Британците, британците! - Екзотични ухажори, прости тикви - тема 63

• 18 094
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • Mars Hotel
Aaa, White Zombie.
Ми Джеймси е като изваден от Енциклопедия Британика, мда.  Mr. Green

# 121
Мурко ,тук да не сте на 14десет  години Mr. Green. Много младички ми се видите  Laughing
Чакам снимка от голямото събитие  Flutter

# 122
  • Варна
хихихи, Све, много точна  Crazy.
Прилича ми на някой актьор, ма не се сещам на кой  Thinking  Mr. Green

аве почти сички британци едни такива белички  Mr. Green

# 123
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пак нищо не видях Sad
Анелка, аз що те нямам у фейса Rolling Eyes?

# 124
  • София
Т'ва ме подсеща за ранните ми тийн години, в Доминикана имаше един местен гларус (може би трябва да кажа "колибри"...), дето яздеше черен кон и имаше есмералдено (!) зелени очи... Божей, колко беше красиФ!  smile3544

ко си праила в Доминикана?

# 125
  • Сопот, Пловдив
Аз да се уточнЪ за по-напред с испанците, че не останах май разбрана - аз испански език обичам даже много, но младите испанци там където живеех, не блестееха с особен интелект в сравнение с други етноси наоколо, та за туй... Много хубави, ама не ми пасваха на очакванията нещо  Tired . По други латино представители забих аз, най за споменаване е един холандец от суринамски произход и бразилеца, с който си спретнахме детето.  bowuu

# 126
  • срещу двата комина :)))
Мурко ,тук да не сте на 14десет  години Mr. Green. Много младички ми се видите  Laughing
Чакам снимка от голямото събитие  Flutter

не на 14, ама на 16  Joy

# 127
  • София
Муре, ся те видЕх! Ма мноу си сладка на 16, и аз носех подобни цайси тогава. Въх... младост...

Аз все пак да кажа, че веднъж в мола видях един британец - рус, синеок, белокож и висок. Много мязаше на Рупърт Пенри Джоунс и го зяпах с много отворени очи. Мноу убав, но нашата връзка нямаше бъдеще!

# 128
Що ма ,Ване? Да не е бил манекен на витрина в МОЛа  Laughing
Роис ,ти по тъмнокожите латиноси  Wink

# 129
  • КиТ
Джеймси,става като за 16 годишен левент  Mr. Green Whistling Whistling Whistling

СБСМ! Саркът, изтрепа всяка жива влакова композиция!

Да направо изкърти мифки Crazy

И на мен френският не ми е еротичен хич. Ама на глухоням французин не отказвам Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

# 130
  • Mars Hotel
Я как хубаво ни потръгна темата за мъжете. Хайде, давайте още, не се срамувайте.
Скрит текст:
Аз имах и кратка (3 седмици), но бурна либов с един поляк. Еххх, много беше хубаво!

# 131
  • срещу двата комина :)))
Я как хубаво ни потръгна темата за мъжете. Хайде, давайте още, не се срамувайте.
Скрит текст:
Аз имах и кратка (3 седмици), но бурна либов с един поляк. Еххх, много беше хубаво!

аз пък година и нещо ходих с македонец, даже живях с него, ама то това май не се брои за чуждо  Mr. Green

# 132
  • Mars Hotel
Не знам, брои ли се? Ако да, значи мога и с такъв да се запиша.  Mr. Green

# 133
  • Сопот, Пловдив
Роис ,ти по тъмнокожите латиноси  Wink

Така се получи, но нямам раса приоритет(макар че като ми види човек заплютите не си личи  Grinning ). Имах и гадже норвежец, за цвят.  Mr. Green

# 134
Аз пък, в малкото си опит, мога да запиша 3 гаджета - по едно от Швеция, Норвегия и Белгия, но българи, които живеят там. Grinning Наслушах се на отвратителните им езици... Tired

Общи условия

Активация на акаунт