Ийит Йозшенер в "Сълзите на пленения град"/ Esir Şehrin Gözyaşları - тема 111

• 37 636
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Денси  Hug къде се загуби? Много се радвам да те видя.  Heart Eyes

Да, Джансу е супер и много автентична като визия. Абсолютно смятам, че това е подходящото вю за ханъмите от харема, а не онез евро роклета дет са ги спретнали останалите. Явно разликата в аутфита  Mr. Green иде да покаже - вижте я, тя нали е от Иран и затова не е модерна като нас  hahaha hahaha hahaha Един вид Турция си е Европа, няма това онова  Joy 
Хайде, на нашия фрагмана, че нямам търпение да му видя пипонестата главица  Mr. Green

# 106
http://www2.dizifilm.com/video/detay.asp?kat=212866

Фрагмана на игралния филм с манеКеньо  Peace Да напомня, че играе ролята на български изселник - Али. Така ще изглежда и в Карадайъ  Crazy Да не кажете, че само ние сме ощетени  Wink

# 107
Денси  Hug къде се загуби? Много се радвам да те видя.  Heart Eyes
Аз също. Heart Eyes Hug  bouquet
Никъде просто нещо ви изпуснах. Загледах предишния филм на паттона, но не ме грабна, колкото и да се насилвах и гледах до 8 серия и после ви загубих. Но аз без вас не мога и сега се завръщам на село. Heart Eyes

# 108
Ааа, замириса ти на романтика и бързо в гьола  Laughing Няма лошо, даже хич.  Hug

# 109
Не аз не знам нищо за бъдещите творчески планове на любовта, нищо че живее в нас! Може би вие ще ме осведомите, защото той няма време за прозаични неща. Работи момчето...върху мен! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Просто много ми долипсвахте и веднага ви намерих! Heart Eyes Hug  bouquet

# 110
oooooo... http://www2.dizifilm.com/video/detay.asp?kat=212866 ...интересно  newsm78 щом има влак - ще се качим като се зададе Naughty

и аз ще погледна сериите с Джансуто (нищо, че не съм гледала нито една  Mr. Green) - хвърлиха им ръкавицата, май ги притесниха ... и това няма да е за изпускане !

# 111
Разгледай първа страница, Денси. Накратко - аморето ще изживява забранена любов със Седеф Авджъ - Бахар от Езел. Плюс мафиотски истории за фон. Останалото и ние го очакваме.

# 112
Чудесно! Благодаря много! Heart Eyes Hug  bouquet

# 113
http://www2.dizifilm.com/video/detay.asp?kat=212866

Фрагмана на игралния филм с манеКеньо  Peace Да напомня, че играе ролята на български изселник - Али. Така ще изглежда и в Карадайъ  Crazy Да не кажете, че само ние сме ощетени  Wink
[/quote

На кадър1:41 моста дали не ви е познат или не съм си сложила очилата?

# 114

Ми прилича ми на един мост от "Време разделно"  Laughing но не съм сигурна в това твърдение  Mr. Green
Ти какво мислиш по въпроса?

Скрит текст:

в наши дни

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 17:49 от lacunababe

# 115
 newsm10

Ми прилича ми на един мост от "Време разделно"  Laughing но не съм сигурна в това твърдение  Mr. Green

Скрит текст:

в наши дни
Ами същото!Дяволският мост Ардино

# 116
Джансу по великолепие не отстъпва на цялата плеяда харемски красавици.

Сега вече Векът става наистина Великолепен...)))

Изкушена съм от толкова много заглавия в този сезон )))
Не е случайно, че се говори за война на сериалите.

Решили са да направят зрителите разногледи.

Поне да ги бяха събрали всичките любимци накуп, а то така ...ще ги дирим по каналите докато почнем да си говорим самички  hahaha hahaha hahaha

Освен филма с Ийит, за който вярвам, че ще е качествен щом той се е навил да играе там, ми се иска да гледам и Карадаи и Века, на който гледах първи сезон, а втори ме отегчи.

То хубаво нашите ще ги пускат по тв 7 - ВВ  и евентуално по бтв Кузей-Гюней, само да не окепазят пак нещата с рязане на сериите и с гаден дублаж.

# 117
newsm10

Ми прилича ми на един мост от "Време разделно"  Laughing но не съм сигурна в това твърдение  Mr. Green

Скрит текст:

в наши дни
Ами същото!Дяволският мост Ардино

Значи можеш и без очила  Laughing
Не знам, като гледам втората снимка на моста ми прилича много на тази от кадъра. Нищо чудно да е имало снимки и тук. Трябва да се разровя из нета за инфо.

Лорче, закъсахме го в мирно време.  Mr. Green Въпреки че на мен ми трябва половин епизод, за да преценя, дал да гледам или не. Бързо ще ги пресея, струва ми се. Пък и не съм алчна  hahaha двама "убавци" ми стигат. И те са все в нелегалност... бе, рахат откъм фенски вълнения  Mr. Green

# 118
Lakunka , само да не сложат двамата любимци в един ден и в един и същи час , че ще трябва на две тв-та да гледаш ))))))))

Хубаво е, че поне при комшиите филми бол. Нашите тука...провал след провал.  Mr. Green

# 119
Не е толкова страшно положението. "Фатих" и обущарите са ми много съмнителни. Века си го следя така или иначе плюс един филм на Ийит. Значи въпросът е в "Загубения град" и "Балканларите". Ако и двата си струва, в крайна сметка има и лета.

Общи условия

Активация на акаунт