Британците, британците! - Екзотични ухажори, прости тикви - тема 63

• 18 036
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • Ænima/Albuquerque
Ма Божеее! Само да ми заплямпа на френски - нема значение мъж ли е, жена ли е - налитам, кат муха на... мед!

Имах ено гадже, турчин, ма учеше във френски колеж. Мали, кат залафеше на френски с неговите дружки, напрао се разпадах! Шееба и езика, баси!  ooooh!

# 106
  • Mars Hotel
2002ра беше една прекрасна английска (шорт) приказка  Blush. Той - Ейдриън, средно висок, с черна коса и невероятни небесносини очи ...ще употребя лигавото клише - "любов от пръв поглед", ноо този поглед не мога да си го забравя и до днес  Blush ...

Анелио, въздуха ми спря! Crazy

# 107
  • Варна
2002ра беше една прекрасна английска (шорт) приказка  Blush. Той - Ейдриън, средно висок, с черна коса и невероятни небесносини очи ...ще употребя лигавото клише - "любов от пръв поглед", ноо този поглед не мога да си го забравя и до днес  Blush ...
издишааааай Све, издишаааайй  Joy

# 108
  • срещу двата комина :)))

ахахахахахахха, Свеееее  hahaha Ейдриън, Ейдриън  Whistling

# 109
  • Mars Hotel
Тихо, тихо, тихо! smile3544 smile3544 smile3544

# 110
# 111
  • Mars Hotel
Нищо, Анелко, съвпадение на имена. И на националност. И на очи. И на ръст.  Crazy

# 112
  • Варна
Нищо, Анелко, съвпадение на имена. И на националност. И на очи. И на ръст.  Crazy
Joy, лесно ш проверим  Joy
жокер:
Скрит текст:
отиваш във фацето, имам албум sweet 2002_GreatBritain, 2ра снимка, бела тениска  Mr. Green
ииии ако е един и същ, кЪсвам ти вратлето  Joy Joy Joy

# 113
  • Mars Hotel
Дори няма нужда да проверявам, знам, че не е същият.  Grinning
Скрит текст:
Проверих все пак. Нищо общо.  Mr. Green

# 114
намерих снимка на моя, искате ли да зарадвам душицата ви, въпреки, че не се вижда мноо добре  Whistling

# 115
  • Mars Hotel
Дай Джими да го видим.

# 116
  • Варна
Све, убаво е да няма съвпадъци по никое време  Mr. Green

я дай да видим Мури, твоя левент  Mr. Green

# 117
такаааа  Mr. Green

Скрит текст:
само той и ние двамата на другата сутрин  Mr. Green Мен могат да ме вземат за рекламно лице на тениската ми  Joy

# 118
  • Mars Hotel
Какво пише на тенската, Муре?

# 119
Какво пише на тенската, Муре?

White zombie  Mr. Green няма ли коментари за Джеймси, да видите че няма за кво да ми се карате цял ден  Joy

Общи условия

Активация на акаунт