва...
Прокурорът може съвсем умишлено да режисира следствието, въпреки, че в случая не са видели отпечатъка.. Иначе биха го изтрили

# 638

Говори се за Орхан, син, който е в казармата. Навярно той и малката лигла са деца от втория им брак!

Привет и благодаря. Hug Hug Hug

Mydreambouquet

# 639

Алиса, търпение ! Зарежда мнооооого бавно
Аз си играх 2 дни..
Оставам го да тегли... гледам малко... после пак.
Изгледах го!
Ако си упорита, ще стане! Нали четеш вдясно какво ти пише!

Да ти призная , не мога да се оправям особено с техниката, но ще помоля за помощ някой, който разбира.

# 640
Да попитам нещо за 3 епизод тези, които разбират турски или са гледали серията с английски субтитри (аз не успях) - на кого беше трупът, който намери комисарят? Момичето с червената рокля, която той взе по време на бунта, малката сестра на Махир ли е? Накрая - разбра ли се, че отпечатъкът не е на Назиф. Thinking  Братът на Неждет ще учи в едно училище със Сонгюл - и тук очаквам нещо. Peace

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 21:12 от ·٠•Snejka•٠·

# 641
Да попитам нещо за 3 епизод тези, които разбират турски или са гледали серията с английски субтитри (аз не успях) - на кого беше трупът, който намери комисарят? Момичето с червената рокля, която той взе по време на бунта, малката сестра на Махир ли е? Накрая - разбра ли се, че отпечатъкът не е на Назиф. Thinking  Братът на Неждет ще учи в едно училище със Сонгюл - и тук очаквам нещо. Peace
[/quote

Снежи, трупът е на Вейсал - този, когото махир намери в тухлената фабрика и закара при боса ( не помня името му )
Там нали приятелят му го уби, за да не признае.. и го хвърли в морето..
Извадиха трупа му.
Момичето с червената рокля е малката сестра на Махир..
Серията завърши, когато дадоха на Фериде анализа и тя каза: Отпечатъкът на е на Назиф Кара..
НО прокурорът се стъписа, спомни си, че е неговият и да видим сега как ще манипулира всичко.

# 642
perfectr, благодаря.   bouquet  Последно - кой преби Емине и освободиха ли баща й?

Махир: Един глас вътре в мен ми казва, че Назиф Кара е невинен.
Фериде: If that were the case, I would have broken the pencil at the first trial.
Назиф: До днес никога не съм се преклонил главата пред когото и да било, длъжен ли съм да го правя пред боклуци като вас?
Фериде: Това е абсолютно необходимо, за да се разкрие на кого принадлежи този пръстов отпечатък. Той е опитен убиец, хулиган.
Махир: Мислех, че сте елиминирали осъдителните мисли, сгрешил съм.
Тургут: Ако имахме показания.
Мъжки глас: Ще ги получим.
Тургут: Той трябва да си признае.
Полицай: Кажете ми какво искате да направя.
Фериде: Вземи отпечатъци на Тургут тук.
Тургут: Доведете съпругата му.
Полицай: За изтезания?
Илкнур: Нека Бюлент дойде с теб.
Сафие: Не, те казаха да отида сама.
Мъж: Те отведоха Назиф от ареста, дали за прехвърляне или ...
Махир: Защо?? Къде е баща ми, къде е баща ми?

И на английски, щото може и да съм объркала нещо. Peace

Скрит текст:
MAHIR: A voice inside of me tells me that Nazif Kara is innocent
FERIDE: If that were the case, I would have broken the pencil at the first trial
NAZIF: Till today I have never bowed my head to anyone, is it going to bound to scum like you
FERIDE: It is absolutely necessary to uncover who this fingerprint belongs too, he is an experienced murderer, a bully
MAHIR: I thought that you had eliminated your pre judgemental thoughts, I was wrong
TURGUT: If we had in our possession a confession
MALE VOICE: We will get one
TURGUT: He should confess
POLICE: You tell me what it is you want me to do
FERIDE: Take Turgut’s fingerprint here
TURGUT: Bring in his wife
POLICE: For torture?
IKNUR: Let Bulent come with you
SAFIYE: No, they said to come alone
YOUNG MAN: They took Nazif from the cell, either for a transfer or…
MAHIR: Why???? Where is my father, where is my father

# 643

Не съм изгледала серията с англ. субт., но в такъв случай между Илкнур и Сонгюл има кръвна връзка. Тогава защо Сонгюл казва във втори епизод, че дори не й е сестра? За Махир е ясно, спомените му като дете, отиването до затвора, случая с Емин в кафенето...
Кой ли ще играе ролята на Орхан? Поне за мен в сериала има доста непознати актьори.

# 644
 Братът на Неждет ще учи в едно училище със Сонгюл - и тук очаквам нещо. Peace
и аз...
В две посоки - братът на Неждет и полицаят, който преди да му се отдаде възможност да я отнесе/по време на протеста/ доста я позагледа. Тук може да  стане интересно. Зависи в каква степен ще се влюбят двамата, ако изобщо могат да обичат по този начин. Възможно е след това прегрупиране.Ще гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт